- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Ekim sonu yanindaydim ha değince gidemem ki devam etmem gereken bi okulum var ve şuan devam etmekte olan sinavlarim varbilet al yanina git. uzun ayrilik iyi degildir...
Tabiki bunlari bende esimde istiyoruuz şuan bi nevi eşini bebekten ben mahrum ediyormusum gibi geliyor ben ona gore daha sansliyim bebeğimi hissediyorum her anini yasiyorum ve eşimden bu hakki aldigimi düşünüyorum bu da beni mutsuz ediyor tabiki yani bi an kendimi onun yerine koydugumda daha bambaşka bi mutsuzluk kapliyor icimiBebek guzeldir güzel. Rabbim bize de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Ama varmak istediğim sey şu. Esinden uzak oldugun için ve uzak bir gebelik gecirdigin icin boylesin. Çünkü aserdiginde eşin hemen gitsin istediğini alsin istiyorsun, bebegin tekmelerini babasi da duysun istiyorsun, sıcak bastığında eşin seni ferahlatsin istiyorsun, bebekle ilgili hayallere yanyana devam etmek istiyorsun, onunla el ele kol kola gezmek istiyorsun. Aşkını yasamak istiyorsun. Bu senin EN dogal hakkın. Ama sabret surda yari yil tatiline ne kaldi?
Hakli olabilirsiniz bi laf vardır annelik doğuştan babalik sonra dan kazanılan bi duygudur diye ama benim anlatmak istediğim burada ne benim anneligim bede esimn babaligi sorunumdan çok uzakta ve hamile olmam herkesin aklinda soru işareti olusturmusBen ilgilenmiyor demedim sizin kadar hissedemez dedim
anneliği ilerleyen zamanlarda anlarsınız ben ne anlatsam boş
Kizlar ben mi derdimi anlatamoyorum anlayamadım ben evliliğinin zamanindanda bebeğimin olacagindanda esinle uzak olmamamizla ilgili bi sorunum var demiyorum bu evliyken okumam bizim tercihimzdi zorluklarini biliyorduk ilimizde bunun bilinciyle evlendikten ve bebekte rabbimizin bize vermiş olduğu bi hediyesi5 aylık evlilik ayrı şehir okul ve hamilelik
Çok üzgünüm ama yanlış zamanda herşey
Önce okulu biticekti sonra evlilik
Ve evlilik oturunca çocuk
Anlatmak istediğim buyduHakli olabilirsiniz bi laf vardır annelik doğuştan babalik sonra dan kazanılan bi duygudur diye ama benim anlatmak istediğim burada ne benim anneligim bede esimn babaligi sorunumdan çok uzakta ve hamile olmam herkesin aklinda soru işareti olusturmus
Kizlar ben mi derdimi anlatamoyorum anlayamadım ben evliliğinin zamanindanda bebeğimin olacagindanda esinle uzak olmamamizla ilgili bi sorunum var demiyorum bu evliyken okumam bizim tercihimzdi zorluklarini biliyorduk ilimizde bunun bilinciyle evlendikten ve bebekte rabbimizin bize vermiş olduğu bi hediyesi
Tabiki bunlari bende esimde istiyoruuz şuan bi nevi eşini bebekten ben mahrum ediyormusum gibi geliyor ben ona gore daha sansliyim bebeğimi hissediyorum her anini yasiyorum ve eşimden bu hakki aldigimi düşünüyorum bu da beni mutsuz ediyor tabiki yani bi an kendimi onun yerine koydugumda daha bambaşka bi mutsuzluk kapliyor icimi
Affedersiniz ama ben yapmis olduğum evliliğin ve zamanın tercihinin doğruluğunu sorgulamiyorum yada bunu burda soruyorum heee bu sizin dusuncenizdir saygi duyarim size gore yanlis zamanlama olan durum benim için doğru bi zamanlamaydi :)5 aylık evlilik ayrı şehir okul ve hamilelik
Çok üzgünüm ama yanlış zamanda herşey
Önce okulu biticekti sonra evlilik
Ve evlilik oturunca çocuk
muhakak hamileligiminde etkisi var ama ben biyandanda uzakta da olmasak esimi azicik uzun sure gormeyeyim olmayan düşüncelere ve kendimi mutsuzluğa kaptiriveriyorum bu durumda beni korkutuyorAnlatmak istediğim buydu
ilgi ayrı his ayrı
hamile olduğunuz için bu hisse kapılmışsınız çünkü ilgiye ihtiyacınız var
siz yinede güçlüymüşsünüz
ben olsam bu kadarda dayanamazdım
eşinizle konuşun farkında olmayabilir
Ayy demeyin öyle gozden orak gönülden irak diye içime oturuyor resmen :) yani bedenen ruhen yan yana olamasakta internet sagolsun aksamlari devamlı karesi karsiyayiz iste öyle olmadigimiz zamanlarda ben mutsuz oluyorm:))Geçer gözden ırak gönüldende ırak. Yakın olunca biter bebe de yolda galiba...
Daha yeni evlisiniz, yeni evliyken hele de böyle ayrı kalınca sevildiğini özlendiğini hissetmeyi istemek normal bir duygu, eh siz birde hamilesiniz, hamileyken bu duygular ikiye katlanır, biz kadınlar hamileyken daha hassas oluruz, ben pişik kremi reklamında bebekler poposunu sallarken bile ayy ne tatlılar deyip hüngür hüngür ağlardım, haberlerde bile ağlar mı insan? Hamileysen ağlıyorsun, durumunuz tümüyle hormonalKizlar ben mi derdimi anlatamoyorum anlayamadım ben evliliğinin zamanindanda bebeğimin olacagindanda esinle uzak olmamamizla ilgili bi sorunum var demiyorum bu evliyken okumam bizim tercihimzdi zorluklarini biliyorduk ilimizde bunun bilinciyle evlendikten ve bebekte rabbimizin bize vermiş olduğu bi hediyesi
Ayy demeyin öyle gozden orak gönülden irak diye içime oturuyor resmen :) yani bedenen ruhen yan yana olamasakta internet sagolsun aksamlari devamlı karesi karsiyayiz iste öyle olmadigimiz zamanlarda ben mutsuz oluyorm:Geçer gözden ırak gönüldende ırak. Yakın olunca biter bebe de yolda galiba...
Yani diyorsunuz ki esinle yan yana olsaniz gorusmedigimiz zamanda mutsuz hissetmezmisiniz diyorsunuzCanım sorun burda başlıyo zaten
Aynı şehirde olsan yapmanız gerekenleri birlikte yaparsınız
Keşke gidebilsem şuan sinav haftamdayim ve gitmem biraz zorbence bi hafta sonu yanina git surpriz yapip
senin hormonlar biraz yuksleise geçmis hamilelikden dolayi
durumunda zor zaten yalnizlikdan dolayi, Allah yardimcin olsun
Çok TSK ederim mune aslında dediğim gibi esimin beni özlediğini biliyorum bunu her firsatta dile getiriyor ben olmadigim için evimize gitmiyor ya arkadaşına gidiyor ya kuzenine gidiyor çok nadir evimize gidiyor sen olmayınca giremiyorum eve diyor kotu oluyorum diyor iste ben. Beni bu kadar sevdiğini ve hasret çektiğini bilmeme rağmen esimle en ufak bi iletişim kuramayinca hemen ruh halim mutsuz oluyor halbuki adam sabah tan aksama bizim evimizin insaati için calisiyor yani dusuncemin yersiz olduğunu bilmeme rağmen oluşan bu mutsuzluk beni rahatsız ediyorDaha yeni evlisiniz, yeni evliyken hele de böyle ayrı kalınca sevildiğini özlendiğini hissetmeyi istemek normal bir duygu, eh siz birde hamilesiniz, hamileyken bu duygular ikiye katlanır, biz kadınlar hamileyken daha hassas oluruz, ben pişik kremi reklamında bebekler poposunu sallarken bile ayy ne tatlılar deyip hüngür hüngür ağlardım, haberlerde bile ağlar mı insan? Hamileysen ağlıyorsun, durumunuz tümüyle hormonaleşiniz sizi çok özlüyordur ama o da yorgun, ara tatilde bir araya geldiğinizde eşinizin hasretini sevgisini hissedince ortada sorun olmadığını anlarsınız:)
Mutluluklar ve sağlıklı bir gebelik dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?