Herşey olur onun fikrinden çok siz nasıl kendinizi bu ateşe attınız onu sorgulayın.O işine gelmiş şartları beğenmiş kafasındaki planı uygulamış ...siz bir kadının çocuğu olduğu halde boşadığı adamı niye kabul ettiniz???
O zaman üzgünüm sorunlu bir insanla evlenmişsiniz.Ara sıra tartışma yaşanıyor ama o gün güzel geçmişti oğluna ve kızımıza ayakkabı aldık bende aldım ama çocukla yitiştiğimi mi düşündü kendime aldım diye çünkü bazen oğluna birşeyler aldığında ben kızımıza veya kendime bişey alsam hemen söylenir oğlanla yitişiyorsun diye Blmiyorum
Merhaba. Çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım, benim ilk evliliğim ve 1 kızım var eşimin 2. Evliliğinden 1 oğlu . Haftasonları bizde kalır sadece. Tek tük sorunlar yaşardık öyle böyle devam ettiriyoruz evliliğimizi. Ama son kavgada iş çığırından çıktı. Pazar günü pizza yiyorduk çocuğa sofraya yaklaş yere ketçap dökülüyor dedim sonra eşim bana baktı ve ketçabı olduğu gibi yere sıktı benim gözüm karardı bi anda ne var ne yok fırlattım sağa sola çocuğa geldimi bilmiyorum o tavrım eşimeydi. Sonra kolumdan tuttu beni mutfaktan çıkardı. Vurdu, beni dışarı attı ve polisi çağırdı. Polis arabasına bindim o kendi arabasıyla geldi karakola gidince de şikayetçi olmadı. Görümcem beni evine götürdü bikaç gün orda kaldım dün beni eve getirdi kızımla. Hiç konuşmadık çok zoruma gidiyor
Ben değil aksine eşim oğluna aşırı derecede takıntılı en küçük şey zoruna gidiyor annesi oğlanı anneanesine bırakınca bile kendini yiyip bitiriyor nişanlıyken böyle değildi çok değişti evleninceEşiniz kadar sizde garipsiniz. Ketçap dökülürse babasına söylersiniz siler. Büyük olasılıkla yaşadığınız bu olay ilk değil, öncesi var.
Sadece haftasonu gelen çocuğun önünde böyle kavga etmeye gerek var mıydı? Kendinizden geçecek, sağa sola eşya fırlatacak kadar kötüyseniz acilen bir terapiste gidin. Anlaşamıyorsanız hırpalamayın kendinizi, kızınızda çok üzülmüştür.
Büyük olasılıkla vicdan azabı çekiyordur bir baba olarak. Yeterince görüşemediğini, ilgilenemediğini düşünüyordur. Evliliğinizi sürdürmemeniz sizin hayrınıza ama eğer devam etmek istiyorsanız biraz sakin olun. Oğluyla ilişkisine karışmayın, çocuk çok üzülmüştür. Sadece haftada bir evine gittiğiniz babanızın evinde kavga sebebi oluyorsunuz. Bu da psikolojik şiddete giriyor.Ben değil aksine eşim oğluna aşırı derecede takıntılı en küçük şey zoruna gidiyor annesi oğlanı anneanesine bırakınca bile kendini yiyip bitiriyor nişanlıyken böyle değildi çok değişti evlenince
Evet büyük cahillik üstelik bir de bu adama lazım gibi çocukta yapmışsınız,tam üstüne tüy dikmişsin mevzusuAilem çok uyardı herkes uyardı ama dinlemedim yaptığım büyük bir cahillikti
Evet büyük cahillik üstelik bir de bu adama lazım gibi çocukta yapmışsınız,tam üstüne tüy dikmişsin mevzusu
İyi de "vuran" o, dışarı atan o, ne demeye şikayetci olacak? "karima vurdum, dışarı attim" diye kendini mi şikayet edecekti? Asıl sizin şikayetçi olmaniz gerekmiyor muydu?Vurdu, beni dışarı attı ve polisi çağırdı. Polis arabasına bindim o kendi arabasıyla geldi karakola gidince de şikayetçi olmadı.
Ben anlamadim, dayak yiyen siz degil misiniz? Niye o sikayetci olacakmis?Merhaba. Çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım, benim ilk evliliğim ve 1 kızım var eşimin 2. Evliliğinden 1 oğlu . Haftasonları bizde kalır sadece. Tek tük sorunlar yaşardık öyle böyle devam ettiriyoruz evliliğimizi. Ama son kavgada iş çığırından çıktı. Pazar günü pizza yiyorduk çocuğa sofraya yaklaş yere ketçap dökülüyor dedim sonra eşim bana baktı ve ketçabı olduğu gibi yere sıktı benim gözüm karardı bi anda ne var ne yok fırlattım sağa sola çocuğa geldimi bilmiyorum o tavrım eşimeydi. Sonra kolumdan tuttu beni mutfaktan çıkardı. Vurdu, beni dışarı attı ve polisi çağırdı. Polis arabasına bindim o kendi arabasıyla geldi karakola gidince de şikayetçi olmadı. Görümcem beni evine götürdü bikaç gün orda kaldım dün beni eve getirdi kızımla. Hiç konuşmadık çok zoruma gidiyor
İyi de "vuran" o, dışarı atan o, ne demeye şikayetci olacak? "karima vurdum, dışarı attim" diye kendini mi şikayet edecekti? Asıl sizin şikayetçi olmaniz gerekmiyor muydu?
Herkes çok uyardı dinlemedim aptallık ettimKaç kişiyi uyardık ve uyarmaya devam ediyoruz çıcuklu adamlarla evlenirken iki kere düşünün diye, tamam hepsi aynı olmayabilir ama çoğunluğu böyle sorunlu tipler. Eee bir de çok lazımmmış gibi çocuk yapmışsınız adama, o iki çocuğa çok yazık.
6 yasındaEşinizin tavrı sanki daha önce size karşı çok dolmuşta ondan tepki veriyor gibi geldi. Çocuk kaç yaşında?
Bence kendi çocuğuyla yalnız görüşmesi mantıklı beni dahil etmesin çünkü çok yıprandım artıkEşin çocuğa laf söylemene haddinden fazla tepki veriyor gibi ve bu şekilde devam edemez ya davranışlarını düzenleyecek, ya kendi çocuğuyla yalnız kendi görüşüp vakit geçirecek ya da boşanacaksınız yani başka yolu yok. Ketçap sıkma olayı da inanılmaz terbiyesizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?