Eşim ve bitmeden devam eden sorunlar

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
215
53
48
Kızlar merhaba iyi geceler ;
Daha önceki konumu bilenler bilir eşimle kaynanam yüzünden aramız açık ve hala aynıyız 2 aydır
Eşim kardeşimin nişanına dahi gelmedi sırf bende onun ailesiyle görüşmüyorum diye
Aynı evde iki yabancıydık yine eve döndüğümde öyle olmasını istemediğim için gitmek istemiyorum farklı şehirdeyim ailemden. Arayıp duruyor bazen gelmiyorsun bari adı belli olsun da bende çocuğumu göreceğim zamanları bileyim ben seni istemiyorum çocuğu ailenle büyüttün daha neler neler eşimin lafları iyice tahrik ediyor beni bu kez kararlıyım ama nolcak bilmiyorum annesi yüzünden ayrılmak da istemiyorum napcam bilmiyorum
Ailesine bu benim karım iyi kötü yorum yapmayın dese sorun kalmayacaktı baştan beri ..
çocuğumuz var 2 yaşında ben aileme alıp gelmişim biraz burda biraz onda kalacakmış kendince neler neler dedi yA çocuğumu kafasına göre benden alabilir mi boşanma olsa farklı şehirlerde süreç nasıl ilerler çocuğum babasında ne kadar kalır yaşayan var mı böyle bişey ?

Öncelikle yaşadığınız şeyler çok zor.Umarım bir an önce kurtulursunuz.Amacım kimseyi savunmak değil değil.Ancak eşiniz bir konuda doğru söylüyor.Ne yaşanırsa yaşansın çocuğunu görmek hakkı çünkü babası buna karışamazsınız.Adamda boşanmak istiyor zorlamayın.Bırakın çocuğuyla nasıl gorüşeceğine mahkeme karar versin.

Eski eşimle annesi yüzünden küsmüştük, bana burada herkes ayrıl dedi ben ayrılmadım. Adam aynı zamanda aldatıyormuş meğer, çok şükür bitti. Velhasıl eşiyle bu kadar küs kalabilen birinin hayatında başkaları olabiliyor, bu seçeneği göz ardı etmeyin derim, eğer boşanma olursa elinizde delil olur.

Cocuk 3 yasindan kucuk olduğu için baba cocugu farklı bir sehire götüremez yatılı alamaz cocugu gelip senin bulundugun sehirde oynatır gorur geri sana bırakmak zorunda. Diyelim cocugu aldi goturdu senin rızan olmadan bu bir suç oluyor malesef. Bir çift terapistine gidebilirsiniz olmazsa iki tarafta bir sure aileyle olan gorusmeyi kessin

Daha önceki konumu bilenler bilir eşimle kaynanam yüzünden aramız açık ve hala aynıyız 2 aydır
Eşim kardeşimin nişanına dahi gelmedi sırf bende onun ailesiyle görüşmüyorum diye
Aynı evde iki yabancıydık yine eve döndüğümde öyle olmasını istemediğim için gitmek istemiyorum farklı şehirdeyim ailemden. Arayıp duruyor bazen gelmiyorsun bari adı belli olsun da bende çocuğumu göreceğim zamanları bileyim ben seni istemiyorum çocuğu ailenle büyüttün daha neler neler eşimin lafları iyice tahrik ediyor beni bu kez kararlıyım ama nolcak bilmiyorum annesi yüzünden ayrılmak da istemiyorum napcam bilmiyorum
Ailesine bu benim karım iyi kötü yorum yapmayın dese sorun kalmayacaktı baştan beri ..
çocuğumuz var 2 yaşında ben aileme alıp gelmişim biraz burda biraz onda kalacakmış kendince neler neler dedi yA çocuğumu kafasına göre benden alabilir mi boşanma olsa farklı şehirlerde süreç nasıl ilerler çocuğum babasında ne kadar kalır yaşayan var mı böyle bişey ?

Siz işe girip annesinden özür dileyene kadar bu adam sizinle konuşmayacak. 2 aydır böyle olan adamın yanında hala durmanız bana göre gurursuzduk. Sizi değil annesini seçmiş bir adamla aynı çatı altında durma motivasyonunuz nedir merak ediyorum

Adam seni istemiyorum diyo halaaa ayrılmak istemiyorum yazabiliyosunuz bravo.

Adam kadının inadını kırmak için yapıyor Merve. Önceki konularına hakimim. Kadın işe başladı bebeğe Kv baktı. Neymiş annesi yanında bebeği sevmiş bu Kv yapılan terbiyesizlikmiş diye küsüp çocuğa bakmadı. Kadın işten izin almak zorunda kaldı. Kocası da git annemden özür dile çocuğu ona bırak işe git dedi. Kadın da tam tersi işten çıktı kv ile de konuşmadı.

Son düzenleme:
Adam kadının inadını kırmak için yapıyor Merve. Önceki konularına hakimim. Kadın işe başladı bebeğe Kv baktı. Neymiş annesi yanında sevmiş bu Kv yapılan terbiyesizlikmiş diye küsüp çocuğa bakmadı. Kadın işten izin almak zorunda kaldı. Kocası da git annemden özür dile çocuğu ona bırak işe git dedi. Kadın da tam tersi işten çıktı kv ile de konuşmadı.
Eskidenmis o buyuklerin yaninda cocugunu sevememe sacmaligi
Noluyormus annesi cocugu sevince pes
Bu zihniyetteki biri bakmasin zaten cocuga
Kendi yetistirdigi de ayni kafada olmus haliyle
Konu sahibi pis cahiller diyip dehleyecegine hala ayrilmak istemiyorum diyor hayret birsey 🤷‍♀️

Eski konulara hakim değilim ama eşiniz şu konuda haklı, çocuğunu uzun süre uzaklaştıramasınız. Boşanmış olsanız belli günlerde görebilir. Eşiniz de bunu ima ediyor.

İki ucu boklu değnek, boşan desem kaynananın ekmeğine yağ sürücen,, boşanma desem kocan tarafından gurursuz yapışık görüncen,, farklı sehirde senede 2 kez tatilde görme hakkı veriliyor 1 hafta mesela ailesinin yanına alıp götürebilir cocugunu yatılı kalabilir onlarda , kuzenimin hakimi öyle karar vermişti, sen cocugunu sevdin diye kimseden özür dilemek zorunda değilsin ben kaynanamın yanında neredeyse totosunu yicem bebeğimin kimse böyle saçmalamadı sevilmez diye,,, bence işe gir kocanla barış bakıcı tut en iyi kaynana da olsa fazla görüşmek sıkıyor ve sorunlara yol açılıyor mesafe iyidir, kocanı barısmaya nasıl ikna edersin bilemem, huyuna göre karar ver geri cekil özlet kendini, işe giricem ama annen bakamaz de cocuga sende şart koş

Eskidenmis o buyuklerin yaninda cocugunu sevememe sacmaligi
Noluyormus annesi cocugu sevince pes
Bu zihniyetteki biri bakmasin zaten cocuga
Kendi yetistirdigi de ayni kafada olmus haliyle
Konu sahibi pis cahiller diyip dehleyecegine hala ayrilmak istemiyorum diyor hayret birsey 🤷‍♀️

Eşi de bunu görüp dozu arttırıyor ki istediği olsun. Konu sahibi 2 aydır bir şey yapmadan o evde oturuyorsa gider özür de diler işe de girer

Bosan. Iki yasinda cocugun velayetini babaya vermezler. Simdi esinin dedigini yaparsan artik her turlu ezilmekten kurtatamazsin kendini. Cocugunu istrdigin yerde de seversin ne mana kayinvalidenin yaninda cocuk sevilmezmis cahil cuhela insanlarla buyumesin zaten cocugunuz.

Siz işe girip annesinden özür dileyene kadar bu adam sizinle konuşmayacak. 2 aydır böyle olan adamın yanında hala durmanız bana göre gurursuzduk. Sizi değil annesini seçmiş bir adamla aynı çatı altında durma motivasyonunuz nedir merak ediyorum
Ailemin yanındayım zaten şuan mişan için geldim daha dönmedim aynı olacaksa dönmem dedim gitmedim

Ailemin yanındayım zaten şuan mişan için geldim daha dönmedim aynı olacaksa dönmem dedim gitmedim

Dönmeyin zaten. Sizin inadınızı kırmak için uğraşıyor ama siz özür dilemezseniz o koca sizi boşar. O yüzden buna kendiniz hazırlayın

Zaten 2 aydır ayriymissiniz adamdan olumlu bir adim,bir toparlama çabası olmadığı gibi seni istemiyorum diyor. Açın davayı o yaşta çocuğun velayeti sizde kalır çok ekstra bir durum olmadığı sürece...babanın ne zaman gorecegine de mahkeme karar verir.nafakanizi da alın ayrıca. Sırf kaynanayi sevindirmemek için kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeniz çok saçma olur.hakkinizda hayırlısı olsun.

Eşinizle küs olsanız da kardeşinizin nişanından bir hafta sonra geri dönmeniz lazımdı. Evliliğinizde bu kadar sorun varken bir aydan uzun süredir ailemizin yanında olmanız bana hiç doğru gelmedi. Doğal olarak bir aydır orada olmanız eşinizin de sinirlendirmiş. Şahsen eşime küs olsam bile eşim bir ay boyunca kardeşinin nişanı için kalsa çıldırdım. Siz kendi evliliğinizde ki sorunları çözmek yerine kardeşinizin nişanıyla ilgilenmişiniz. Kardeşinizin nişanı bitti siz sorunlarınızla baş baş başa kaldınız. Çok büyük yanlış.

Cocugunuzla onunuze bakin. Bu adamdan bosanip kendinize yeni bir hayat kurun. Cocugun velayeti yuzde doksan size verilecek. Babayla gorusme gunleri tayin edilecek. Yatili verilmesi de mumkun. Oyle bile olsa o cocugunuzun babasi. Bir mucadele verecekseniz cocugunuzla gorusme gunlerine uymasi, ona iyi baba olmadi icin mucadele verin. Siz bu anaci erkegin anaciligiyla mucadele edemezsiniz. Cocugu da silah olarak kullanmayin. Siz cocugunuza kosulsuz sevgi verin. Eminim icinizde bir yer bana karsi doldururlar korkusu tasiyor ama unutmayin o sizin cocugunuz ve siz ona kosulsuz sevgi verdiginiz muddetce hicbir sey aranizdaki bagi bozamaz. Tehditlere bloflere hic kanmayin. Munakasaya bile girmeden dogrudan verin dilekcenizi acin davanizi. Dava actiginizi da tebligatla ogrensin. Bu yuva yikan kaynanalar da tez vakitte ektigini bicsin. Tabi esas sorun koca kisisi ama bu kaynanalar o kadar ince ustalikli islemisler o kadar usta manipulatorler ki onlari da disarda birakmak icimden gelmiyor. Kaynana belli ki sizin cocugu sahiplenmis sevmenize bile karisiyor. Bunu gormeyen erkekten koca filan olmaz ugrasmayin.

Sizi hatırladım ve eski konularınıza baktım biraz, siz evlendiğinizden beri kayınvalidenizden çekmişsiniz eşinizde hep annesini tutup sizi ezdirmiş, size resmen psikolojik şiddet uygulamışlar ana oğul. Siz bu saatten sonra daha ne eşinize ne ailesine yaranamazsınız ayrılın kurtarın kendinizi.
Ama kvniz esaslı bir gelini hakediyor umarım ona onun hakkından ve eşinizin hakkından gelecek bi gelin nasip olsun🤲

Back
X