Esim ve ben

sorununuz ne anlamadım. eşiniz ilgiyi azaltınca buradan ilgi görmeye çalıyorsunuz sanırım. amerikalıların bir tabiri var bunla ilgili aslıda sıradan bir söz öbeği ama burada kullanırsam forumdan atılırım kesin. kk moderatörleri pek açık değil böyle şeylere biraz eski kafalar maalesef.
arkadaşınız falan yok mu?çıkın gezin kafa dağıtın biraz.

Yani bazen evdeyken esimin PC de isi olur o zaman bile derim ben seni özledim sen beni ozlememissin diye takilirim o zamanlar bile hemen bu ruh halim baskin olmasa da ortaya cikiyor öğretmen ama şuan öğretmenlik yapmiyor bi yazilim şirketinde yazilimci şuan

Sorunum söylese açıklayabiliriz sanirim eşinden gördüğüm ilgi biraz azalsin ben mutsuz oluyorum ve bu durum yani mutsuzluk hissine kapilmam beni rahatsız ediyor ve bunun önune nasip gecebilirim sorum bu

Sorunum söylese açıklayabiliriz sanirim eşinden gördüğüm ilgi biraz azalsin ben mutsuz oluyorum ve bu durum yani mutsuzluk hissine kapilmam beni rahatsız ediyor ve bunun önune nasip gecebilirim sorum bu

bağlılık ile bağımlılığı karıştırma. kendine ait bir hayatın, arkadaşların, hobilerin vs olsun. insanlardan da bu kadar ilgi bekleme. daha doğrusu ilgi odaklı yaşam. bu eşin bile olsa. benim tavsiyem bu.

Yani aslında askrhpozitif diyor ki yanlışsam düzeltin lütfen askrhpozitif, normalde de eşinden ilgi görmeyi, özlendiğini, sevildiğini hissetmeyi seven bir yanı var konu sahibemizin ve tabii eşi yorgun olduğunda veya başka şeylerle meşgul olduğunda ilgisi azaldı sanıp kendi kendine üzülüyor:)

Aşk güzeldir Yeni evliyken azıcık şımartılmak kimin hoşuna gitmez ki

İlgi odakli yasadigimi hic düşünmüyordum aslında elbette bi hayatim ve cevrem var neyse TSK ederim düşünceniz icin

Ama aslında azalmadigini biliyor bunu bilmesine rağmen kendi kendini uzmesi canini sıkıyor ve bu durumdan kurtulmak istiyor. Çok güzel anlatmissin canim demek istedigimi

bebegin hayirlisiyla dogsun insallah dogmamis bebebge don bicilmez atanacaksinda bebek buyuyecekde ohoo Allah bilir o gunleri.

Merhaba kizlar
Sorunum su aslında sorun demek yerine kurtulmak istedigim bi ruh halim var ve bu konuda EVLİLİK SONRA COCUK SEKLİNDE KONUSMAMANİZİ RİCA KREDİYORUM hem Esim hem de bebeğim icin

Seni anladigimi saniyorum nedense. Kafana taktigin bir sey var mi hayatinda? Bir sıkıntı, icinden cikamadigin bir durum? Ben de esime cok duskunum, ama duskunlukten ziyade gerek işle ilgili gerek baska seylerle ilgili duzeltemedigim beni caresiz birakan seyler var, yalniz kaldığım zamanlarda bunlar aklima geliyor ne film izleyebiliyorum ne kendimi vererek kitap okuyabiliyorum. O yüzden esim beni yalniz birakinca cok bunaliyorum yapamiyorum senin dedigin gibi onun eli uzerimden cekilince mutsuz oluyorum. Milletin kocasi oraya gitme buraya gitme diye ambargo koyar bizde ben koyuyorum. Onun varligi tum sikintilarimi unutturuyor cunku.Durum bende boyle olunca, acaba derinlerde seni mutsuz eden bir seyler mi var acaba diye dusundum.

Kimse kimsenin evlilik kararını ne zaman aldığını sorgulamamalı bence. Öncelikli olarak bunu eklemek istedim. Evliliğiniz gayet güzel aşk içerisinde ilerlerken, siz hamile ve tek başınıza bir şehirde duygusal desteğe ihtiyacınız varken "erken evlenmen olmamış, çocuk olmamış" diyen arkadaşlar şimdi boşanıp, kadınlar kulübü üyelerinden onay almak için okul bittikten sonra tekrar evlenmenizi falan mı bekliyorlar bilemiyorum ama umarım çok güzel bir geleceğiniz olur kocanız ve evladınızla.

Hamileliğin yanı sıra hissettiğiniz şeyi anlayabiliyorum. Hayatımızda birine değer verdiğimizde onun sesinde en ufak bir yorgunluk bizim sırtımıza yüklenir, en ufak bir ilgi eksikliğinde sevgiyi sorgularız. Bu oldukça normal bir durum. Karşı cinsle herhangi bir duygusal bağım olmadığı için verdiğim örnek biraz absürd kaçacak ama annesini dünyalardan çok seven bir evlat olarak o bir gün benimle az ilgilense acaba sevgisi mi azaldı diye çevresinde pervane gibi dönmeye başlıyorum. Tabi bende biliyorum annelerin sevgisi asla azalmaz ama dizginleyemiyorum kendimi.

Bence sizin durumunuza en iyi çözüm kendinize bir hedef belirlemeniz. Bu hedef herhangi bir konuda olabilir, aklınızı meşgul edecek bir şeyiniz olsun yeter. Böylece kocanızı umursasanız dahi onun ilgisi azaldığı takdirde aklınızı bulanmaktan korumuş olursunuz.

Esim nede ben buraya oraya gitme falan demeyiz birbirimize ama dediğimiz gibi esimle hayattan daha fazla zevk aliyorm Esim olmadiginda ise mutsuzluk kapliyor her yanimi
Allaha şükür derinlerde bi mutsuzlugum yok ama bi ara asiri derece kendime güvensizliğin vardi bunun büyük bi kismini Esim sayesinde astigimi dusunuyorm

senin edit 1 ile birebiriz..benimde eşim bu aralar kendinden geçti işinden ötürü,bende ilgi budalası biri olarak azıcık yüzü düşse eşimin kendimi paralıyorum ne hikmetse..

Çok TSK ederim canim kendimi anlatabilmisim azda olsa sordugum sorudan çok evlendigim zaman ve şuan ki durumum ele alindi iste bende dizginleyemedigim için bunun önune gecmek istiyorum yani annemle de kardesimlede konuşurken en ufak seslerinde bi değişiklik olsun endiselenirim cani skkinda bana mi soylemiyorlar yada bisey mi oldu diye

[QUOTE="askrhpozitif, post: 37939999, member: 4853yerde seniEsim nede ben buraya oraya gitme falan demeyiz birbirimize ama dediğimiz gibi esimle hayattan daha fazla zevk aliyorm Esim olmadiginda ise mutsuzluk kapliyor her yanimi
Allaha şükür derinlerde bi mutsuzlugum yok ama bi ara asiri derece kendime güvensizliğin vardi bunun büyük bi kismini Esim sayesinde astigimi dusunuyorm[/QUOTE]

Iste bak astim diyorsun ama belki derinlerde bir yerde seni rahatsiz ediyordur. Mesela ben kendi ozel hayatimda yapmak istediklerimi yapamiyorum kitap hedeflerimi bos vakit hedeflerimi gerceklestiremiyorum simdi bir de ise baslayacagim nolcak nasil bitcek diye dusunmekten bazen uykum kaciyor. bu da benim tum anlarima yansiyor benimkisi sadece bir fikir birebir ayni durumu yasayan bi insan olarak keske hep esim yanibasimda olsa beraber vakit gecirsek hep diyorum ama dedigim gibi benimki sadece bir fikir. Sebebi ne olursa olsun bir arkadas da demis kendine düşüncelerini mesgul edecek etkinlikler vs bulursan belki bi nebze rahatlarsin.

Canım okul bitince zaten hep beraber olacaksın.
Hayatı da 3 lemissin. :)
Daha ne?
Bence uzakligin etkisi var.
Senin bir sorunun yok bence.
Bu dönemsel bir geçiş evresi

senin edit 1 ile birebiriz..benimde eşim bu aralar kendinden geçti işinden ötürü,bende ilgi budalası biri olarak azıcık yüzü düşse eşimin kendimi paralıyorum ne hikmetse..
Aynen canim sevdiğim insanin azicik sesi kotu gelsin yada yüzü gulmesin hemen kendimi paralarim , biraz fazla üstüne dusuyorum sevdiklerimin sabirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…