Klasik KK önerisiyle geldim.Esimin herşeyi bana batıyor çekici ve yakışıklı gelmiyor artık ne yapacağım var mı böyle olan çok mutsuzum
ne zamandır evlisiniz? Eşinizde sizi iten sebepler neler? Neden artık size çekici ve yakışıklı gelmiyor? Evlenmenize sebep olan şey eşinizin sadece fiziken size güzel gözükmesi miydi?
Çözülemeyecek tarzda sorunlar mı yaşadınız? Belki yaşadığınız duygular geçicidir. Biraz her şeyden uzak kalmak ya da tam tersi her şeyden uzak, eşinizle yalnız kalmak iyi gelebilir.2 senelik evliyiz, sadece dış görünüşü değil tabi ama aynı evde yaşayınca herşeyine tanık olmak biraz soğuttu sanırım bilmiyorum, ailevi sorunlar oldu kafam karisik yani
Mutluluklar dilerimOlabilir deneyeceğim
Herşeyine tanık oldum derken?2 senelik evliyiz, sadece dış görünüşü değil tabi ama aynı evde yaşayınca herşeyine tanık olmak biraz soğuttu sanırım bilmiyorum, ailevi sorunlar oldu kafam karisik yani
Kız teşhisi nasıl koydun hemen dün akşam da depremlerden bahsediyordunSanırım Vajinismussunuz.
Bu süreçte eşiniz size anlayışsız mı davranıyor?
sizi soğutan eşinizin tavırları olabilir mi?
Yaaaaaaaa dün benim topiğim var ya vajinismusla ilgili ona yazmıştı ordan biliyorumKız teşhisi nasıl koydun hemen dün akşam da depremlerden bahsediyordun
He tmm profili de gizli nerden teşhis koydu dedimYaaaaaaaa dün benim topiğim var ya vajinismusla ilgili ona yazmıştı ordan biliyorum
Sanırım Vajinismussunuz.
Bu süreçte eşiniz size anlayışsız mı davranıyor?
sizi soğutan eşinizin tavırları olabilir mi?
Ne kadar esrarengiz bir konu
Acaba bu açıklamaya nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz ???
Sen resmen tiksiniyorsun eşindenbi öksürse banyoda yada başka bir ses duysam filan ağlıyorum nasıl geçecek bu ömür bu evlilik diyorum hep ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?