Esim ve ben

Tabiki bunlari bende esimde istiyoruuz şuan bi nevi eşini bebekten ben mahrum ediyormusum gibi geliyor ben ona gore daha sansliyim bebeğimi hissediyorum her anini yasiyorum ve eşimden bu hakki aldigimi düşünüyorum bu da beni mutsuz ediyor tabiki yani bi an kendimi onun yerine koydugumda daha bambaşka bi mutsuzluk kapliyor icimi

Ben ilgilenmiyor demedim sizin kadar hissedemez dedim
anneliği ilerleyen zamanlarda anlarsınız ben ne anlatsam boş
Hakli olabilirsiniz bi laf vardır annelik doğuştan babalik sonra dan kazanılan bi duygudur diye ama benim anlatmak istediğim burada ne benim anneligim bede esimn babaligi sorunumdan çok uzakta ve hamile olmam herkesin aklinda soru işareti olusturmus

5 aylık evlilik ayrı şehir okul ve hamilelik
Çok üzgünüm ama yanlış zamanda herşey
Önce okulu biticekti sonra evlilik
Ve evlilik oturunca çocuk
Kizlar ben mi derdimi anlatamoyorum anlayamadım ben evliliğinin zamanindanda bebeğimin olacagindanda esinle uzak olmamamizla ilgili bi sorunum var demiyorum bu evliyken okumam bizim tercihimzdi zorluklarini biliyorduk ilimizde bunun bilinciyle evlendikten ve bebekte rabbimizin bize vermiş olduğu bi hediyesi

Anlatmak istediğim buydu
ilgi ayrı his ayrı
hamile olduğunuz için bu hisse kapılmışsınız çünkü ilgiye ihtiyacınız var
siz yinede güçlüymüşsünüz
ben olsam bu kadarda dayanamazdım
eşinizle konuşun farkında olmayabilir

Geçer gözden ırak gönüldende ırak. Yakın olunca biter bebe de yolda galiba...

Canım sorun burda başlıyo zaten
Aynı şehirde olsan yapmanız gerekenleri birlikte yaparsınız

Üzülme, her seyin hayirlisi insallah. Bu dusuncelerin de geçer. Ama gercekten uzaklik cok zor. Allah kurtarsin kardeş diyormusum

5 aylık evlilik ayrı şehir okul ve hamilelik
Çok üzgünüm ama yanlış zamanda herşey
Önce okulu biticekti sonra evlilik
Ve evlilik oturunca çocuk
Affedersiniz ama ben yapmis olduğum evliliğin ve zamanın tercihinin doğruluğunu sorgulamiyorum yada bunu burda soruyorum heee bu sizin dusuncenizdir saygi duyarim size gore yanlis zamanlama olan durum benim için doğru bi zamanlamaydi :)

muhakak hamileligiminde etkisi var ama ben biyandanda uzakta da olmasak esimi azicik uzun sure gormeyeyim olmayan düşüncelere ve kendimi mutsuzluğa kaptiriveriyorum bu durumda beni korkutuyor

bence bi hafta sonu yanina git surpriz yapip
senin hormonlar biraz yuksleise geçmis hamilelikden dolayi
durumunda zor zaten yalnizlikdan dolayi, Allah yardimcin olsun

Ayy demeyin öyle gozden orak gönülden irak diye içime oturuyor resmen :) yani bedenen ruhen yan yana olamasakta internet sagolsun aksamlari devamlı karesi karsiyayiz iste öyle olmadigimiz zamanlarda ben mutsuz oluyorm:))

Daha yeni evlisiniz, yeni evliyken hele de böyle ayrı kalınca sevildiğini özlendiğini hissetmeyi istemek normal bir duygu, eh siz birde hamilesiniz, hamileyken bu duygular ikiye katlanır, biz kadınlar hamileyken daha hassas oluruz, ben pişik kremi reklamında bebekler poposunu sallarken bile ayy ne tatlılar deyip hüngür hüngür ağlardım, haberlerde bile ağlar mı insan? Hamileysen ağlıyorsun, durumunuz tümüyle hormonal eşiniz sizi çok özlüyordur ama o da yorgun, ara tatilde bir araya geldiğinizde eşinizin hasretini sevgisini hissedince ortada sorun olmadığını anlarsınız:)
Mutluluklar ve sağlıklı bir gebelik dilerim

Ayy demeyin öyle gozden orak gönülden irak diye içime oturuyor resmen :) yani bedenen ruhen yan yana olamasakta internet sagolsun aksamlari devamlı karesi karsiyayiz iste öyle olmadigimiz zamanlarda ben mutsuz oluyorm:
Canım sorun burda başlıyo zaten
Aynı şehirde olsan yapmanız gerekenleri birlikte yaparsınız
Yani diyorsunuz ki esinle yan yana olsaniz gorusmedigimiz zamanda mutsuz hissetmezmisiniz diyorsunuz

biz beraber olmamıza rağmen akşam birkaç saat başka şeyle ilgilense bile aynı sizin ruh halinize bürünüyorum:)bekarkende nerdeyse 3yıl birbirimzden uzaktık ve çook iyi anlıyorum seni.bence yol problem değilse bebeğe hatta izmire git ordan uçakla istanbul haftasonu hasret gider .en güzel zamanlarınız bebeğinz olması tabi güzel ama bebek yokken de beraber güzel anılar biriktirin.hem öğretmenmiş haftasonu o da tatil bazen de eşinz gelsn..sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Çok TSK ederim mune aslında dediğim gibi esimin beni özlediğini biliyorum bunu her firsatta dile getiriyor ben olmadigim için evimize gitmiyor ya arkadaşına gidiyor ya kuzenine gidiyor çok nadir evimize gidiyor sen olmayınca giremiyorum eve diyor kotu oluyorum diyor iste ben. Beni bu kadar sevdiğini ve hasret çektiğini bilmeme rağmen esimle en ufak bi iletişim kuramayinca hemen ruh halim mutsuz oluyor halbuki adam sabah tan aksama bizim evimizin insaati için calisiyor yani dusuncemin yersiz olduğunu bilmeme rağmen oluşan bu mutsuzluk beni rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…