eşim ve ben

en azından ev bakma konusunda yardımcı olsaydı da elin adamlarıyla muhatap etmeseydi seni

Sen çalışıyorsun da ben çalışmıyor muyum? Madem saygı parayla oluyor ben de para getiriyorum ona göre davran.

diceksiniz mecburen çünkü eşinizin düzgün insanca konuşmaktan anlayacağını sanmıyorum (maalesef).

Emin ol bunları yapınca aa ne gzl hersey önüme geliyor ev kadını is kadını anne demiyorlar . Yipratma kendini çocuklarına önem ver gerisini koyver

Agziniza saglik...

Magara fikri harika olmus
Bence hepsini gonderelim, az biraz basimizi dinleriz yahu. Hem hamal gibi ugras didin hem de tiriviri cek

Madem o calisip para kazaniyormus sen de isi birak evde keyfine bak. Bak bakalim o zaman ayni seyleri soyleyebiliyor mu

Kadınlar Ne kadar çok seyi hallederse beklentiler de o kadar artıyor.

Siz fazla mı sorumluluk almışsınız ki üzerinize, yavaş yavaş güzellikle devretmeye çalışaanız, böyle çok yıpratırsınız kendinizi

Birazcik yetistirme tarziyla alakali bir durum diye dusunuyorum. Cocukluktan boyle asilaniyor kadin hizmet eder, erkek eve para getirir. En azindan cocuklariyla ilgilenmesi bile bi istir. Sofraya bi catal bile getirse. Sizinde en az onun kadar yoruldugunuzu eve gelip bi de evde calistiginizi soyleyin. hatta sana zaman ayiramiyorum birlikte yardimlasarak yaparsak seninle de vakit gecirebilirim gibi....

Canına yazık.. En azından haftasonları temizlik işine yardım etsin. Ev bakma işini bırak kendi baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…