Eşim ve bitmek bilmeyen tartışmalar

Zaten sonumuz yok gibi duruyor iş bulup çalışmam lazım kuzu kreşe verip

peki çocuk bunu böyle mi algıladı sizce? ona da geldi büyük ihtimalle fırlattığınız şeyler. tekrar söylüyorum kocanız öküzün teki ama sizin de çocukla yakınlaşmak için hiçbir şey yaptığınızı sanmıyorum.
Hayır çocuğa şiddet uygulamadım asla o tavrım eşimeydi

Ay birde her kavgada yapıyormuş bunu pislik ya!
Konununu başında sorunun çocuk olduğunu düşünmüştüm maalesef yanıldım. Keşke darp raporu alsaydıniz.
Eşimin maddi durumu iyi yeri geliyo ailesine ablasına abisine bile para gönderir abisine araba almak için yardım etti 300 bin hangi kadın olsa karşı çıkar buna istemez ama ben sesimi çkarmadım merhametsiz bi insan değilim sadece çocuktan soğudum ilk zamanlar gibi değilim çünkü bunu yapan eşim beni çok soğuttu doğumumda bile yoktu kızım doğduktan sonra gitti yanımda refakatçı olarak yeğenini bıraktı kendisi akşam geldi içime attığım çok şey var psikolojim alt üst düşünüyorum bazen böyle bi evlilik neden yaptım kendimi ateşe attım resmen

Ya kocanız yüzünden nasıl çocuktan soguyorsunuz anlamıyorum. 6 yaşında küçücük yavru laf vurmayı bilmez, surat yapmaz .enfazla yemek döker boya yaparken etrafı boyar yaşıtı varsa oyuncak paylaşmaz. Eşinizi bahane ediyorsunuz çocuğa tavırlı olduğunuz ortada ve yanlış yapıyorsunuz.

Eşinize gelince adam olmaz evliliğiniz devametmez gibi . fazla uzatmadan bitirirsiniz umarim

Sonra kolumdan tuttu beni mutfaktan çıkardı. Vurdu, beni dışarı attı ve polisi çağırdı. Polis arabasına bindim o kendi arabasıyla geldi karakola gidince de şikayetçi olmadı.
Şiddeti gören sizsiniz. Bir de üstüne o mu şikayetçi olacaktı? Şikayetçi olmadı diye yazmışsınız. Olan çocuklara olmuş, yazık üzüldüm... Boşanmış çocuklu bir adamla bekar çocuksuz kadının evlenmesi böyle felaketlere sebep oluyor işte. Herkes kendi dengiyle evlense keşke. Bu evliliğe devam ederseniz, sizi haberlerde görmemiz yüksek ihtimal (Allah korusun) Boşanmaya çalışın bir an önce.

Zaten bugğn olmasa bile 10 yıl sonra bosanıcaz mal mülk alıp seni niye ortak ediyim dedi geçen herkesin önünde

Her kavgada şiddet uygulayan bir adam için bu saatten sonra denecek pek bir şey yok. Umarım en kısa sürede kurtulursunuz.

İnsan öz çocuğuna ketçap döktüğünde daha fazla laf söylüyor gayet normal uyarmışsınız eşiniz alıngan veya eşinizi dolduranlar var. Keşke uyarmasaydınız dökseydi de ona temizletseydiniz. Şiddet var artık affetsenizde bu şiddetin dozu fazlalaşır ona göre boşanma kararı verin.

Peki çocuğa açıklama yaptınız mı bu konuda. Ayrı odaya gittiğiniz için istenmiyor hissetmiş olabilir. Haklı olduğunuz yerler de var haksız olduğunuz yerler de. Geçenki konunuzda haftada 1 kalan çocuğun yanında yatmasına takılmışsınız eşinizin sen buna takılırsan eşinde birşeye takılır

Hayır ben normalde de öyleyim zaten günümün çoğu mutfakta geçiyor kızım da içerde tv izlerken ben mutfakta olıyorum bilerek değil yani

Hayır ben normalde de öyleyim zaten günümün çoğu mutfakta geçiyor kızım da içerde tv izlerken ben mutfakta olıyorum bilerek değil yani
Senin normalin o ama çocuk onu bilemez. Yiyeceği abur cuburlsrı yanına bırakıp tebessümle açıklaman çok zor olmamalı. Adam zaten hatalı onu geçtim ama çocuğa bir zahmet açık olsaydınız keşke.

Önemli olan tek kriter evli ve üremiş olmak . Onu da yaptığınıza göre s.. ktr edin diğer hususları

İyi de "vuran" o, dışarı atan o, ne demeye şikayetci olacak? "karima vurdum, dışarı attim" diye kendini mi şikayet edecekti? Asıl sizin şikayetçi olmaniz gerekmiyor muydu?
Sanırım etrafa savurduğu şeyler basit yaralama suçunda silah sayılabilecek şeyler. Muhtemelen çocuğa rastladı bazı şeyler adam zaten manyaktı hepten delirdi

Sanırım etrafa savurduğu şeyler basit yaralama suçunda silah sayılabilecek şeyler. Muhtemelen çocuğa rastladı bazı şeyler adam zaten manyaktı hepten delirdi
Yok çocuğa gelmediğine eminim ama eşim polislere farklı anlattı kesin çocuğa fırlattı demiştir çocuğu da öğretmiştir büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…