Eşim ve bitmek bilmeyen tartışmalar

Yurumemesi gereken bir evlilikmis esinizde öfke kontrol sorunu mu var ilk olaymi nedir bilemem.İyi bir doktora görünebilir genel hali hep böyle pireyi deve yapmaksa.Dediginiz lafta birşey yok biz bunu kendi çocuklarımıza da söyleriz . Dökülüyor düzgün ye bile deriz.Sanki oğlunu Bodrum kata zincirlemis gibi ne bu tepki.Hem coocuklara ağız birliği etmek lazım biri yere dökme der diğerinin gözü döner tüm ketcabi yere döker.Bence oturun konuşun bu sık sekildde meydana geliyorsa kendi çocuğunuz ve kndiniz için bu kerede olmadi elalem ne deri bırakıp gerekeni yapın fikrim bu

Yok çocuğa gelmediğine eminim ama eşim polislere farklı anlattı kesin çocuğa fırlattı demiştir çocuğu da öğretmiştir büyük ihtimal
Ne yapacaksınız peki? Yani eşiniz düzelmeyecek, bu adam bu kadar yani. Oğlu için sizi de kızınızı da tek kalemde siler atar. Bu şekilde aile olamazsınız ki... hayır çocuklar kardeş onların kardeş ilişkisi de etkilenir, onlara bunu yapmaya hakkınız yok.

Ne diyeceğim bilemiyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun

Beni siler de kızımızı niye silsin onada mı değer vermiyor yani

İlk değil çok şey var her kavgada şiddet vs bıktım artık ama ailem arkamda durmuyor beni haksız görüyorlar eşimin maddi durumu iyi ama herşey maddiyatla bitmiyor

Beni siler de kızımızı niye silsin onada mı değer vermiyor yani
Yok seviyordur illaki evladı sonuçta. Ama söz konusu oglu olursa onu da yapabilir. Bence adam oğluyla kafayi bozmuş.

Sofraya yakın ye demissiniz. Insan bunu öz evladına da diyebilir. Ama bu adam oğluna toz dahi konduramıyor. Sizin de hatalarınız var net. Ama ben sizinle empati yapabiliyorum gerçekten başkasının çocuğunu ben de hiç çekemiyorum.

Eşiyle onu ayıran ben değilim neden oğlunu ben babasız bırakmışım gibi davranıyor eşinden boşanmasaydı boşandı diyelim tekrar evlenmeseydi bütün hayatını oğluna adasaydı ievlilğimşn ilk senesinde bile hiç baş başa kalamadık doğru düzgün nereye gidersek yanımızdaydı keşke nişanlıyken ayrılsaydım sanki gözüm kapanmıştı

Bencede bu kadar kıymetli çocuğu vardı ortalara atilmasaydi evleneceğim diye ya ilk esiyle yada oğlu ile yaşlansin.Sizinle değil hickimse ile yapamaz bu kafayla.Ben durumunuza üzüldüm böyle çok kötü bir laf etmiş bağırmış hakaret etmiş gibi tepkiler vermesi çok çok yanlış Siz zaten çocuğa değil adamın tepkisine sinir oluo cinnet geçirmişsiniz..Niye size kizalim hepimiz insanız 2 evlilik diye kimse yargılamaz büyük konusamaz yarın çocuklarımızda ikinci evlilik belki üçüncü evlilik yapabilir empati ile yaklasirsam büyük laf etmeye gerek yok.Siz çocukla kendi cocugunuzla yatili bir iş bir çare bulamaz misiniz acaba kadın sığınma evi bir iş mor çatı ya bilmiyorum ki sosyal yardım bir şekilde kendi hayatinizi kurabilseniz Merak etmeyin hem yarın birgün öyle birine catarki sizi mumla arar katmaya bırakın işi.Her insan bir başkasının intikamını alır derler .İntikam hoş laf değil ama söz boyke işte .Umarım bu evliliği bitirmenin bir yolunu bulursunuz .Ayrıca her iki çocuğa da üzüldüm ikisinide ayırt etmiyorum sizinde etmediğiniz dusunuyorum

Neyyyyy !!!metresi olup bir de metresin ağzına bakıp eşini boşayan adamı mı sevdiniz evlendiniz pes gerçekten pes !!! Çok şey yazarım da altından kalkamazsın bende sonra pişman olurum ......

O fotoğrafı görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Çok hatanız var.Karısını aldatan bir adama nasıl güvendiniz?Bu kişi oğluna bu kadar düşkün olduğunu hiç mi belli etmedi evlenmeden önce,yaşayabileceğiniz sorunları nasıl tahmin etmediniz?Her kavgada şiddet uygulayan bir adamla nasıl evli kalıp çocuk yaptınız?
Ama ben bunları sizi yargılamak için söylemiyorum,nerede yanlış yaptığınızı görün ve tekrarlamayın diye söylüyorum.Hala darp raporu alabilirsiniz,gidin alın.Karakol ifadeniz de delil olur.Alın kızınızı,ailenize gidin.Boşanmama karşılar demişsiniz ama sizi kapıdan çevirmezler bence.Hem onlara evliliğinizle ilgili anlatmadığınız çok şey varmış,bunları anlattığınız zaman bakış açıları değişebilir. Eşiniz çocuk için nafaka verecek zaten.Siz de bir işe girer ailenizin yanında biraz birikim yaparsınız.Sonra duruma göre ya ailenizle kalmaya devam edersiniz ya da ayrı eve çıkarsınız.Hem eşyalı hem uygun fiyata çok kiralık ev var,bir arkadaşınızla da çıkabilirsiniz. Artık bir adım atmanız lazım.Bu şartlar altında evli kalınmaz.

Hiçbir şey size vurmasını haklı çıkarmaz ama ben adamın da bir şekil dolduğunu seziyorum, çocukla ilgili yazdıklarınızın hiçbirinde bir şefkat / duygu göremedim, onun “oğlu” olduğunu çok vurgulamışsınız, içinize sinmemiş çocuk yani belli oluyor bence yazdıklarınızdan, misal pazar günü çizgi film izliyormuş da kanal değiştirmiyormuşsunuz, ay bir de değiştirin bir gün gelmiş 3-5 saat tv izleyecek alt tarafı..

bir şey yaptınız demiyorum çünkü cesaret edemezsiniz belli ki ama siz yetişkin bir insansınız çocuğa öyle bir travma yaşatmaya hakkınız yok, ketçapı dökmesi saçmalık, çekersiniz kenara sonra yanlış anladın dersiniz, polise şikayet edecek noktaya erkekler ki hiç sevmem kolay gelmez,

ben her şeyi anlattığınızı düşünmüyorum. en ufak bir şekilde o çocuğa kendini kötü hissettirdiyseniz de iyi yapmış babası diyorum. İşinize gelmiyorsa çantanızı alıp gideceksiniz, yok masaya yaklaş yok böyle yap mikro agresyonlarınızla çocuğa yaklaşamazsınız. babası da aynı şekilde.

Siz eşini aldatan, metresi olan ve çocuklu bir adamla bilerek evlendiniz yani ve benim hiç suçum yok diyorsunuz. Tmm cnm

Dünyanın en saçma evliliği. Adamın oğlu var. Senin kızın aynı kandan değil farkında mısınız acaba. Bilmiyorum bana mı tehlikeli geliyor.Bir ölçüp tartmadan ne diye evlendiniz anlaşamıyorsanız.

metres ıcın karısını boşayan bır adamla nasıl evlendınız ? Ben çok şaşırıyorum gerçekten ya . Çocuk konusuna gelınce bıle ısteye evlenmıssınız çocuğa uyum sağlamak zorundasınız . Yada evlenmeden önce herseyı detaylı konuşmadınız bılmıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…