- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Tayin durumu değil canim eşimin isi İstanbul da benim okuduğum üniversite manisadatayin durumu falan mı oldu eşinizin ilk defa mı ayrılıyorsunuz ya da? evimizin inşaatı da demişsiniz ilk kez mi ayrı eve çıkıyorsunuz. merak ettiğimden ötürü sordum da, çok özelse cevaplamayın
Dediğiniz gibi tercih meselesi.birbirimizi sevdiğimiz için beklemenin bi anlami olmadigini düşündük ki Esimde öğretmen bende öğretmen cikicam inşallah farklı şehirlere atanma ihtimalimizde var diye 1 sene daha bekleme gereği duymadikNeden okurken evlenmeyi tercih ettin ki? Birde aurı şehirlerdesiniz? Zor olmalı bu şekilde
Dediğiniz gibi tercih meselesi.birbirimizi sevdiğimiz için beklemenin bi anlami olmadigini düşündük ki Esimde öğretmen bende öğretmen cikicam inşallah farklı şehirlere atanma ihtimalimizde var diye 1 sene daha bekleme gereği duymadik
Aslında bu dediklerinizin hepsinin farkindayim yani tamamen benim ruh halinden kaynaklanıyor esimle alakali değil ve ben bu duyguda kurtulmak istiyorumbence bizler bazen hassaslaşıyoruz bu konularda...
ya tatmin seviyemiz yükseliyor ya da ilgi azalınca,
başka şeylerden vazgeçsin benim ilgimden çalmasın gibi..
içinizi, kalbinizi soğutmayın hemen
ne güzel sizin için uğraşıyor
mutlu olun dilerim
Yogunluktan öyle olduğunu biliyorum canm ben sadece bunu bilmemek rağmen bu ruh haline burunmekten kurtulmak istiyorumAnladım hayırlı olsun diyeyim o zaman, bence eşiniz yogunluktan öyledir..
Evet ogrenciyim ve hamileyim esimlede malesef farklı sehirlerdeyiz bu ikimiz içinde çok zor benim için bir zorda esim için iki kat daha zor bu durumÖğrencisin eşinden ayrısın ve hamilesin öyle mi?
eşinin senin yanında olması gereken zaman da
Bana göre tam tersi siz anneliği hissetmeye başladınız ama eşiniz henüz farkında değilEvet ogrenciyim ve hamileyim esimlede malesef farklı sehirlerdeyiz bu ikimiz içinde çok zor benim için bir zorda esim için iki kat daha zor bu durum
Evet ogrenciyim ve hamileyim esimlede malesef farklı sehirlerdeyiz bu ikimiz içinde çok zor benim için bir zorda esim için iki kat daha zor bu durum
Çok onyargili ve kesin konusuyorsunuz Esim devamlı telde ve skypede bebegimizle konuşur devam onu sorar ne yediğini neler yemem gerektiğini bunların hepsinin üzerine duserki benim sorum bunlarla alakali değil ben sadece aslında doğru halini bildiğim haldeki ruh halimle ilgili yardim istiyorum yani bunu yazimdada belirttim esimle ilgili olmadigini bu ruh halinin tamamen benimle ilgili oldugunuBana göre tam tersi siz anneliği hissetmeye başladınız ama eşiniz henüz farkında değil
hormonlarınız daha size çok şey söyleyecek
onun için eşinizle bu konuyu konuşun
bebek planlanmis bi bebek değildi canm rabbine şükürler olsunki nasip etti hayirlisi buymus haziranda evlendim ağustosta hamile oldugumu öğrendim doğumdan sonra tekrar okula devam edicem canim benim sorunum bunlar değil Rabbim bi yol elbet gösterir ben derdim bu anlamsız ruh halim5 aylik evlisin, esinle farkli sehirlerdesin ve hamile misin? Kacinci ayinda hamile kaldin? Keşke bebek işini biraz erteleseydiniz ya. Uzaklik cok zor ve okul devam ederken doguracaksiniz.. o zaman ne yapacaksiniz?
bilet al yanina git. uzun ayrilik iyi degildir...Merhaba kizlar
Sorunum su aslında sorun demek yerine kurtulmak istedigim bi ruh halim var ve bu konuda yardimlarinizi istiyorum
Kisaca söyle aciklayayim
esimle 5 aylik evliyiz ve ben üniversite son sinif öğrencisiyim
Esim İstanbul da ben ise manisadayim okuldan dolayı
Hafta içi esimle devamlı iletişim halindeyiz öğlen aralarında firsat buldukça arar yada faceden firsat buldukça yazar( eşimin isi bilgisayarla ilgili)oradan konusuruz is cikisinda ararar eve gectiginde ise skypeden görüntülü konusuruz.
Hafta sonu evde olmadigi zaman karsiya ablalarinin yanina gectiginde ise bu durum tabi normal olarak daha azaliyor
tabiki bu benim için sorun değil normal olması gereken bu ama su iki hafta sonu oradaki evimizin insaatiyla ugrastigi için bu sure fazlasıyla minimuma indi
adam calisiyor tabiki ilgi gosteremeyecek bana ama gelin gorunki normalde eşimin sesinden sevincinden ne kadar özlediğini sevdigini hissederim ve bu beni mutlu ediyor her kadini edeceği gibi
su iki hafta sonudur eşimin sesindeki o heyecan yok gibi geliyor ki adamcaz yorgun nasil enerji dolu bi sesi olabilsinki
yorgunluktan dolayi ve islerle ugrastigi icin boyle oldugunu biliyorum ama ben bütün bunları dusunmeme rağmen kendimi acayip mutsuz hissediyorum bi an hic ozlenmiyormusum gibi geliyor ve resmen canim aciyor
biliyorumki Esim mutlaka ozluyordur ve ben bu ruh halinden kurtulmak istiyorum
.belki bu dusuncemde ve alinganligimda hamileligiminde etkisi vardır bilemiyorum onerilerinizi bekliyorum kizlar
Umarim kendimi güzel ifade edebilmisimdir
Çok onyargili ve kesin konusuyorsunuz Esim devamlı telde ve skypede bebegimizle konuşur devam onu sorar ne yediğini neler yemem gerektiğini bunların hepsinin üzerine duserki benim sorum bunlarla alakali değil ben sadece aslında doğru halini bildiğim haldeki ruh halimle ilgili yardim istiyorum yani bunu yazimdada belirttim esimle ilgili olmadigini bu ruh halinin tamamen benimle ilgili oldugunu
bebek planlanmis bi bebek değildi canm rabbine şükürler olsunki nasip etti hayirlisi buymus haziranda evlendim ağustosta hamile oldugumu öğrendim doğumdan sonra tekrar okula devam edicem canim benim sorunum bunlar değil Rabbim bi yol elbet gösterir ben derdim bu anlamsız ruh halim
Ben ariyorum canim zaten hafta sonlari ara sira sesini duymak için arıyorum facesine yaziyorum ozledigimi falan aksam yada ertesi gun okuyor zaten esimle alakali hic bi sorunum yok rabbine şükürler olsun ki çok iyi bi ese sahibim benim sorunum kendim yani eşimin elini üzerimde azicik gormeyeyim hemen dünyam karariyor sanki bu normal mi bilmiyorum o yüzdende endişelenmiyorum Rabbim sizinde yardimciniz olsun inşallahevet ayrı şehirlerdesiniz ama çok güzel bi sevginiz var meleginiz yoldaymış hem ne güzel .. hasret cekmek zor tahmin edbiliyorum ..
çünkü okulun son yılında bende evlenecegm ve aynı şeyleri yaşayacagm
kavuşacagn günleri düşünerek sabret ..
bide o yoğunsa dahi sen sık sık arayıp sor .. o senin eşin sahip çıkmalısın neticede .. yoğunluğu arasında senle konuşup huzur bulsun ne güzel olur :)
ve en önemlisi dua et...
sevgiler :)
Ben ilgilenmiyor demedim sizin kadar hissedemez dedimÇok onyargili ve kesin konusuyorsunuz Esim devamlı telde ve skypede bebegimizle konuşur devam onu sorar ne yediğini neler yemem gerektiğini bunların hepsinin üzerine duserki benim sorum bunlarla alakali değil ben sadece aslında doğru halini bildiğim haldeki ruh halimle ilgili yardim istiyorum yani bunu yazimdada belirttim esimle ilgili olmadigini bu ruh halinin tamamen benimle ilgili oldugunu
bebek planlanmis bi bebek değildi canm rabbine şükürler olsunki nasip etti hayirlisi buymus haziranda evlendim ağustosta hamile oldugumu öğrendim doğumdan sonra tekrar okula devam edicem canim benim sorunum bunlar değil Rabbim bi yol elbet gösterir ben derdim bu anlamsız ruh halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?