- 6 Temmuz 2021
- 26
- 10
- 3
- 23
- Konu Sahibi Mucahide 12
-
Çok teşekkür ederim sağ olun.... Gerçekten bence kendime değer vermem lazımNe desem sana bilemedim valla 19 yaşında evlenmene mi, 6 ay içinde 3 aylık hamile kalmana mı,kocanın üzerine niye bu kadar düştüğüne mi hangi birinden başlasam.Biraz bırak eşini, kendinide rahat bırak. Şu an hamilesin tabiki ilgiye ihtiyacın var bu konuda kendini suçlama ama kendinden fazla kimseyede değer verme lütfen
Çok sevdiğim bi söz var seninlede paylaşıyımÇok teşekkür ederim sağ olun.... Gerçekten bence kendime değer vermem lazım
Çok sevdiğim bi söz var seninlede paylaşıyım
"Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder"
Ne kadar güzel söz , Teşekkür ederim size
Maşallah Rabbim islama bağışlasın analı ve babalı büyüsün.19 yaşında evlendim şuan yirmi yaşındayım 6 aylık olucak oğlum hamilelik döneminde ekstra ilgi bekliyorsunuz orası ayrı da eşiniz evet bunları düşünebilen biri değil belli ki biraz biraksaniz üstüne duameseniz farkedebilecek biri mi ne oldu neyin var felan birşeye kırıldı mı sorarmi meraklanir mi yani
Hamileyken bı ara bende duygusal boşluğa girmiştim muhtemelen hamilelikten size kendinizi iyi hissettirecek hobiler edininMaşallah Rabbim islama bağışlasın analı ve babalı büyüsün.
Normalde evet ilgili biri bide bana çok düşükun ama hamile olduğumdan sonra herhalde her şey aynı gidiyor diye mi düşünüyor anlamadım ki yada benim çok beklentim oluyor galiba, duygusallaştım bende iyice ...
Aşık olmuştum evlenmezsem olmazdıAh canım, keşke bu kadar acele etmeseydin.
Dediğinizi yapıcam, kendimi faydalı şeylerle meşgul etsem az kafa yorarım belki ))Hamileyken bı ara bende duygusal boşluğa girmiştim muhtemelen hamilelikten size kendinizi iyi hissettirecek hobiler edinin
Hamileyken insan daha duygusal oluyor ilgi bekliyor onun etkiside vardır. Hamilelik sonrasi bebeğe odaklandiysaniz kıskanmis olabilir. İlgi bebeğe kayınca bazı erkekler değişiyor.Tepkili gibi oluyor. Birde telefon işi hep öyle telefona dalınca insan dünyayı unutuyor.Merhabalar, biraz kendimi tanıtayım 19 yaşındayım 6 aydır evliyim eşim ile isteyerek evlendik, şimdi üç aylık hamileyim ....
Hamile olduktan sonra eşimle çok sorun yaşamaya başladım onu çok seviyorum oda beni seviyor, ama inadına sanki benim istemediğim şeyleri yapıyor, ilgi çok az ...
Sabahtan akşama kadar çalışır sonra gelip hemen telefonu alır, elinden inmez...
Bazenleri yalvarırım bana bi bak niye hep böylesin diye, kavga etsem hemen uzaklaşıyor, acaba ben mi çok ilgi istiyorum ...
Az önce de yanına geldim sarıldım öptüm biraz bekle üstüme gelme dedi o kadar ağrıma gitti ki bide bugün zaten sinirliyim diyor . Arkama dönüp ağladım sonra iyice sesim yükselmeye başlayınca sinirlenek niye ağlıyorsun diyerek odadan çıktı ne yapmalıyım bende mi sıkıntı yoksa eşim mi beni anlamıyor ..
Aha anladım zaten o hep kıskançHamileyken insan daha duygusal oluyor ilgi bekliyor onun etkiside vardır. Hamilelik sonrasi bebeğe odaklandiysaniz kıskanmis olabilir. İlgi bebeğe kayınca bazı erkekler değişiyor.Tepkili gibi oluyor. Birde telefon işi hep öyle telefona dalınca insan dünyayı unutuyor.
Hamileyken insan daha duygusal oluyor ilgi bekliyor onun etkiside vardır. Hamilelik sonrasi bebeğe odaklandiysaniz kıskanmis olabilir. İlgi bebeğe kayınca bazı erkekler değişiyor.Tepkili gibi oluyor. Birde telefon işi hep öyle telefona dalınca insan dünyayı unutu
Evet doğru söylediniz)) teşekkürler güzel yorumunuz içinHamileyken insan daha duygusal oluyor ilgi bekliyor onun etkiside vardır. Hamilelik sonrasi bebeğe odaklandiysaniz kıskanmis olabilir. İlgi bebeğe kayınca bazı erkekler değişiyor.Tepkili gibi oluyor. Birde telefon işi hep öyle telefona dalınca insan dünyayı unutuyor.
Burçlar hakkında hiçbir bilgim yok, ben şubat 11 doğumluyum eşimde Kasım 5 doğumluburç uyumunuz nasıl :) bazı erkekler cok üstlerine düşülmesini sevmez. arada biraz yaş farkı da var o da etken tabi
Eşiniz olğunlaşmamış demekkiAşık olmuştum evlenmezsem olmazdı, hem eşim benden 9 yaş büyük evlenmesi lazımdı
Adamın evlenme yaşı geldi evlenmesi lazım diye kendini feda eden bı kadına öğüt vermem durumuna da üzülmem ben.Aşık olmuştum evlenmezsem olmazdı, hem eşim benden 9 yaş büyük evlenmesi lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?