eşim ve ben

inan eşinin aramaması aramasından daha iyi gibi görünüyor sizin nikahınız eşinizemi kıyıldı babasınamı

eşiniz size hayır izin vermiyorum gidemezsin diyemiyor ki buda normal bir davranış değil ama

babasını çağırıyor oda hakaret edip üstelik küfür ediyor sizi evinizden kovuyor pes vallahiii daha neler duyacagım...

böyle koca olmaz olsun kişiliği oturmamış çocuk gibi bu ne yahu böyleee

bence o erkeğe gerek yok 20 yıllık eşin bile olsa gerek yok sakın üzülme.o böyle bi karakterle kimse ile mutlu olamaz zaten.hem babası kim oluyormus da sana bağırabiliyormus? asla kendine laf söyletme ve o sana gelip yalvarmadığı sürece de sakın dönme.dönersen zaten dönüyo deyip daha cok ezerler.eşinden önce kendini sev.benim eşimde babasına hiç bişey diyemez susar ama ben babasınada annesine de gereken cevabi veririm.ve böyle bişey olsa dönmezdim zaten benim babam dönmeme izin vermez olaylar bu asamaya geldikten sonra.

evet dısarı cıkmak ıstedım sadece ablama gıtmek ıstedım oturmaya, hayır dedı. snra babasını cagırdı. ben sucluyumla bagırıp cagırdılar mahvoldum

:53::53::53:..........................
fazla muhteşem yüzyıl dizisimi izlemiş bunlar. sizide cariyemi sanıyorlar acaba..
dışarı çıkmak ha. yassak kardeşim... hayatın dört duvar arasında geçecek bir kere evlenince. yok öyle nane. hatun kısmısının tek başına dışarda işi ne, ablasına gidecekmiş birde. yersin küfürü işte böyle. miiisaliiiiiii..
off AlLahım sana geliyorum.
ha birde koca teenage ya. karısını babaya şikayet ediyor. ne kişilik ama. gelişim çocuklukta kalmış. öteye geçememiş:ssz:

Back
X