- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
Merhaba kızlar,eşimin bazı davranışları konusunda nasıl davranmam gerektiği hakkında görüş istiyorum sizden.Ben oldum olası anneme düşkün biriyim ama evlendikten sonra bunu kırdım diyebilirim,öyle her gün gittiğim falan yok yakın olmamıza rağmen,ama şöyle ki eşim en ufak bir davranışımda ana kuzusu olmakla itham ediyor beni,mesela şöyle diyim alışverişe giderken ,misafir için yemek yapıcam annemi arar ondan yardım isterim,bak işte ana kuzusu yine annesinden vazgeçemiyor,sen zaten benim annemi aramazsın kaldı ki gayet görüşürüz kayınvalidemle ama son konularımda da var en son kayınvalidemin suratıma tel kapamasından aramıyorum.Her neyse en çok sinir olduğum noktalardan biri de şu; yeğenlerim bazen anneme geliyor kalmaya ben de o süreç içinde her gün uğruyorum anneme çünkü ablam uZak sık göremiyorum,eşime diyorum haberin olsun ben gidiyorum,başlıyor yine mi daha dün gittin,her gün mü gideceksin demeye,uyuz oluyorum ya.Bak işte anneme gitmiyorsun onlar seni kızı gibi seviyorlar sadece Annene gidiyorsun vs vs.İnanın çok uyuz oluyorum ha gidiyor muyum evet iZin aldığım yok ama böyle konuşması beni uyuz ediyor,nasıl konuşabilirim eşimle ne demem gerekir?