Eşim ve cam silme polemiğimiz

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.098
398
Hanımlar malum Bayram yaklaşıyor, biz bayramda eşimin ailesinin yanına gideceğiz( şehir dışına) ama yine de Bayram öncesi detaylı bi temizlik yaptım. Daha doğrusu, bu zamana denk geldi diyelim. Iki gündür silme süpürme, banyoyu yıkama , cam silme tül perde yıkama vs uğraştım. Eşim de 1,5 yaşındaki oğlumuzla ilgilendi, bir de tülleri astı o kadar...

Bugün ben camları sildikten sonra 2 ayda bi silersin artık düzenli dedi. Ki ben cam silmekle gerçekten uğraşmadım pek bu zamana kadar. Yeni evlendiğimizde eşimin akrabaları temizlik yaptı, biz çeyizleri götürdük, evlendik. 8 ay oturduk, galiba hiç cam silmedim

Sonra kendi evimizi alıp taşındık. Kocaman dubleks evi, işyerinden 2 gün izin alıp tek başıma kendim temizledim. Ve inşaat sonrası pisliğiydi, canım çıktı.

Sonrasında da 3-4 ay aralıklarla sildim camları. Doğumuma 2 hafta kala bile Temizlikçi çağıralım demedim, kendim sildim yalnız başıma

6 ay önce de eşimin tayini nedeniyle taşındık, ben çocukla gelemediğim için Temizlikçi ayarladım, temizliği yaptı. Eşyaları toplayıp nakliyeye verdim ve istanbula geldim, taşınmış olduk. O gün bu gündür de hiç cam silmemiştim.

Ama tam yürüme zamanı olan çocukla ben ortalığı toplamaya bile yetişemiyorum, gözümü ayıramıyorum üstünden.

Velhasıl kelam, eşim haklı mı? Ben çok mu pasaklıyım? Sizler ne kadar zamanda bi silersiniz camlarınızı

Edit: bu arada eşim ben silerim diyor ama silse güzel yapamayacak biliyorum, peşinden uğraşmam gerekecek. Zaten ben silerken de niye bu kadar uğraşıyorsun, ben olsam bir kat siler geçerim diyor. Ben yaptım mı çok ince ayrıntısına kadar yapıyorum işte, 3-4 kat sildim bugün bi camı

Son düzenleme:
Ama o sık temizle manasında mı dedi yoksa 2 ayda silsen yeter mi dedi

Hani o çocuğa bakmış ya çok sık silme hep bakamam mı demek istedi

Benim eşim hiç sildirmiyor dıştan düşerim diye. Ondan gizli evde yokken siliyorum ruhu duymuyor ama bunu pek denk getiremiyorum.

Acaba eşin normalde ne kadar zamanda sildiğini biliyor mu çocuğa bakamam daha az sil demek istemiş olabilir mi

Ben camlari kocama sildiriyorum. 3 ayda 2 kez sildi.
Coluk cocuk yok.

Sen gayet iyisin.

Ama o sık temizle manasında mı dedi yoksa 2 ayda silsen yeter mi dedi

Hani o çocuğa bakmış ya çok sık silme hep bakamam mı demek istedi

Biliyor tabi ki. Hatta silinde dalga geçiyor, aaaa hava güneşliymiş ya da aaa şu ağaç yeşilmiş diye.

2 cocukla cam silmek her zaman mumkun degil tulleri yikadikca 3 ayda bi silerim oda tek basima degil esimle birlikte sileriz
Hicte pasaklilikla alakasi yok bir adamda cocuga lazim bakmak icin ilgilenen olsa her isimiz daha kusursuz olur ama cocukla anca oluyordur

7.katta oturuyorum 2 çocukla bende çok üşenirim ama öyle bikaç ay beklemem

annem her hafta camları mutlaka siler yağmurda yağsa kar da yağsa illaki siler, öyle de olamam sanırım hiç bir zaman

her ay silerim bazende 1 buçuk iki ayda bir kesin
Ruhum daralır cam kirli olunca pozitif elektrik gelmiyor dışardan diye
Birde camlar perdeler temizse ev temizmis gibi hissediyorum

Eşiniz çok mu titiz

Bazı konularda evet, bazı konularda hayır.

7.katta oturuyorum 2 çocukla bende çok üşenirim ama öyle bikaç ay beklemem

annem her hafta camları mutlaka siler yağmurda yağsa kar da yağsa illaki siler, öyle de olamam sanırım hiç bir zaman

Benim annem de öyledir ama hiç ona çekmemişim işte

her ay silerim bazende 1 buçuk iki ayda bir kesin
Ruhum daralır cam kirli olunca pozitif elektrik gelmiyor dışardan diye
Birde camlar perdeler temizse ev temizmis gibi hissediyorum

Benim için pek öyle değil işte durum. Yani bugün silmeden önce bile dedim ki, bayramda yağmur var zaten silmesem mi

Icten ayda 1 silerim acilabilenleri ama sarkmam gerekirse.silmem o da zaten 1 cam esim 2 ayda falan anca aman yeter artar cok bile

Biz 3 senede 2 kere sildik, biz diyorum bak bir de taşıdığımız zaman temizlik şirketinden geldiler, ahir ömrümüzü temizlikle mi geçiricez madem imkanın var yardımcı al kadın işi değil aslında şirketten adamlar gelmeli

Icten ayda 1 silerim acilabilenleri ama sarkmam gerekirse.silmem o da zaten 1 cam esim 2 ayda falan anca aman yeter artar cok bile
Valla benim 1 tane balkon kapısı hariç hepsi sarkarak siliniyor. Hatta mutfak camı tam lavabonun önünde, lavabonun içine girmek lazım silmek için

Valla ben yilda iki yada 3 siliyorum yetiyor
Ama bizim karsi komsu her pazar 8 .katin mermerine cikip siler

Banyo mutfak odalar vs... düzenli ve sıksık yapılmalıda iş camlara gelince bende sallaaaa diyorum. Hiç hesaplamadım ama sanırım bende ayda ya da 2 ayda bir siliyorum. Evim 5. Katta onunda etkisi var diye yalan söyleyim birde. Zira başka bahane bulamadım. He he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…