Kaç kişiyi uyardık ve uyarmaya devam ediyoruz çıcuklu adamlarla evlenirken iki kere düşünün diye, tamam hepsi aynı olmayabilir ama çoğunluğu böyle sorunlu tipler. Eee bir de çok lazımmmış gibi çocuk yapmışsınız adama, o iki çocuğa çok yazık.
Ne saçmalıyorsunAslında sorun sadece çocuk adamlarda değil, bunlarla evlenen kadınlarda çocuklu adamla evlenip çocuksuz gibi yaşamak istiyorlar.
Yani gayet mantıklı ve mümkün böyle gergin bir ortamsa ne diye çekiyorsun ki çocuklara da yazık.Bence kendi çocuğuyla yalnız görüşmesi mantıklı beni dahil etmesin çünkü çok yıprandım artık
Adam çocuğunu kendi evine getiremeyecek mi? Bu sözünü bile sizin daha önce çocuk için sorun çıkarttığıniz gösteriyor. Demek ki tek sorunlar çocuk yüzünden çıkıyor ve siz çıkarıyorsunuz.Bence kendi çocuğuyla yalnız görüşmesi mantıklı beni dahil etmesin çünkü çok yıprandım artık
İşine gelmeyince saçmalık oldu.Ne saçmalıyorsun
O zaman da başka ev tutar 2 gün eve gelmez . Keşke sabah alsa akşama kadar vakit geçirip çocuğu annesine bırakıp gelse o zaman o da rahat eder. Zaten gece bırakmıyor eşim yanımda uyumuyor onunla uyuyor. Benim yanıma gelince tekrar baba diye bağırıp yanına çağırıyor her konuda sorun yaniYani gayet mantıklı ve mümkün böyle gergin bir ortamsa ne diye çekiyorsun ki çocuklara da yazık.
Zor bir durum herkes için, ben çekemezdim sanırım ama girmişsin bir yola umarım bir çözüm bulursun.O zaman da başka ev tutar 2 gün eve gelmez . Keşke sabah alsa akşama kadar vakit geçirip çocuğu annesine bırakıp gelse o zaman o da rahat eder. Zaten gece bırakmıyor eşim yanımda uyumuyor onunla uyuyor. Benim yanıma gelince tekrar baba diye bağırıp yanına çağırıyor her konuda sorun yani
Evin içinde ne yaşadığımı bilmiyorsunuz burda bahsetmediğim çok şey var herşeyi çocuk odaklı düşünmeyin pislkolojşm alt üst olmus durumda kızımı ve kendimi düşünmek zorundayım….Adam çocuğunu kendi evine getiremeyecek mi? Bu sözünü bile sizin daha önce çocuk için sorun çıkarttığıniz gösteriyor. Demek ki tek sorunlar çocuk yüzünden çıkıyor ve siz çıkarıyorsunuz.
Daha önce de çocuğa geldi mi bilmiyorum dediniz, siz çocuğa sözlü yada fiziksel siddet mi uyguluyorsunuz? Adam çocuğa karşı davranışlarınızdan rahatsız, dile de getirmiş zaten ne gerek vardı ketçap döküldü yada döktü diye yıkıp dağıtmaya, firlatmaya? Çok belli ki çocuğa karşı tahammülsüzsünüz, ne diye evlendiniz?Kim bilir polise ne dedi belkide çocuğa fırlattı dövmeye kalktı dedi blmiyorum o an dısardaydım…
Evin içinde ne yaşadığımı bilmiyorsunuz burda bahsetmediğim çok şey var herşeyi çocuk odaklı düşünmeyin pislkolojşm alt üst olmus durumda kızımı ve kendimi düşünmek zorundayım….
Sizin cocugunuz kac yasinda? Kac yillik evlisiniz?O zaman da başka ev tutar 2 gün eve gelmez . Keşke sabah alsa akşama kadar vakit geçirip çocuğu annesine bırakıp gelse o zaman o da rahat eder. Zaten gece bırakmıyor eşim yanımda uyumuyor onunla uyuyor. Benim yanıma gelince tekrar baba diye bağırıp yanına çağırıyor her konuda sorun yani
Haftada kaç gün sizde kalıyor ve kaç gün babası onunla beraber uyuyor?O zaman da başka ev tutar 2 gün eve gelmez . Keşke sabah alsa akşama kadar vakit geçirip çocuğu annesine bırakıp gelse o zaman o da rahat eder. Zaten gece bırakmıyor eşim yanımda uyumuyor onunla uyuyor. Benim yanıma gelince tekrar baba diye bağırıp yanına çağırıyor her konuda sorun yani
Hayır tabikide şiddet uygulamadım. Mesela en basit örnek eşimle ortak 1 kızımız var 2 yaşında. Odası hla yok. Eşimi bana hamğleyken kocaman çocuk dururken küçük bebeğe mi oda yapacağız demişti düşünün. Haftada 1 gece kalan çocuk için. Öyle şeyler yasadımki çocuktan soğudum . Ama kesinlikle şiddet yok. Belli etmemeye çalışırım. İlk başlarda çok seviyordum çocuğu eşimin tavırlarıyla soğumaya başladım zatenDaha önce de çocuğa geldi mi bilmiyorum dediniz, siz çocuğa sözlü yada fiziksel siddet mi uyguluyorsunuz? Adam çocuğa karşı davranışlarınızdan rahatsız, dile de getirmiş zaten ne gerek vardı ketçap döküldü yada döktü diye yıkıp dağıtmaya, firlatmaya? Çok belli ki çocuğa karşı tahammülsüzsünüz, ne diye evlendiniz?
Bu arada tüm bunlar adamın size gösterdiği şiddeti asla haklı çıkarmaz, yanlış anlaşılmasın. Bence de en doğru karar boşanmanız olur, siz yapmazsanız, adam yapacak eninde sonunda...
1 gece kalıyor cumartesi sabah gelip pazar akşamı gidiyorHaftada kaç gün sizde kalıyor ve kaç gün babası onunla beraber uyuyor?
2 yaşında kızımız var. 3 yıllık evliyizSizin cocugunuz kac yasinda? Kac yillik evlisiniz?
Hayır tabikide şiddet uygulamadım. Mesela en basit örnek eşimle ortak 1 kızımız var 2 yaşında. Odası hla yok. Eşimi bana hamğleyken kocaman çocuk dururken küçük bebeğe mi oda yapacağız demişti düşünün. Haftada 1 gece kalan çocuk için. Öyle şeyler yasadımki çocuktan soğudum . Ama kesinlikle şiddet yok. Belli etmemeye çalışırım. İlk başlarda çok seviyordum çocuğu eşimin tavırlarıyla soğumaya başladım zaten
Onunla uyuması sorun değil zaten 2 gün bizde ya hani. Ben üvey anne konumundayım ne desem ne yapsam eşim yanlış anlıyor. Mesela en basit örnek, çocuk içerde tv izliyordu cumartesi günü aksam. Bende çay demleyip mutfakta oturdum ve telefondan dizi açıp izledim. Eşimde oğlunun yanındaydı. Sonra mutfağa geldi laf sokup durdu sen bizimle aile olamıyorsun vs vs. Halbuki tv kanalını değiştirsem bu sefer yanlış anlardı çocuğu rahat ettirmiyor diyeEe! Hafta bir sizde kalıyormuş ne diye eşim onun yanında yatıyor diye sitem esiyorsunuz? Adam çocuğu ile bir gecede mi ilgilenmesin yani?
Ahh ahhh elin beğenmeyip attığı öküzü havada kapıp beyaz atlı prense döner sanıyorsunuz.Öküz öküzdür.Adamın ne mal olduğu bellidir de siz eski eşinin kıymetini bilmeyen adamın sizin kıymetinizi bileceğini sizi el üstünde tutacağını çünkü sizin özel olduğunuzu düşünmüşsünüz gizli gizli ego tatmini ama ne oldu elinizde patladı ....Bu tarz adamlar kadına kıymet vermez siz olmasanız başka enayi bulur evlenirdi onun için fark yok....Hayır tabikide şiddet uygulamadım. Mesela en basit örnek eşimle ortak 1 kızımız var 2 yaşında. Odası hla yok. Eşimi bana hamğleyken kocaman çocuk dururken küçük bebeğe mi oda yapacağız demişti düşünün. Haftada 1 gece kalan çocuk için. Öyle şeyler yasadımki çocuktan soğudum . Ama kesinlikle şiddet yok. Belli etmemeye çalışırım. İlk başlarda çok seviyordum çocuğu eşimin tavırlarıyla soğumaya başladım zaten
Kesinlikle öyleymişAhh ahhh elin beğenmeyip attığı öküzü havada kapıp beyaz atlı prense döner sanıyorsunuz.Öküz öküzdür.Adamın ne mal olduğu bellidir de siz eski eşinin kıymetini bilmeyen adamın sizin kıymetinizi bileceğini sizi el üstünde tutacağını çünkü sizin özel olduğunuzu düşünmüşsünüz gizli gizli ego tatmini ama ne oldu elinizde patladı ....Bu tarz adamlar kadına kıymet vermez siz olmasanız başka enayi bulur evlenirdi onun için fark yok....
Onunla uyuması sorun değil zaten 2 gün bizde ya hani. Ben üvey anne konumundayım ne desem ne yapsam eşim yanlış anlıyor. Mesela en basit örnek, çocuk içerde tv izliyordu cumartesi günü aksam. Bende çay demleyip mutfakta oturdum ve telefondan dizi açıp izledim. Eşimde oğlunun yanındaydı. Sonra mutfağa geldi laf sokup durdu sen bizimle aile olamıyorsun vs vs. Halbuki tv kanalını değiştirsem bu sefer yanlış anlardı çocuğu rahat ettirmiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?