Zaten sonumuz yok gibi duruyor iş bulup çalışmam lazım kuzu kreşe veripAferin. Neden söylemiyorsunuz? Bu sizce saklanacak bir şey mi? Sizde kız annesi değil misiniz? Kızınız evde annesine şiddet gösteren bir adamı görerek büyüsün bunu normalleştirip kendi de ileride sizin yaşadığınızı mı yaşasın istersiniz?
Hayır çocuğa şiddet uygulamadım asla o tavrım eşimeydi
Gidip darp raporu alınZaten sonumuz yok gibi duruyor iş bulup çalışmam lazım kuzu kreşe verip
Eşimin maddi durumu iyi yeri geliyo ailesine ablasına abisine bile para gönderir abisine araba almak için yardım etti 300 bin hangi kadın olsa karşı çıkar buna istemez ama ben sesimi çkarmadım merhametsiz bi insan değilim sadece çocuktan soğudum ilk zamanlar gibi değilim çünkü bunu yapan eşim beni çok soğuttu doğumumda bile yoktu kızım doğduktan sonra gitti yanımda refakatçı olarak yeğenini bıraktı kendisi akşam geldi içime attığım çok şey var psikolojim alt üst düşünüyorum bazen böyle bi evlilik neden yaptım kendimi ateşe attım resmenAy birde her kavgada yapıyormuş bunu pislik ya!
Konununu başında sorunun çocuk olduğunu düşünmüştüm maalesef yanıldım. Keşke darp raporu alsaydıniz.
Olay hafta sonu yaşandı pazar günü şimdi alabilir miyim raporGidip darp raporu alın
Evet alabilirsiniz, doğrudan hastaneye de gidebilirsiniz önce polise gidip yönlendirmelerini de isteyebilirsinizOlay hafta sonu yaşandı pazar günü şimdi alabilir miyim rapor
Şiddeti gören sizsiniz. Bir de üstüne o mu şikayetçi olacaktı? Şikayetçi olmadı diye yazmışsınız. Olan çocuklara olmuş, yazık üzüldüm... Boşanmış çocuklu bir adamla bekar çocuksuz kadının evlenmesi böyle felaketlere sebep oluyor işte. Herkes kendi dengiyle evlense keşke. Bu evliliğe devam ederseniz, sizi haberlerde görmemiz yüksek ihtimal (Allah korusun) Boşanmaya çalışın bir an önce.Sonra kolumdan tuttu beni mutfaktan çıkardı. Vurdu, beni dışarı attı ve polisi çağırdı. Polis arabasına bindim o kendi arabasıyla geldi karakola gidince de şikayetçi olmadı.
Zaten bugğn olmasa bile 10 yıl sonra bosanıcaz mal mülk alıp seni niye ortak ediyim dedi geçen herkesin önündeYa kocanız yüzünden nasıl çocuktan soguyorsunuz anlamıyorum. 6 yaşında küçücük yavru laf vurmayı bilmez, surat yapmaz .enfazla yemek döker boya yaparken etrafı boyar yaşıtı varsa oyuncak paylaşmaz. Eşinizi bahane ediyorsunuz çocuğa tavırlı olduğunuz ortada ve yanlış yapıyorsunuz.
Eşinize gelince adam olmaz evliliğiniz devametmez gibi . fazla uzatmadan bitirirsiniz umarim
Eşimin maddi durumu iyi yeri geliyo ailesine ablasına abisine bile para gönderir abisine araba almak için yardım etti 300 bin hangi kadın olsa karşı çıkar buna istemez ama ben sesimi çkarmadım merhametsiz bi insan değilim sadece çocuktan soğudum ilk zamanlar gibi değilim çünkü bunu yapan eşim beni çok soğuttu doğumumda bile yoktu kızım doğduktan sonra gitti yanımda refakatçı olarak yeğenini bıraktı kendisi akşam geldi içime attığım çok şey var psikolojim alt üst düşünüyorum bazen böyle bi evlilik neden yaptım kendimi ateşe attım resmen
Ayyy lütfen boşan iğrenç bir herifZaten bugğn olmasa bile 10 yıl sonra bosanıcaz mal mülk alıp seni niye ortak ediyim dedi geçen herkesin önünde
Nasıl eminsiniz bu kadar? İlk başta çocuğa geldi mi bilmiyorum demediniz mi?Hayır çocuğa şiddet uygulamadım asla o tavrım eşimeydi
Peki çocuğa açıklama yaptınız mı bu konuda. Ayrı odaya gittiğiniz için istenmiyor hissetmiş olabilir. Haklı olduğunuz yerler de var haksız olduğunuz yerler de. Geçenki konunuzda haftada 1 kalan çocuğun yanında yatmasına takılmışsınız eşinizin sen buna takılırsan eşinde birşeye takılırOnunla uyuması sorun değil zaten 2 gün bizde ya hani. Ben üvey anne konumundayım ne desem ne yapsam eşim yanlış anlıyor. Mesela en basit örnek, çocuk içerde tv izliyordu cumartesi günü aksam. Bende çay demleyip mutfakta oturdum ve telefondan dizi açıp izledim. Eşimde oğlunun yanındaydı. Sonra mutfağa geldi laf sokup durdu sen bizimle aile olamıyorsun vs vs. Halbuki tv kanalını değiştirsem bu sefer yanlış anlardı çocuğu rahat ettirmiyor diye
Hayır ben normalde de öyleyim zaten günümün çoğu mutfakta geçiyor kızım da içerde tv izlerken ben mutfakta olıyorum bilerek değil yaniPeki çocuğa açıklama yaptınız mı bu konuda. Ayrı odaya gittiğiniz için istenmiyor hissetmiş olabilir. Haklı olduğunuz yerler de var haksız olduğunuz yerler de. Geçenki konunuzda haftada 1 kalan çocuğun yanında yatmasına takılmışsınız eşinizin sen buna takılırsan eşinde birşeye takılır
Senin normalin o ama çocuk onu bilemez. Yiyeceği abur cuburlsrı yanına bırakıp tebessümle açıklaman çok zor olmamalı. Adam zaten hatalı onu geçtim ama çocuğa bir zahmet açık olsaydınız keşke.Hayır ben normalde de öyleyim zaten günümün çoğu mutfakta geçiyor kızım da içerde tv izlerken ben mutfakta olıyorum bilerek değil yani
Sanırım etrafa savurduğu şeyler basit yaralama suçunda silah sayılabilecek şeyler. Muhtemelen çocuğa rastladı bazı şeyler adam zaten manyaktı hepten delirdiİyi de "vuran" o, dışarı atan o, ne demeye şikayetci olacak? "karima vurdum, dışarı attim" diye kendini mi şikayet edecekti? Asıl sizin şikayetçi olmaniz gerekmiyor muydu?
Yok çocuğa gelmediğine eminim ama eşim polislere farklı anlattı kesin çocuğa fırlattı demiştir çocuğu da öğretmiştir büyük ihtimalSanırım etrafa savurduğu şeyler basit yaralama suçunda silah sayılabilecek şeyler. Muhtemelen çocuğa rastladı bazı şeyler adam zaten manyaktı hepten delirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?