- Konu Sahibi elmadilimi
-
Hanımlar malum Bayram yaklaşıyor, biz bayramda eşimin ailesinin yanına gideceğiz( şehir dışına) ama yine de Bayram öncesi detaylı bi temizlik yaptım. Daha doğrusu, bu zamana denk geldi diyelim. Iki gündür silme süpürme, banyoyu yıkama , cam silme tül perde yıkama vs uğraştım. Eşim de 1,5 yaşındaki oğlumuzla ilgilendi, bir de tülleri astı o kadar...
Bugün ben camları sildikten sonra 2 ayda bi silersin artık düzenli dedi. Ki ben cam silmekle gerçekten uğraşmadım pek bu zamana kadar. Yeni evlendiğimizde eşimin akrabaları temizlik yaptı, biz çeyizleri götürdük, evlendik. 8 ay oturduk, galiba hiç cam silmedim
Sonra kendi evimizi alıp taşındık. Kocaman dubleks evi, işyerinden 2 gün izin alıp tek başıma kendim temizledim. Ve inşaat sonrası pisliğiydi, canım çıktı.
Sonrasında da 3-4 ay aralıklarla sildim camları. Doğumuma 2 hafta kala bile Temizlikçi çağıralım demedim, kendim sildim yalnız başıma
6 ay önce de eşimin tayini nedeniyle taşındık, ben çocukla gelemediğim için Temizlikçi ayarladım, temizliği yaptı. Eşyaları toplayıp nakliyeye verdim ve istanbula geldim, taşınmış olduk. O gün bu gündür de hiç cam silmemiştim.
Ama tam yürüme zamanı olan çocukla ben ortalığı toplamaya bile yetişemiyorum, gözümü ayıramıyorum üstünden.
Velhasıl kelam, eşim haklı mı? Ben çok mu pasaklıyım? Sizler ne kadar zamanda bi silersiniz camlarınızı
Edit: bu arada eşim ben silerim diyor ama silse güzel yapamayacak biliyorum, peşinden uğraşmam gerekecek. Zaten ben silerken de niye bu kadar uğraşıyorsun, ben olsam bir kat siler geçerim diyor. Ben yaptım mı çok ince ayrıntısına kadar yapıyorum işte, 3-4 kat sildim bugün bi camı
bırak eşin yarım yamalakta olsa yapsın.. en azından cenesı kapanır.. niye yapmak ıstedıgı zaman karısıyorsun kı?
Çocuğunla ilgilen.. Evle gelebilecek bir yardımcı varsa o yardım eder silmene.. İnşaat temizliğini filan niye yapıyosun..
Hiçte pasaklı değilsiniz.Çok nadir silerdim.Senede 2-3 kere.Şimdi her ay siliniyor.Yardımcı bayan sağolsun.Hanımlar malum Bayram yaklaşıyor, biz bayramda eşimin ailesinin yanına gideceğiz( şehir dışına) ama yine de Bayram öncesi detaylı bi temizlik yaptım. Daha doğrusu, bu zamana denk geldi diyelim. Iki gündür silme süpürme, banyoyu yıkama , cam silme tül perde yıkama vs uğraştım. Eşim de 1,5 yaşındaki oğlumuzla ilgilendi, bir de tülleri astı o kadar...
Bugün ben camları sildikten sonra 2 ayda bi silersin artık düzenli dedi. Ki ben cam silmekle gerçekten uğraşmadım pek bu zamana kadar. Yeni evlendiğimizde eşimin akrabaları temizlik yaptı, biz çeyizleri götürdük, evlendik. 8 ay oturduk, galiba hiç cam silmedim
Sonra kendi evimizi alıp taşındık. Kocaman dubleks evi, işyerinden 2 gün izin alıp tek başıma kendim temizledim. Ve inşaat sonrası pisliğiydi, canım çıktı.
Sonrasında da 3-4 ay aralıklarla sildim camları. Doğumuma 2 hafta kala bile Temizlikçi çağıralım demedim, kendim sildim yalnız başıma
6 ay önce de eşimin tayini nedeniyle taşındık, ben çocukla gelemediğim için Temizlikçi ayarladım, temizliği yaptı. Eşyaları toplayıp nakliyeye verdim ve istanbula geldim, taşınmış olduk. O gün bu gündür de hiç cam silmemiştim.
Ama tam yürüme zamanı olan çocukla ben ortalığı toplamaya bile yetişemiyorum, gözümü ayıramıyorum üstünden.
Velhasıl kelam, eşim haklı mı? Ben çok mu pasaklıyım? Sizler ne kadar zamanda bi silersiniz camlarınızı
Edit: bu arada eşim ben silerim diyor ama silse güzel yapamayacak biliyorum, peşinden uğraşmam gerekecek. Zaten ben silerken de niye bu kadar uğraşıyorsun, ben olsam bir kat siler geçerim diyor. Ben yaptım mı çok ince ayrıntısına kadar yapıyorum işte, 3-4 kat sildim bugün bi camı
17 . katta oturuyorum ilk evlendigime 8 ay cam silmedim korkudan
artık dışarıyı göremez olunca mecbur başladım
şimdi de alıştım çok şükür 5. 6. katlar sanki korkmadan aşağı atlarım hissi veriyor
alışmama rağmen 3 ayda bir siliyorum ve eşim olmadan aksi halde onunla çok zor
Hiçte pasaklı değilsiniz.Çok nadir silerdim.Senede 2-3 kere.Şimdi her ay siliniyor.Yardımcı bayan sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?