Anlamadım nasıl yaniÖnemli olan tek kriter evli ve üremiş olmak . Onu da yaptığınıza göre s.. ktr edin diğer hususları
Ne yapacaksınız peki? Yani eşiniz düzelmeyecek, bu adam bu kadar yani. Oğlu için sizi de kızınızı da tek kalemde siler atar. Bu şekilde aile olamazsınız ki... hayır çocuklar kardeş onların kardeş ilişkisi de etkilenir, onlara bunu yapmaya hakkınız yok.Yok çocuğa gelmediğine eminim ama eşim polislere farklı anlattı kesin çocuğa fırlattı demiştir çocuğu da öğretmiştir büyük ihtimal
Beni siler de kızımızı niye silsin onada mı değer vermiyor yaniNe yapacaksınız peki? Yani eşiniz düzelmeyecek, bu adam bu kadar yani. Oğlu için sizi de kızınızı da tek kalemde siler atar. Bu şekilde aile olamazsınız ki... hayır çocuklar kardeş onların kardeş ilişkisi de etkilenir, onlara bunu yapmaya hakkınız yok.
Ne diyeceğim bilemiyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun
İlk değil çok şey var her kavgada şiddet vs bıktım artık ama ailem arkamda durmuyor beni haksız görüyorlar eşimin maddi durumu iyi ama herşey maddiyatla bitmiyorYurumemesi gereken bir evlilikmis esinizde öfke kontrol sorunu mu var ilk olaymi nedir bilemem.İyi bir doktora görünebilir genel hali hep böyle pireyi deve yapmaksa.Dediginiz lafta birşey yok biz bunu kendi çocuklarımıza da söyleriz . Dökülüyor düzgün ye bile deriz.Sanki oğlunu Bodrum kata zincirlemis gibi ne bu tepki.Hem coocuklara ağız birliği etmek lazım biri yere dökme der diğerinin gözü döner tüm ketcabi yere döker.Bence oturun konuşun bu sık sekildde meydana geliyorsa kendi çocuğunuz ve kndiniz için bu kerede olmadi elalem ne deri bırakıp gerekeni yapın fikrim bu
Yok seviyordur illaki evladı sonuçta. Ama söz konusu oglu olursa onu da yapabilir. Bence adam oğluyla kafayi bozmuş.Beni siler de kızımızı niye silsin onada mı değer vermiyor yani
Eşiyle onu ayıran ben değilim neden oğlunu ben babasız bırakmışım gibi davranıyor eşinden boşanmasaydı boşandı diyelim tekrar evlenmeseydi bütün hayatını oğluna adasaydı ievlilğimşn ilk senesinde bile hiç baş başa kalamadık doğru düzgün nereye gidersek yanımızdaydı keşke nişanlıyken ayrılsaydım sanki gözüm kapanmıştıYok seviyordur illaki evladı sonuçta. Ama söz konusu oglu olursa onu da yapabilir. Bence adam oğluyla kafayi bozmuş.
Sofraya yakın ye demissiniz. Insan bunu öz evladına da diyebilir. Ama bu adam oğluna toz dahi konduramıyor. Sizin de hatalarınız var net. Ama ben sizinle empati yapabiliyorum gerçekten başkasının çocuğunu ben de hiç çekemiyorum.
Neyyyyy !!!metresi olup bir de metresin ağzına bakıp eşini boşayan adamı mı sevdiniz evlendiniz pes gerçekten pes !!! Çok şey yazarım da altından kalkamazsın bende sonra pişman olurum ......İlk günleri ilgileniyordum nişanlıyken felan sonra ben hamile kaldım çocuğuma oda hayalleri kuruyordum her anne gibi. Eşim demez mi kocaman çocuk dururken küçücük bebeğe mi oda yapacaz diye başımdan kaynar sular döküldü soğumaya başladım. Oğluna aşırı derece takıntılı bi insan .. ilk eşiyle evliyken karısnı aldatmış metresi akıl vermiş bosan diye zaten geçinemiyorlarmıs o kozında aklıyla boşanmış. Boşandım çocuğum mağdur oldu deyip duruyor ve acısını benden çıkarıyor o zaman boşanmasaydı eşinin kahrını çekseydi benim hiçbi suçum yok
Siz eşini aldatan, metresi olan ve çocuklu bir adamla bilerek evlendiniz yani ve benim hiç suçum yok diyorsunuz. Tmm cnmİlk günleri ilgileniyordum nişanlıyken felan sonra ben hamile kaldım çocuğuma oda hayalleri kuruyordum her anne gibi. Eşim demez mi kocaman çocuk dururken küçücük bebeğe mi oda yapacaz diye başımdan kaynar sular döküldü soğumaya başladım. Oğluna aşırı derece takıntılı bi insan .. ilk eşiyle evliyken karısnı aldatmış metresi akıl vermiş bosan diye zaten geçinemiyorlarmıs o kozında aklıyla boşanmış. Boşandım çocuğum mağdur oldu deyip duruyor ve acısını benden çıkarıyor o zaman boşanmasaydı eşinin kahrını çekseydi benim hiçbi suçum yok
2 yaş çocuğa çok tv açmayın hatta mümkünse hiç açmayınHayır ben normalde de öyleyim zaten günümün çoğu mutfakta geçiyor kızım da içerde tv izlerken ben mutfakta olıyorum bilerek değil yani
kızları ortak. Kadın daha önce hiç evlenmemişDünyanın en saçma evliliği. Adamın oğlu var. Senin kızın aynı kandan değil farkında mısınız acaba. Bilmiyorum bana mı tehlikeli geliyor.Bir ölçüp tartmadan ne diye evlendiniz anlaşamıyorsanız.
Ay gece gece yanlış algılamışım sorry konu sahibikızları ortak. Kadın daha önce hiç evlenmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?