- 28 Nisan 2013
- 239
- 36
- 123
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
sorununuz ne anlamadım. eşiniz ilgiyi azaltınca buradan ilgi görmeye çalıyorsunuz sanırım. amerikalıların bir tabiri var bunla ilgili aslıda sıradan bir söz öbeği ama burada kullanırsam forumdan atılırım kesin. kk moderatörleri pek açık değil böyle şeylere biraz eski kafalar maalesef.Merhaba kizlar
Sorunum su aslında sorun demek yerine kurtulmak istedigim bi ruh halim var ve bu konuda yardimlarinizi istiyorum
Kisaca söyle aciklayayim
esimle 5 aylik evliyiz ve ben üniversite son sinif öğrencisiyim
Esim İstanbul da ben ise manisadayim okuldan dolayı
Hafta içi esimle devamlı iletişim halindeyiz öğlen aralarında firsat buldukça arar yada faceden firsat buldukça yazar( eşimin isi bilgisayarla ilgili)oradan konusuruz is cikisinda ararar eve gectiginde ise skypeden görüntülü konusuruz.
Hafta sonu evde olmadigi zaman karsiya ablalarinin yanina gectiginde ise bu durum tabi normal olarak daha azaliyor
tabiki bu benim için sorun değil normal olması gereken bu ama su iki hafta sonu oradaki evimizin insaatiyla ugrastigi için bu sure fazlasıyla minimuma indi
adam calisiyor tabiki ilgi gosteremeyecek bana ama gelin gorunki normalde eşimin sesinden sevincinden ne kadar özlediğini sevdigini hissederim ve bu beni mutlu ediyor her kadini edeceği gibi
su iki hafta sonudur eşimin sesindeki o heyecan yok gibi geliyor ki adamcaz yorgun nasil enerji dolu bi sesi olabilsinki
yorgunluktan dolayi ve islerle ugrastigi icin boyle oldugunu biliyorum ama ben bütün bunları dusunmeme rağmen kendimi acayip mutsuz hissediyorum bi an hic ozlenmiyormusum gibi geliyor ve resmen canim aciyor
biliyorumki Esim mutlaka ozluyordur ve ben bu ruh halinden kurtulmak istiyorum
.belki bu dusuncemde ve alinganligimda hamileligiminde etkisi vardır bilemiyorum onerilerinizi bekliyorum kizlar
Umarim kendimi güzel ifade edebilmisimdir
EDİT: KİZLAR BUNU NOT DUSMEK İSTİYORUM BENİM ESİMDEN YANA HİC Bİ SİKAYETİM YOK ,BENİM SORUNUM KENDİ KENDİMİ NEDENİNİ VE GERCEGİ BİLMEME RAGMEN ESİMİN ELİ UZERİMDEN CEKİLDİGİ EN UFAK ANDA YANLİZ VE MUTSUZ HİSSETMEM
EDİT 2:ESİMLE OKULUM DEVAM EDERKEN EVLENMEYİ 1 SENE AYRİ YASAYACAGİMİZİ BİLİNCİNDE VE BUNUN ZORLUKLARİ OLACAGİNİ BİLEREK CİKTİK BU YOLA BEBEK KONUSU İSE RABBİMİZİN BİZE HEDİYESİ OLDU OKUL BİTMEDEN DUSUNMUYORDUK İKİMİZDE HAYİRLİSİ BU SEKİLDEYMİS RABBİME SUKURLER OLSUN Kİ ARATMADAN NASİP ETTİ
YANİ DEMEK İSTEDİGİM RİCA EDERİM EVLİLİGİMLE İLGİLİ OKUL BİTMELİYDİ SONRA EVLİLİK SONRA COCUK SEKLİNDE KONUSMAMANİZİ RİCA EDİYORM CUNKU BEN BUNUNLA İLGİLİ Bİ SORUNUM YADA HERHANGİ PİSMANLİGİM YOK ASKİNE RABBİME BİNLERCE KEZ SUKREDİYORUM hem Esim hem de bebeğim icin
Yani bazen evdeyken esimin PC de isi olur o zaman bile derim ben seni özledim sen beni ozlememissin diye takilirim o zamanlar bile hemen bu ruh halim baskin olmasa da ortaya cikiyor öğretmen ama şuan öğretmenlik yapmiyor bi yazilim şirketinde yazilimci şuanbiz beraber olmamıza rağmen akşam birkaç saat başka şeyle ilgilense bile aynı sizin ruh halinize bürünüyorum:)bekarkende nerdeyse 3yıl birbirimzden uzaktık ve çook iyi anlıyorum seni.bence yol problem değilse bebeğe hatta izmire git ordan uçakla istanbul haftasonu hasret gider .en güzel zamanlarınız bebeğinz olması tabi güzel ama bebek yokken de beraber güzel anılar biriktirin.hem öğretmenmiş haftasonu o da tatil bazen de eşinz gelsn..sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Sorunum söylese açıklayabiliriz sanirim eşinden gördüğüm ilgi biraz azalsin ben mutsuz oluyorum ve bu durum yani mutsuzluk hissine kapilmam beni rahatsız ediyor ve bunun önune nasip gecebilirim sorum busorununuz ne anlamadım. eşiniz ilgiyi azaltınca buradan ilgi görmeye çalıyorsunuz sanırım. amerikalıların bir tabiri var bunla ilgili aslıda sıradan bir söz öbeği ama burada kullanırsam forumdan atılırım kesin. kk moderatörleri pek açık değil böyle şeylere biraz eski kafalar maalesef.
arkadaşınız falan yok mu?çıkın gezin kafa dağıtın biraz.
Panik gibi bisey yasamadim ama annemi babami ve kardeşimi kaybetmekten çok korkuyordum simdi bunlara esimde dahil oldu sanirim asiri bi kaybetme korkusu yasiyorum hani baslarina kotubbisey gelecek diye çok endişeli oluyorum kotu bi haber duyucam diyederinlerde bir korkun mu var...panik gibi bişey mi
Sorunum söylese açıklayabiliriz sanirim eşinden gördüğüm ilgi biraz azalsin ben mutsuz oluyorum ve bu durum yani mutsuzluk hissine kapilmam beni rahatsız ediyor ve bunun önune nasip gecebilirim sorum bu
Yani aslında askrhpozitif diyor ki yanlışsam düzeltin lütfen askrhpozitif, normalde de eşinden ilgi görmeyi, özlendiğini, sevildiğini hissetmeyi seven bir yanı var konu sahibemizin ve tabii eşi yorgun olduğunda veya başka şeylerle meşgul olduğunda ilgisi azaldı sanıp kendi kendine üzülüyor:)Sorunum söylese açıklayabiliriz sanirim eşinden gördüğüm ilgi biraz azalsin ben mutsuz oluyorum ve bu durum yani mutsuzluk hissine kapilmam beni rahatsız ediyor ve bunun önune nasip gecebilirim sorum bu
İlgi odakli yasadigimi hic düşünmüyordum aslında elbette bi hayatim ve cevrem var neyse TSK ederim düşünceniz icinbağlılık ile bağımlılığı karıştırma. kendine ait bir hayatın, arkadaşların, hobilerin vs olsun. insanlardan da bu kadar ilgi bekleme. daha doğrusu ilgi odaklı yaşam. bu eşin bile olsa. benim tavsiyem bu.
Ama aslında azalmadigini biliyor bunu bilmesine rağmen kendi kendini uzmesi canini sıkıyor ve bu durumdan kurtulmak istiyor. Çok güzel anlatmissin canim demek istedigimiYani aslında askrhpozitif diyor ki yanlışsam düzeltin lütfen askrhpozitif, normalde de eşinden ilgi görmeyi, özlendiğini, sevildiğini hissetmeyi seven bir yanı var konu sahibemizin ve tabii eşi yorgun olduğunda veya başka şeylerle meşgul olduğunda ilgisi azaldı sanıp kendi kendine üzülüyor:)
Aşk güzeldirYeni evliyken azıcık şımartılmak kimin hoşuna gitmez ki
Merhaba kizlar
Sorunum su aslında sorun demek yerine kurtulmak istedigim bi ruh halim var ve bu konuda EVLİLİK SONRA COCUK SEKLİNDE KONUSMAMANİZİ RİCA KREDİYORUM hem Esim hem de bebeğim icin
Esim nede ben buraya oraya gitme falan demeyiz birbirimize ama dediğimiz gibi esimle hayattan daha fazla zevk aliyorm Esim olmadiginda ise mutsuzluk kapliyor her yanimiSeni anladigimi saniyorum nedense. Kafana taktigin bir sey var mi hayatinda? Bir sıkıntı, icinden cikamadigin bir durum? Ben de esime cok duskunum, ama duskunlukten ziyade gerek işle ilgili gerek baska seylerle ilgili duzeltemedigim beni caresiz birakan seyler var, yalniz kaldığım zamanlarda bunlar aklima geliyor ne film izleyebiliyorum ne kendimi vererek kitap okuyabiliyorum. O yüzden esim beni yalniz birakinca cok bunaliyorum yapamiyorum senin dedigin gibi onun eli uzerimden cekilince mutsuz oluyorum. Milletin kocasi oraya gitme buraya gitme diye ambargo koyar bizde ben koyuyorum. Onun varligi tum sikintilarimi unutturuyor cunku.Durum bende boyle olunca, acaba derinlerde seni mutsuz eden bir seyler mi var acaba diye dusundum.
senin edit 1 ile birebiriz..benimde eşim bu aralar kendinden geçti işinden ötürü,bende ilgi budalası biri olarak azıcık yüzü düşse eşimin kendimi paralıyorum ne hikmetse..Merhaba kizlar
Sorunum su aslında sorun demek yerine kurtulmak istedigim bi ruh halim var ve bu konuda yardimlarinizi istiyorum
Kisaca söyle aciklayayim
esimle 5 aylik evliyiz ve ben üniversite son sinif öğrencisiyim
Esim İstanbul da ben ise manisadayim okuldan dolayı
Hafta içi esimle devamlı iletişim halindeyiz öğlen aralarında firsat buldukça arar yada faceden firsat buldukça yazar( eşimin isi bilgisayarla ilgili)oradan konusuruz is cikisinda ararar eve gectiginde ise skypeden görüntülü konusuruz.
Hafta sonu evde olmadigi zaman karsiya ablalarinin yanina gectiginde ise bu durum tabi normal olarak daha azaliyor
tabiki bu benim için sorun değil normal olması gereken bu ama su iki hafta sonu oradaki evimizin insaatiyla ugrastigi için bu sure fazlasıyla minimuma indi
adam calisiyor tabiki ilgi gosteremeyecek bana ama gelin gorunki normalde eşimin sesinden sevincinden ne kadar özlediğini sevdigini hissederim ve bu beni mutlu ediyor her kadini edeceği gibi
su iki hafta sonudur eşimin sesindeki o heyecan yok gibi geliyor ki adamcaz yorgun nasil enerji dolu bi sesi olabilsinki
yorgunluktan dolayi ve islerle ugrastigi icin boyle oldugunu biliyorum ama ben bütün bunları dusunmeme rağmen kendimi acayip mutsuz hissediyorum bi an hic ozlenmiyormusum gibi geliyor ve resmen canim aciyor
biliyorumki Esim mutlaka ozluyordur ve ben bu ruh halinden kurtulmak istiyorum
.belki bu dusuncemde ve alinganligimda hamileligiminde etkisi vardır bilemiyorum onerilerinizi bekliyorum kizlar
Umarim kendimi güzel ifade edebilmisimdir
EDİT: KİZLAR BUNU NOT DUSMEK İSTİYORUM BENİM ESİMDEN YANA HİC Bİ SİKAYETİM YOK ,BENİM SORUNUM KENDİ KENDİMİ NEDENİNİ VE GERCEGİ BİLMEME RAGMEN ESİMİN ELİ UZERİMDEN CEKİLDİGİ EN UFAK ANDA YANLİZ VE MUTSUZ HİSSETMEM
EDİT 2:ESİMLE OKULUM DEVAM EDERKEN EVLENMEYİ 1 SENE AYRİ YASAYACAGİMİZİ BİLİNCİNDE VE BUNUN ZORLUKLARİ OLACAGİNİ BİLEREK CİKTİK BU YOLA BEBEK KONUSU İSE RABBİMİZİN BİZE HEDİYESİ OLDU OKUL BİTMEDEN DUSUNMUYORDUK İKİMİZDE HAYİRLİSİ BU SEKİLDEYMİS RABBİME SUKURLER OLSUN Kİ ARATMADAN NASİP ETTİ
YANİ DEMEK İSTEDİGİM RİCA EDERİM EVLİLİGİMLE İLGİLİ OKUL BİTMELİYDİ SONRA EVLİLİK SONRA COCUK SEKLİNDE KONUSMAMANİZİ RİCA EDİYORM CUNKU BEN BUNUNLA İLGİLİ Bİ SORUNUM YADA HERHANGİ PİSMANLİGİM YOK ASKİNE RABBİME BİNLERCE KEZ SUKREDİYORUM hem Esim hem de bebeğim icin
valla mıkonuyla alakası yok ama , 103 kg 'dan 65e mi düştünüz
Çok TSK ederim canim kendimi anlatabilmisim azda olsa sordugum sorudan çok evlendigim zaman ve şuan ki durumum ele alindi iste bende dizginleyemedigim için bunun önune gecmek istiyorum yani annemle de kardesimlede konuşurken en ufak seslerinde bi değişiklik olsun endiselenirim cani skkinda bana mi soylemiyorlar yada bisey mi oldu diyeKimse kimsenin evlilik kararını ne zaman aldığını sorgulamamalı bence. Öncelikli olarak bunu eklemek istedim. Evliliğiniz gayet güzel aşk içerisinde ilerlerken, siz hamile ve tek başınıza bir şehirde duygusal desteğe ihtiyacınız varken "erken evlenmen olmamış, çocuk olmamış" diyen arkadaşlar şimdi boşanıp, kadınlar kulübü üyelerinden onay almak için okul bittikten sonra tekrar evlenmenizi falan mı bekliyorlar bilemiyorum ama umarım çok güzel bir geleceğiniz olur kocanız ve evladınızla.
Hamileliğin yanı sıra hissettiğiniz şeyi anlayabiliyorum. Hayatımızda birine değer verdiğimizde onun sesinde en ufak bir yorgunluk bizim sırtımıza yüklenir, en ufak bir ilgi eksikliğinde sevgiyi sorgularız. Bu oldukça normal bir durum. Karşı cinsle herhangi bir duygusal bağım olmadığı için verdiğim örnek biraz absürd kaçacak ama annesini dünyalardan çok seven bir evlat olarak o bir gün benimle az ilgilense acaba sevgisi mi azaldı diye çevresinde pervane gibi dönmeye başlıyorum. Tabi bende biliyorum annelerin sevgisi asla azalmaz ama dizginleyemiyorum kendimi.
Bence sizin durumunuza en iyi çözüm kendinize bir hedef belirlemeniz. Bu hedef herhangi bir konuda olabilir, aklınızı meşgul edecek bir şeyiniz olsun yeter. Böylece kocanızı umursasanız dahi onun ilgisi azaldığı takdirde aklınızı bulanmaktan korumuş olursunuz.
Aynen canim sevdiğim insanin azicik sesi kotu gelsin yada yüzü gulmesin hemen kendimi paralarim , biraz fazla üstüne dusuyorum sevdiklerimin sabirimsenin edit 1 ile birebiriz..benimde eşim bu aralar kendinden geçti işinden ötürü,bende ilgi budalası biri olarak azıcık yüzü düşse eşimin kendimi paralıyorum ne hikmetse..
103 te 78 kiloya dustum şuan için ama 65 düşmek hedefin son 13 kilom kaldikonuyla alakası yok ama , 103 kg 'dan 65e mi düştünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?