Eşim ve cam silme polemiğimiz

Evim 11.kat dışarıyı ben hiç silmedim. Bir kaç defa eşim sildi , Bayram temizliği vs. . Bence 3 4 ayda bir silmek normal.

Bende bugun cam sildim ..1.5 ay once silmistim..3-4 ay bnm için cok uzun sureler..benim camlari silip temiz perde tul kokusunu duymam lazim yoksa icim rahat etmez..

8 katta oturuyorum ayda 1 kesin aralarda 10 gunde bir tozunu alirim cam önlerini sürekli temizlerim ..ay yılda 1 kere olurmu yavv:)) bana gelirler uykularim kaçar

Silmeyenleri okudukça rahatladım vicdanım hafifledi:) çünkü ben de seyrek silerim malesef.
Ama ideal olan 15'te bir silmek gibi geliyor bana

her hafta cam silen kim var her ay mümkün mertebe ,zaten siliyorum üstüne mübarek öyle güzel yağıyor ki dahada silmeyecem diye kendime kızıyorum fransız cam olunca sil sil bitmiyoki napalım

Hanimlar bu cam silen erkekleri nerden buldunuz ya

Saka saka benim icim rahat etnwz ben silmem lazim begenmem ben esimin silmesini

Çocuğunla ilgilen.. Evle gelebilecek bir yardımcı varsa o yardım eder silmene.. İnşaat temizliğini filan niye yapıyosun..

Ayda bir silerim ve mutlaka perdeleri yıkarım
Eskiden yardımcı vardı iki katlı evde kıza iki ayda bir sildiriyordum kıyamıyordum şimdi küçük eve geldik şimdi de kendime kıyamıyorum ayda bir iyidir

bırak eşin yarım yamalakta olsa yapsın.. en azından cenesı kapanır.. niye yapmak ıstedıgı zaman karısıyorsun kı?

Çünkü yarım yamalak olursa asılmış zaman rahat edemem, üstünden bi daha silmem gerekir.

1 sene silinmemeli mi yoksa ayda bir yalap şalap mı desen 1 seneyi seçerim

Çocuğunla ilgilen.. Evle gelebilecek bir yardımcı varsa o yardım eder silmene.. İnşaat temizliğini filan niye yapıyosun..

Şu an çalışmadığım için yardımcı alabilecek durumumuz yok. Zaten olsa da bence eşim ne gerek var ben silerim diyecek yine.

İnşaat temizliği de o yüzden bana kaldı. Koca ev aldık dünya borca girdik, 100 lira kadına vermeye ne gerek var dedi, iş başa düştü. Kendi de çalıştığı için bana kaldı

Bu arada o yorgunluğun üstüne bu saate kadar uyuyamadım.

Oğlum diş çıkarıyor galiba, huzursuz ve ateşi var. Uyumadı pek

17 . katta oturuyorum ilk evlendigime 8 ay cam silmedim korkudan
artık dışarıyı göremez olunca mecbur başladım
şimdi de alıştım çok şükür 5. 6. katlar sanki korkmadan aşağı atlarım hissi veriyor
alışmama rağmen 3 ayda bir siliyorum ve eşim olmadan aksi halde onunla çok zor

Hiçte pasaklı değilsiniz.Çok nadir silerdim.Senede 2-3 kere.Şimdi her ay siliniyor.Yardımcı bayan sağolsun.

Bizim de dışarılar pek görünmüyordu valla, hazır Bayram üzeri sileyim dedim

Hiçte pasaklı değilsiniz.Çok nadir silerdim.Senede 2-3 kere.Şimdi her ay siliniyor.Yardımcı bayan sağolsun.

Haftada bir silenleri okuyunca utandım yaa. Eşim de normali ayda 1 ama hadi sen 2 ayda bir sil diyor bi de

15 gunde bir bilemedin 1 ay bekler cam. Senede iki defa silenler bi buğunun ardindan bakiyor olmali dunyaya.

Benim kayınvalidemin yanında pasaklıyız evet canım hatun hergün ama hergün cam silerdi şimdi 2 günde bir cam siler tül yıkar diyorki çok pasaklı oldum yaşlılık gözümde götürmüyor ama ne edeyim arada banada laf sokuşturuyor avukat kocasıyla aman beeee ben kendi pis camlarımı bile silmiyom anacım cadde üzerinde oturuyorum ön camları kıskanç eşim siliyor arkalarıda ayda bir iki defa silerim aman çokda tınnnnsanki pırılpırıl camımız var diye ödül verilcek

Bende ayda bir defa evin tum camlarini silerim.. Cadde uzerinde oturuyoruz.. Oyle 3 ayda bi senede bi silmeye kalksam camin kirinden disari gozukmez :) cok tozlaniyo benim camlar..

Ben şaşırdım biraz. Senede 1-2 olursa o camlar nasıl olur ki? Haftada 1 camların çerçevelerini, önünü alırım. 2 haftada 1 camları silerim. Onda bile batmış oluyor tozdan.

Eşinin sorun haline getirdiği, yani çaktırmadan eleştridiği ev işlerine onu da ortak et. Bak o zaman birdaha yorum yapıyormu
Uzaktan davulun sesi hoş gelir çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…