• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ben

canımmm vala şükrett benim kocam işten gelir yemek yer yemekte ağzı açık tvye bakar sora pcnin başına bi oturur facete batak poker iki çift laf konuşamayız ordan kalkar ve uyur:)) hee iki dakka bi sarılırr kızmayım diesevimli şey:P süpriz müpriz bilmez 3 yada 4 kez çiçek almıştır biri isteme biri söz biri sevgililer günü;) biri hatırlamıomm hheheh ayrıca gezmeyi hiç sevmez evden hiç çıkmasın çıkarsada annesigile gitsin abisigile gitsin tammam yoksa ay bi markete gideriz hep kavga ederiz:))) ama alıştım artık biliomki beni çok sevioo evine çok bağlı çok şükürrr rabbime allahım kötü yola sokmasın sevgisini eksiltmesinn. şükret arkadaşım varsın göstermesin sevgisini sen bill yeterrr öyle goy goy elalemin içinde mucuk mucuk cıvık cıvık olanlarıda biliozzz çoğuu fakeee:)

evet haklısınız ben daha çok ilgilensin yanaşsın istiyorum yani nazlasın aslında o yaparda çekiniyo niyeyse..bazıları çok yaklaşır eşine durup dururken sarılır el şakası yapar yani iç içe olmayı sever. bide ben dokunmayı seven biriyim sürekli dokunim istiyorum eşimde gıdıklanıyorum normal dokun diyo bende bazen kızıyorum kendimi geri çekiyorum ozaman.bazen seviyormuyum diye düşünüyorum kızgınlıktan.
ablası konusuna gelincede benimde erkek kardeşim var bana çok düşkündür ama evlilik farklı bişey ilerde evlenince onunda eşi olcak ben sürekli varlığımı hissettirmem belki eşi rahatsız olur diye severim ilglenirim ama biyere gidilcekse araba lazımsa eskisi gibi hemen onu çağırmam yani yönlendirmem çünkü artık onun bi ailesi eşi var belki istemez başka planları vardır diye düşünürüm bazı insanlar çok ince düşünmez ayrıntılara dikkat etmez..en kötüsüde bana söylemek gereği duymadan şuraya gidelim derdi ablası eşimde tamam derdi belki ben gitmek istemiyorum insan nezakedende olsa sorar. neyse şimdilik bıraktı o huyunu tabi ben konuşunca..ben açık konuşmayı seven biriyim karşımdaki bana net konuşmalı düşündürmemeli nedemek istedi bana diye çoğunlukta anlamıyodum nedediğini görümcemin neymiş şakaymış.öyle şaka istemiyorum.

eşini neden olduğu gibi kabul etmiyosun...
senin istediğin kalıba girerse daha mı hoş olur?
bence yanılıyorsun...
Bir sürü güzel huyunu saymışsın..daha ne olsun...
hala birşey aramak bence doyumsuzluğa girer...:26:

4/4lük insan var mı sence???
bence yok..:34:

Back
X