Eşim ve ben

ne zamandır evlisiniz? Eşinizde sizi iten sebepler neler? Neden artık size çekici ve yakışıklı gelmiyor? Evlenmenize sebep olan şey eşinizin sadece fiziken size güzel gözükmesi miydi?

ne zamandır evlisiniz? Eşinizde sizi iten sebepler neler? Neden artık size çekici ve yakışıklı gelmiyor? Evlenmenize sebep olan şey eşinizin sadece fiziken size güzel gözükmesi miydi?

2 senelik evliyiz, sadece dış görünüşü değil tabi ama aynı evde yaşayınca herşeyine tanık olmak biraz soğuttu sanırım bilmiyorum, ailevi sorunlar oldu kafam karisik yani

2 senelik evliyiz, sadece dış görünüşü değil tabi ama aynı evde yaşayınca herşeyine tanık olmak biraz soğuttu sanırım bilmiyorum, ailevi sorunlar oldu kafam karisik yani
Çözülemeyecek tarzda sorunlar mı yaşadınız? Belki yaşadığınız duygular geçicidir. Biraz her şeyden uzak kalmak ya da tam tersi her şeyden uzak, eşinizle yalnız kalmak iyi gelebilir.

Sorunlarınız nedir? Aşılamayacak problemeler mi? Sorunları halletmek adına iki taraflı bir girişim oldu mu?

Sanırım Vajinismussunuz.
Bu süreçte eşiniz size anlayışsız mı davranıyor?
sizi soğutan eşinizin tavırları olabilir mi?

Herşeyine tanık oldum derken?
Seviyorsanız eşinizi hiçbir şeyi batmaz size yaşadıklarınızdan ötürü sevginiz azalmış olabilir mi?

Kızlar çok anlayışlı birisi aslında ama soğudum yani dün yemek yapmadım önemli değil dışardan birşeyler sipariş ederiz dedi yemek boyunca surat astım erkenden gidip yattım yanıma gelip üzülme lütfen seni böyle görünce çok kötü oluyorum eğer sorun ailemse bidaha görüşmeyiz filan dedi ama sorun ailesi değil uzak hissediyorum bana çok iyi davranıyor ama herşeyi batıyor yemek yemesi bile dün öyle şeyler söylerken çok çaresiz gözüktü gözüme ve ağladım tüm akşam aslında sevilmeyi hak eden birisi ama neden böyle oldum bilmiyorum

Sanırım Vajinismussunuz.
Bu süreçte eşiniz size anlayışsız mı davranıyor?
sizi soğutan eşinizin tavırları olabilir mi?

Evet vajinismustum ama yendim, süreç boyunca anlayışlı davrandı kalbimi kıracak bir hareketi olmadı neden bu kadar uzaklastim bende bilmiyorum benzer bisey yasayan var mi diye soruyu sormustum aslinda itici pek bir hareketi de yok ama batıyor bana yemek yemesi uyuması konuşması herşeyi itici geliyor cidden zor bir durum

Ne kadar esrarengiz bir konu :KK53: :KK53:
Acaba bu açıklamaya nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz ??? :KK70:

Haklisiniz çok bir detay vermemişim, 3 sene sevgililik sonrası büyük bir aşkla evlendik ama vajinismustum bu biraz benim psikolojimi bozdu eşim hep anlayışlı davrandı genel olarak bir kadının isteyeceği bir erkek sofraya yardım eder temizliğe yardım eder kibar davranır filan ama ben uzaklaştım adamdan insanlık hali bi öksürse banyoda yada başka bir ses duysam filan ağlıyorum nasıl geçecek bu ömür bu evlilik diyorum hep ağlıyorum aslında neden böyle oldu bilmiyorum aynı evde yaşayınca mı böyle oluyor diye düşünüyorum cünkü sevgiliyken böyle hissetmezdim

Back
X