eşim ve ben

Eşiniz yaptığınız bu fedakarlığı hak etmiyor.heleki sağlık sorununu uda ciddiye almamış.

ikinizde işten gelınce yemek hazırlamaya , toplamaya ya da o anda cocukları oyalamaya hıc mı yardım etmıyor

Burada bu kocaları okurken ne diyeceğimi de, ne düşüneceğimi de şaşırıyorum;15 aylık yavrumu bir elin parmağını geçmez yani hiç yıkamadım,ben altını bir kez alırım eşim yanımda olduğu süre içinde hiç sormaz bakar alır;getirdiği şeyin dolaba girip girmediği konusunda takip etme gereği duymaz bile,titizdir ama dünyayı da dar etmez öyle; sanırım sorumluluk dan geçiyor hepsi ne yaparsanız boş gibi!Mükemmel değil yalnız sorumluluk sahibi!

benim eşim de söylemeden yapmayanlardan :) ben de ara ara salıyorum ev işlerini.. geliyor, aşkım koridoru toplasak mı, diyor. ben de topla canım ben rahatsız olmam diyorum. ya da, bundan sonra ayakkabıları kapının önünde bırakmayalım diyor, ben de girerken alıver o zaman tatlım diyorum. orta yolu buluyoruz :)

okurken güldüm ne güzelmiş :) bir de profil resminiz tam da konuya uygun

Her moku ustlenmeyin
Ev isi cocuklarin bakimi isi sadece size ait degil. O evde ikiniz de yasiyorsunuz, o cocuklari sen bolunerek tek basina yapmadin
Kocana is ver,yapsin. Yapmiyorsa da sadece kendi islerini yap,kocan da mal gibi kalsin elinde utulenmemis gomlekler ve kirli donlarla

Ben olsam ayrilirim isten. Madem o calisip para kazaniyomus sen niye bu kadar yirtiniyosun ki. O tek basina yetiyo demek ki. Sen fasulyeden ise gidip geliyosun madem gitme. Bosuna yipranma

Baştan herseyi gorevinizmis gibi ustunuze alinip adama hizmetcilik yapmissiniz. Rahata alismis simdi niye gidip de sucugu dolaba koysun ki nasil olsa hizmetcisi var onun gorevi. Bu saatten sonra nasil cevirirsiniz durumu bilmiyorum ama kocaniz anlayisli degilse sizi cok sevmiyorsa zor. Ki bunlar olsaydi en azindan cocuk bakiminda yardimci olmaya calisirdi

Tekrar kocana yardım etmesi gerektiğini söyle. Yapmıyor mu? O zaman Annen de kal birkaç gün.

Neyin ne olduğunu anlasın.

Ya da artık yetişemediğini, işi bırakacağını söyle. Gözünü Korkut biraz. Alışmış o herşeyi yapacagını bildiğinden yapmıyor.

Allah yardimcin olsun Erkekler bu konuda gerçekten duyarsizlar ve vicdansizlar

Herseyi gectim de hem hicbirsey yapmayip hem de size bunlar niye dolapta degil degil diye diklenmesine sasiriyorum. Iyice bir k*cinin üzerine oturmasi lazim ki anlasin.
Defalarca denemissiniz ama yetmemis yani iki hafta belki de cok kisa bir zaman. O yokmus gibi davranin, Degisene kadar da tutumunuzu degistirmeyin ya öyle ya böyle deyin, yoksa bosaniyorum diyin.
Ezilip büzülecegine daha da dikleniyor.
Pes etmeyin, caniniza yazik.
Tabiri caizse esek gibi yapacak. Hayat müsterek. Erkek diye mi islerden siyriliyor. Eve gelin mutfaga girin hadi cocuklari sen al diyin. Almaz mi mesela? Siz hastayim diyin yatin almaz mi yine de. Yani sinirini bilmiyorum adamin.
Cok alismis canim bu kendine hizmet ettirmeye.

sen oyle alistirdigin için boyle maalesef
sirf bu yuzden az yiyip az harcayip çalismamayi seçtim ben
ev haniminin yaptigi her isi yap ustune git çalis
ustune koca dirdirii yok oyle bi dunya

kocanda çok komikmis ben çalisip para kazaniyorum derken :)) senin akzandigin ne o zaman
insana gulerler bi dusun konus diye
ya isi birakcaksin ya evde yaptiklarini aksatacaksin herseye yetismeye çalusmayaacksin ..

eşinizi bi mağaraya götürüp bırakın.gerçi taş devrinde bilr iş bölümü vardı. ben olsam o söylediği lafa pişman ederdim çok mu yumuşak başlısınız? çocuklarınız ve kendi ihtiyaçlarınız dışında hiç bi iş yapmayacaksınız tek çözümü bu sakın işinizi bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…