Eşim ve bitmek bilmeyen tartışmalar

Mermass

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
62
-85
6
28
Merhaba. Çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım, benim ilk evliliğim ve 1 kızım var eşimin 2. Evliliğinden 1 oğlu . Haftasonları bizde kalır sadece. Tek tük sorunlar yaşardık öyle böyle devam ettiriyoruz evliliğimizi. Ama son kavgada iş çığırından çıktı. Pazar günü pizza yiyorduk çocuğa sofraya yaklaş yere ketçap dökülüyor dedim sonra eşim bana baktı ve ketçabı olduğu gibi yere sıktı benim gözüm karardı bi anda ne var ne yok fırlattım sağa sola çocuğa geldimi bilmiyorum o tavrım eşimeydi. Sonra kolumdan tuttu beni mutfaktan çıkardı. Vurdu, beni dışarı attı ve polisi çağırdı. Polis arabasına bindim o kendi arabasıyla geldi karakola gidince de şikayetçi olmadı. Görümcem beni evine götürdü bikaç gün orda kaldım dün beni eve getirdi kızımla. Hiç konuşmadık çok zoruma gidiyor

Ne yorucu hayat, çocuklara çok üzüldüm. Keşke evlenmeseydiniz.

Yani çocuğu uyardınız diye bu tavır ne? Sizin çocuğun yanında yaptığınıza da inanamadım.

Eee burada bir yerimizi yırtıyoruz bekar çocuksuz kadınlar evlenmiş ayrılmış çocuklu adamla evlenmesin,herkesin harcı değil,idare etmek .Sinirlerinin sabrının güçlü olması gerekir diye..... İkinizde iyi ebeveyn değilsiniz inatla evlendiniz inatla çocuk yaptınız ama lütfen inatla bu evliliği sürdürmeyin.Yakında birbirinizin gırtlağına çöküp birinizden birinin ölmesi çok olası.Bir delilik yapmış evlenmişsiniz hayatınızı yeniden kurmak için bir delilik daha yapın birbirinizden kurtulun...

Öncesinde bir olay ya da kavga yaşandı mı? Sanki eşinizin tavrı çok bunalmış taşmış bir insanın tavrı gibi. Yine de haklı çıkarmaz tabii. Ama eşinizin çocuğuna kötü davranıyorsunuz ve eşiniz de bunu fark etmiş olabilir mi?

Sizce eşim eski eşine inatmı evlendi benimle

Nasıl yani hayır kötü davranmıyorum valla televizyondan çizgi film açıyor her geldiğinde kanal bile değiştirmiyorum eşimin zoruna gider diye geçip mutfakta izliyorum telefondan. Bazen kızdırıyor sesimi çok az yükseltiyo olabilirim ama o kadarda olsun Melek değilim soncta

Çocuğa geldi mi bilmiyorum dediğinize göre gelmiş.

Ara sıra tartışma yaşanıyor ama o gün güzel geçmişti oğluna ve kızımıza ayakkabı aldık bende aldım ama çocukla yitiştiğimi mi düşündü kendime aldım diye çünkü bazen oğluna birşeyler aldığında ben kızımıza veya kendime bişey alsam hemen söylenir oğlanla yitişiyorsun diye Blmiyorum

Sizce eşim eski eşine inatmı evlendi benimle
Herşey olur onun fikrinden çok siz nasıl kendinizi bu ateşe attınız onu sorgulayın.O işine gelmiş şartları beğenmiş kafasındaki planı uygulamış ...siz bir kadının çocuğu olduğu halde boşadığı adamı niye kabul ettiniz???

Ailem çok uyardı herkes uyardı ama dinlemedim yaptığım büyük bir cahillikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…