Eşim ve ben

Kızlar çok anlayışlı birisi aslında ama soğudum yani dün yemek yapmadım önemli değil dışardan birşeyler sipariş ederiz dedi yemek boyunca surat astım erkenden gidip yattım yanıma gelip üzülme lütfen seni böyle görünce çok kötü oluyorum eğer sorun ailemse bidaha görüşmeyiz filan dedi ama sorun ailesi değil uzak hissediyorum bana çok iyi davranıyor ama herşeyi batıyor yemek yemesi bile dün öyle şeyler söylerken çok çaresiz gözüktü gözüme ve ağladım tüm akşam aslında sevilmeyi hak eden birisi ama neden böyle oldum bilmiyorum
3 yıllık Sevgilinle evlenmişsin bence sana Rahat batıyor 🥵🥵
Böyle adamında hayatını mahvetme artık sevmiyorsan yapılacak şey malum .
Ya da bi uzman yardımı al ilişkin konusunda .

Düşününce çok üzülüyorum ama öyle oldu sanırım nasıl geçecek bu ya
Yani bilmiyorum ki hiç sevmediğin nefret ettiğin neredeyse düşmanım dediğin kişiye bu şekilde hissedersin.. Bilemedim 🤷🏻‍♀️
Boşanmak istemiyorsan bi İlişki uzmanından yardım al

Yani bilmiyorum ki hiç sevmediğin nefret ettiğin neredeyse düşmanım dediğin kişiye bu şekilde hissedersin.. Bilemedim 🤷🏻‍♀️
Boşanmak istemiyorsan bi İlişki uzmanından yardım al

Teşekkür ederim tavsiye için, küçük bir şehirde yaşıyorum ama bakacağım var mı aile danışmanı vs

ozel olacak ama aklinda baskasimi var yani esini kiyasladigin biri kusura bakna canim sadece seni anlamaya calisiyorum.. cokda uzun zaman olmamis evleneni..severek evlenmis olabilirsin ama o ilk heyecan,o ilk ask,sevgi,cinsellik kalmaz ki zamanla baska olgular alir yerini..
belki aradigini bulamadin..olabilir..
belki hareketleri seni rahatsiz ediyor yada aranizda ten uyumu yoksa evliliginede sans vermek istiyorsan oncelikle bir uzmandan birlikte yardim alin ama cidden mutlu degilsen eziyet derecesine gelmisse sizin icin hersey ,yazik etme esine de kendine de ..ayrilin derim..

Evet vajinismustum ama yendim, süreç boyunca anlayışlı davrandı kalbimi kıracak bir hareketi olmadı neden bu kadar uzaklastim bende bilmiyorum benzer bisey yasayan var mi diye soruyu sormustum aslinda itici pek bir hareketi de yok ama batıyor bana yemek yemesi uyuması konuşması herşeyi itici geliyor cidden zor bir durum
Baska cinsel sorunlariniz vardir belki. Esinizden kaynaklanan.

Valla tüm fikirler gelir konuya..... bir hayat kısayı savunanlar... bir terapistle düzelir diyenler ki herkes malesef düzelmez oranlar oldukça düşük..... bir evlilik katlanmaktır kanla edilen yemin gibi aman ha yapma diyenler 😂bir her yolu dene ondan sonra bak diyenler.. Tabiki her fikir denenebilir bence..... Benim yorumum şu tiksinti varsa geçmiş olsun....Ben bunun iyi olduğunu görmedim ha burnunu tutup bahane bulup dışarıya oynayanları gördüm... Tiksinti yi bilen iyi bilir tanır konu sahibi 🙏zor o iş Bi kere başladımı o katlanarak artarken sen katlanarak tahammül sınırını kaybedeceksin..... Biliyorum ondan bu kasar kesin yorumum

Çok ilginç bir konu gerçekten. Severek evlenmişsin adamın sucu yok çok anlayışlı diyorsun.
Durduk yere niye böyle olsun ki :/
Türlü anlayissizlik, pislik gördük bu derece tiksinmedik anacim..
Seni anlamak zor.

Sorun bence eşinizde değil. Siz psikolojik destek alın. Zavallı adam elinden gelen her şeyi yapıyor. Aynı davranislarin sebepsiz yere size yapıldığını düşünün belki empati kurmak biraz iyi gelir.

Acaba yaşınız küçük mü? Yaşınız küçük kimseyi tanımadan erkeklerin ne kadar şerefsiz olduğunu görmeden insan tanımadan evlendiniz de elinizdekinin değerini mi bilmiyorsunuz. Yanlış anlamayın gerçekten rahat mı battı acaba. Ben de 1 seneden fazla vajinismusun yanında 9-10 tane daha vajinayla alakalı problemlerle uğraştım darlık kızlık zarı kalınlığı bartholin sayamadığım bir sürü şey eşim benim yanımda olduğu için şimdi ona her baktığımda kurban olasım geliyor.

Yapmayın lütfen eğer psikolojik sıkıntınız varsa bir doktora mutlaka gidin eğer halledemezseniz boşanırsınız. Elinizden geleni yapmak zorundasınız. Siz boşansanız ve eşiniz başkasıyla evlense nasıl hissederseniz bunu bir düşünün sevip sevmediğinizi öyle anlarsınız belki

Bence psikolojik destek almalisiniz. Kafanizda yer edinen gecmis problemler olabilir takinti ettiginiz baska durumlar olabilir bunlar ruh halinizi kotu etkilemistir bunu da esinize yansitiyorsunuzdur.
Eger esinizi kaybetmek istemiyorsaniz bulundugunuz bolgede iyi bir psikologa gorunun.
Arada kaldiysaniz kendinizi de esinizi de yormayin, iyi insanlarin kiymeti bilinmeli, herkes 1 defa geliyor dunyaya.

Kızlar çok anlayışlı birisi aslında ama soğudum yani dün yemek yapmadım önemli değil dışardan birşeyler sipariş ederiz dedi yemek boyunca surat astım erkenden gidip yattım yanıma gelip üzülme lütfen seni böyle görünce çok kötü oluyorum eğer sorun ailemse bidaha görüşmeyiz filan dedi ama sorun ailesi değil uzak hissediyorum bana çok iyi davranıyor ama herşeyi batıyor yemek yemesi bile dün öyle şeyler söylerken çok çaresiz gözüktü gözüme ve ağladım tüm akşam aslında sevilmeyi hak eden birisi ama neden böyle oldum bilmiyorum
Böyle birinden nasıl soğursunuz

Haklisiniz çok bir detay vermemişim, 3 sene sevgililik sonrası büyük bir aşkla evlendik ama vajinismustum bu biraz benim psikolojimi bozdu eşim hep anlayışlı davrandı genel olarak bir kadının isteyeceği bir erkek sofraya yardım eder temizliğe yardım eder kibar davranır filan ama ben uzaklaştım adamdan insanlık hali bi öksürse banyoda yada başka bir ses duysam filan ağlıyorum nasıl geçecek bu ömür bu evlilik diyorum hep ağlıyorum aslında neden böyle oldu bilmiyorum aynı evde yaşayınca mı böyle oluyor diye düşünüyorum cünkü sevgiliyken böyle hissetmezdim
Allahtan belani mi istiyosun kusura bakma ama...Adam daha ne yapsin,ha herseyine şahit olmak vs demissinde herkesin kocasi banyoda öksürüyor sumkuruyor osuruyor.😁yeri geliyor yemegi eliyle yiyor,kisi evinde esinin yanindada rahat olamayacksa ne bileyim.yani.Herkes senin gibi bu sebeplerden dolayi uzaklassa ohhooooo.Seven sayan insan onlari sorun etmez.bence sende baska bir sorun var herseyi anlattigindan emin misin?

Diyecek tek bir şey var. Adam bir iki gün soğuk davransa yüz vermese bu sefer bakmaya doyamayiz bu da böyle bişi canım genelde çok ilgilenildiği icin şımarmis olabilirsin 🤦 zamanla eşinin ilgisi de geçer senin Ilgın artar. Ha bu arada biz kimiz ki bir insandan tiksinme cüretini gosterebiliyoruz. Bu çok büyük bir laf. Eşin erkek arkadaşlarına karımdan tiksiniyorum diye bahsetse inanılmaz kötü berbat bir durum.

Anlatmadığın başka bir durum olduğunu düşündürttün bana. Bu kadar iyi niyetli, sabır ve sevgi dolu bir adama katlanamak nedir..

Eşin bu adam. Adı üstünde en yakının. İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta. Sen adamın öksürüğüne dayanamıyorsun. Adamın bi tarafında kıl dönmesi çıban vs olsa pansuman bile yapmazsın.

Vajinismus çok zordur. Birçok adamın da boşanma sebebidir. Uğraşmak istemeyen çoktur. Seninki seninle beklemiş üzmemiş seni. Hala daha da üzmemek için çırpınıyor. Bilmiyor ki öksürmesi bile seni uzaklaştırıyor.

Demem o ki.. Anlatmadığın şey her ne ise senin sorunun da o..

Sevgili konu sahibi: kendi içinde ne yaşadığını, içinde nasıl fırtınalar koptuğunu bilen sensin. Biz ne desek boş. Yanlız şunu bil ki iyi bir insanla evlisin atalarımız ne demiş '' yüzü güzele kırk günde doyulur da huyu güzele kırk yıl doyulmaz'' sen şimdi çekici sexy değildiya boşanırsın karşına karektersiz ama çok yakışıklı biri çıkar bu seferde o sana çektirir o zaman gerçekten ağlarsın böyle saçma sapan şeylere ağlamazdım. Kusura bakma kaşınma bacım.

Back
X