- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi jane eyre_
Annenizin evine gitmeniz de ne var ki karıştırmayın sanki yabancı yere gidiyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte kayınvalidemde yatsam sıkıntı yok anneme gitsem ana kuzusu oluyorum ha karıştırmıyorum evet anan laf söylemesi çok sıkıyor beniAnnenizin evine gitmeniz de ne var ki karıştırmayın sanki yabancı yere gidiyorsunuz.
Aslında gidiyorum ,arıyorum onu da ,ama eşime nedense yetmiyor,hayır onlarda da tuhaf bir şey var kız evlenince artık erkek tarafına daha yakın olmalıymış,bir sorun olursa bile kendi annemler değil onlara gitmeliymişim falan filan saçma şeyler,annemlerle bir gün geZmeye gittiğimde kayınvalidem ben hastayım senin burda olman lazımdı,demişti ki bir şeyi yoktu,eşim de bunlardan mı etkileniyor nedir
Hayır kendisi de annesine falan düşkün değildir ,sık sık gitmez,öyle akrabalık ilişkileri de gelişmemiş ,annesine kızınca laf söyleyen adam benim devamlı gitmemi bekliyor ona sinir oluyorumMuhtemelen etkileniyor kv esine bunu soyluyordur. Oda gelip sana bu sekilde söylüyor ufak ufak.
Toplumda malesef bu sekilde birsey var.
Erkek tarafına kendinizi feda etmeniz gerekiyor , sevdirmeniz gerekiyor felan filan uzayıp gidiyor.
Dedigim gibi esinizin yaninda olabildigince az gorusme yapın o olmadığı vakitlerde görüşün telefonla. Gitme işini kesmeyin keserseniz giderek azaltmanız istenecek.
Onlarda normal olan bu ise. Sizde de bu sekilde oldugunu kabul ettirin.
Ve her konu açıldığında kendi annemde ayırt etmiyorum oraya gidiyorum ikisinide memnun etmeye çalışıyorum dersiniz. Memnun olmayan bir taraf varsa oda kendi bilir
+1Çözüm basit. Ana kuzusu deyince "öyleyim" diyeceksiniz.
Aynen bildiğinizi okuyup burnunuzdan da kıl aldırmayacaksınız.
Eşinizin sizin için söyledikleri için tartışmayacak, aksini ispat için kendinizi yormayacaksınız.
Evet ana kuzusuyum. Evimin düzenini aksatmadığım sürece ne yaptığıma karışamazsın. Aile ilişkilerimi ben kendi bildiğim gibi düzenlerim. Bana haksızlık edene istediğim tavrı koyarım.
Net olun taviz vermeyin, zamanla .şek gibi alışır.
Evet önceden tartışıyordum doğru şimdi bu konuda muhattap dahi olmayacağım artık,teşekkür ederimÇözüm basit. Ana kuzusu deyince "öyleyim" diyeceksiniz.
Aynen bildiğinizi okuyup burnunuzdan da kıl aldırmayacaksınız.
Eşinizin sizin için söyledikleri için tartışmayacak, aksini ispat için kendinizi yormayacaksınız.
Evet ana kuzusuyum. Evimin düzenini aksatmadığım sürece ne yaptığıma karışamazsın. Aile ilişkilerimi ben kendi bildiğim gibi düzenlerim. Bana haksızlık edene istediğim tavrı koyarım.
Net olun taviz vermeyin, zamanla .şek gibi alışır.
Aynen ya kaldı ki yeğenlerim de çok sık gelmiyor ,bu Zamanlarda söyledikçe daha da uyuz oluyorumAileyle görüşülmesine laf eden insanlara sinir oluyorum.evde tek başına oturacagına git yani nolmuş.bu erkekler çok hadsiz ille hükmedecekler kadına
Doğru haklısınız ,gitmeye devam o zamanKv de başka anne başka. İstediği kadar ana kuzusu desin. O senin annen. O dedikçe inadına git annene. Annenden ayağını kesmeye çalışıyor belli ki.
Hayır kendisi de annesine falan düşkün değildir ,sık sık gitmez,öyle akrabalık ilişkileri de gelişmemiş ,annesine kızınca laf söyleyen adam benim devamlı gitmemi bekliyor ona sinir oluyorum