Eşim ve bitmek bilmeyen tartışmalar

O zaman üzgünüm sorunlu bir insanla evlenmişsiniz.
 

Eşiniz kadar sizde garipsiniz. Ketçap dökülürse babasına söylersiniz siler. Büyük olasılıkla yaşadığınız bu olay ilk değil, öncesi var.
Sadece haftasonu gelen çocuğun önünde böyle kavga etmeye gerek var mıydı? Kendinizden geçecek, sağa sola eşya fırlatacak kadar kötüyseniz acilen bir terapiste gidin. Anlaşamıyorsanız hırpalamayın kendinizi, kızınızda çok üzülmüştür.
 
Ben değil aksine eşim oğluna aşırı derecede takıntılı en küçük şey zoruna gidiyor annesi oğlanı anneanesine bırakınca bile kendini yiyip bitiriyor nişanlıyken böyle değildi çok değişti evlenince
 
Büyük olasılıkla vicdan azabı çekiyordur bir baba olarak. Yeterince görüşemediğini, ilgilenemediğini düşünüyordur. Evliliğinizi sürdürmemeniz sizin hayrınıza ama eğer devam etmek istiyorsanız biraz sakin olun. Oğluyla ilişkisine karışmayın, çocuk çok üzülmüştür. Sadece haftada bir evine gittiğiniz babanızın evinde kavga sebebi oluyorsunuz. Bu da psikolojik şiddete giriyor.
 
Öf bıktık sizden ya. Gidip çocuklu öküz adamlarla evlenip çocuklarına gık dediniz diye dayak yiyorsunuz. Her gün en az 1 kişi böyle konu açıyor. Boşanmak için neyi bekliyorsunuz? Çocuğu için sizi döven yarın sizin çocuğunuzu dövmeyecek mi????
 
Adamı zaten konuşmaya gerek yok. Sorunlu bir kişilik. Ama siz de çocuğu tersler gibi uyardınız sanırım. Annesine olan öfkenizi ya da varsa kıskançlığınızı çocuktan çıkarmayın. Siz isterseniz boşamayın siz bilirsiniz ama eşiniz yakın zamanda muhtemelen bu evliliği bitirir gibi duruyor. Bence sakince düşünüp kendiniz için en doğru kararı verin.
 
Vurdu, beni dışarı attı ve polisi çağırdı. Polis arabasına bindim o kendi arabasıyla geldi karakola gidince de şikayetçi olmadı.
İyi de "vuran" o, dışarı atan o, ne demeye şikayetci olacak? "karima vurdum, dışarı attim" diye kendini mi şikayet edecekti? Asıl sizin şikayetçi olmaniz gerekmiyor muydu?
 
Ben anlamadim, dayak yiyen siz degil misiniz? Niye o sikayetci olacakmis?
 
Kim bilir polise ne dedi belkide çocuğa fırlattı dövmeye kalktı dedi blmiyorum o an dısardaydım…
 
Kaç kişiyi uyardık ve uyarmaya devam ediyoruz çıcuklu adamlarla evlenirken iki kere düşünün diye, tamam hepsi aynı olmayabilir ama çoğunluğu böyle sorunlu tipler. Eee bir de çok lazımmmış gibi çocuk yapmışsınız adama, o iki çocuğa çok yazık.
 
Herkes çok uyardı dinlemedim aptallık ettim
 
Eşinizin tavrı sanki daha önce size karşı çok dolmuşta ondan tepki veriyor gibi geldi. Çocuk kaç yaşında?
 
Eşin çocuğa laf söylemene haddinden fazla tepki veriyor gibi ve bu şekilde devam edemez ya davranışlarını düzenleyecek, ya kendi çocuğuyla yalnız kendi görüşüp vakit geçirecek ya da boşanacaksınız yani başka yolu yok. Ketçap sıkma olayı da inanılmaz terbiyesizce
 
Bence kendi çocuğuyla yalnız görüşmesi mantıklı beni dahil etmesin çünkü çok yıprandım artık
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…