Boşanıp nasıl geçinicem mesleğim yok kızım küçük ailem arkamda durmuyorYahu zaten hangi erkek karım çok iyiydi der, evliyken bile demiyorlar boşanınca hiç demezler. Evleneceğin insanı araştırmak diye bir şey vardır, sorar soruşturursun hiç yoktan.
Boşan kurtul
Ben boşamasam bile o beni boşar zaten her kavgada boşanacağım diyor..Artık olan olmuş. Evlenmişsiniz çocuğunuz var ama bu adama güvenilmez. Siz boşamasanız bile o sizi boşar.
Kendinizi garantiye almaya bakın. 2 yaşında bebeğiniz büyümüş artık. Asgari ücret bile olsa, tüm parayı kreşe bile verseniz girin bir işe.
Çünkü yaş ilerleyince iş bulmak da zor. Bu adamla bir gelecek yok, bunu bilin.
Almadım keşke alsaydım ama bu kadar morluk yoktu çok az kozarıklık vardı sadeceDarp raporu aldiniz mi? Ya ben anlamıyorum bu elalemin çocuğuna bakıcı olmak için evlenme işini. Kosa kosa da evleniyorsunuz böyle çocuklu adamlarla. Çekilecek dert degil.
Git al şimdiAlmadım keşke alsaydım ama bu kadar morluk yoktu çok az kozarıklık vardı sadece
İş uzayacağı kadar uzamış zaten, keşke şikayetçi olsaydınız, ordan rapor için hastaneye sevk ederlerdi sizi.Anlattım hatta bayağı bir dövdü kafamı duvarlara vuraraktan morluklar sonradan oluştu yoksa rapor alırdım . Ama şikayetçi olmadım iş uzamasın diye çünkü ailem arkamda durmuyo eşimi destekliyorlar olay günü annem arayıp bağırdı neye güvenip ayrılıcam kızımda küçük çalışamam
E koştur koştur evlenip çocuk yapacağınıza önce bir meslek edinseydiniz ya, neydi bu acele?Boşanıp nasıl geçinicem mesleğim yok kızım küçük ailem arkamda durmuyor
Polisi eşim çağırdı zaten beni dışarı attı polis çağırdı güya çocuğa vurmuşum çocuğa fırlatmışım masadakileri polislere öyle anlatmısYa kusura bakmayın da bu cehalet çok fazla, hala diyorsunuz ki eşim şikayetçi olmadı yuh. Sizin şikayetçi olmanız lazım, sizi durduran şey nedir?
Ben çocuğuna şiddet uyulamıyorum dedim . Eşim zaten şiddet uyguluor her kavgadaEe! Siz şiddet yok dediniz, adam babaya baya şiddette uyguluyor.
Aileniz eşinizin size her kavgada şiddet uyguladığını biliyor mu?Ben çocuğuna şiddet uyulamıyorum dedim . Eşim zaten şiddet uyguluor her kavgada
Eşimin maddi surumu iyi aylık kiramızı ödese ben çalışıp bi şekilde geçirinirimE koştur koştur evlenip çocuk yapacağınıza önce bir meslek edinseydiniz ya, neydi bu acele?
Boşansanız, durumu, şiddeti anlatsanız ailenize gitseniz sokağa atacak halleri yok
Ne güzel sindirmiş ya.Polisi eşim çağırdı zaten beni dışarı attı polis çağırdı güya çocuğa vurmuşum çocuğa fırlatmışım masadakileri polislere öyle anlatmıs
Söylemedim sadece kız kardeşim biliyorAileniz eşinizin size her kavgada şiddet uyguladığını biliyor mu?
Zaten eşek gibi nafaka verecekEşimin maddi surumu iyi aylık kiramızı ödese ben çalışıp bi şekilde geçirinirim
Aferin. Neden söylemiyorsunuz? Bu sizce saklanacak bir şey mi? Sizde kız annesi değil misiniz? Kızınız evde annesine şiddet gösteren bir adamı görerek büyüsün bunu normalleştirip kendi de ileride sizin yaşadığınızı mı yaşasın istersiniz?Söylemedim sadece kız kardeşim biliyor
Hayır çocuğa şiddet uygulamadım asla o tavrım eşimeydiadam öküzün teki ve hiçbir şey şiddeti haklı çıkaramaz ama çocuğa vurdunuz veya bir şey fırlattınız gibi duruyor. bunu yapmadığınızdan emin misiniz? yazık 6 yaşında küçücük çocuğun yaşadığı şiddet ortamına bak. pizza yerken birden baba da üvey anne de çıldırıyor, üvey anne bir şeyleri fırlatmaya başlıyor, baba ona şiddet uyguluyor....
Ben çocuğuna şiddet uyulamıyorum dedim . Eşim zaten şiddet uyguluor her kavgada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?