3 yıllık Sevgilinle evlenmişsin bence sana Rahat batıyorKızlar çok anlayışlı birisi aslında ama soğudum yani dün yemek yapmadım önemli değil dışardan birşeyler sipariş ederiz dedi yemek boyunca surat astım erkenden gidip yattım yanıma gelip üzülme lütfen seni böyle görünce çok kötü oluyorum eğer sorun ailemse bidaha görüşmeyiz filan dedi ama sorun ailesi değil uzak hissediyorum bana çok iyi davranıyor ama herşeyi batıyor yemek yemesi bile dün öyle şeyler söylerken çok çaresiz gözüktü gözüme ve ağladım tüm akşam aslında sevilmeyi hak eden birisi ama neden böyle oldum bilmiyorum
BOŞANEsimin herşeyi bana batıyor çekici ve yakışıklı gelmiyor artık ne yapacağım var mı böyle olan çok mutsuzum
Yani bilmiyorum ki hiç sevmediğin nefret ettiğin neredeyse düşmanım dediğin kişiye bu şekilde hissedersin.. BilemedimDüşününce çok üzülüyorum ama öyle oldu sanırım nasıl geçecek bu ya
Yani bilmiyorum ki hiç sevmediğin nefret ettiğin neredeyse düşmanım dediğin kişiye bu şekilde hissedersin.. Bilemedim
Boşanmak istemiyorsan bi İlişki uzmanından yardım al
Yani adamın insanlık hali öksürüğü bile rahatsız ediyorsa aile danışmanının nereye kadar faydası olur o da muamma ..Teşekkür ederim tavsiye için, küçük bir şehirde yaşıyorum ama bakacağım var mı aile danışmanı vs
Baska cinsel sorunlariniz vardir belki. Esinizden kaynaklanan.Evet vajinismustum ama yendim, süreç boyunca anlayışlı davrandı kalbimi kıracak bir hareketi olmadı neden bu kadar uzaklastim bende bilmiyorum benzer bisey yasayan var mi diye soruyu sormustum aslinda itici pek bir hareketi de yok ama batıyor bana yemek yemesi uyuması konuşması herşeyi itici geliyor cidden zor bir durum
Böyle birinden nasıl soğursunuzKızlar çok anlayışlı birisi aslında ama soğudum yani dün yemek yapmadım önemli değil dışardan birşeyler sipariş ederiz dedi yemek boyunca surat astım erkenden gidip yattım yanıma gelip üzülme lütfen seni böyle görünce çok kötü oluyorum eğer sorun ailemse bidaha görüşmeyiz filan dedi ama sorun ailesi değil uzak hissediyorum bana çok iyi davranıyor ama herşeyi batıyor yemek yemesi bile dün öyle şeyler söylerken çok çaresiz gözüktü gözüme ve ağladım tüm akşam aslında sevilmeyi hak eden birisi ama neden böyle oldum bilmiyorum
Allahtan belani mi istiyosun kusura bakma ama...Adam daha ne yapsin,ha herseyine şahit olmak vs demissinde herkesin kocasi banyoda öksürüyor sumkuruyor osuruyor.Haklisiniz çok bir detay vermemişim, 3 sene sevgililik sonrası büyük bir aşkla evlendik ama vajinismustum bu biraz benim psikolojimi bozdu eşim hep anlayışlı davrandı genel olarak bir kadının isteyeceği bir erkek sofraya yardım eder temizliğe yardım eder kibar davranır filan ama ben uzaklaştım adamdan insanlık hali bi öksürse banyoda yada başka bir ses duysam filan ağlıyorum nasıl geçecek bu ömür bu evlilik diyorum hep ağlıyorum aslında neden böyle oldu bilmiyorum aynı evde yaşayınca mı böyle oluyor diye düşünüyorum cünkü sevgiliyken böyle hissetmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?