Eşim ve cam silme polemiğimiz

çocuklu çalışan bir insanım ve h.sonlarimi da cam kapı temizliğine ayırmak istemedigim için boyle kapsamli temizligimi yardimci abla yapıyor 1,5 ayda bir alıyorum.sadece geçen bayram öncesi cam kapı sildim o kadar.

Ama kendin yapacaksan 2 ayda bir yeterli bence.Abartmaya gerek yok canına yazık.

Bizde 4.kattayız bayramdan bayrama belki arada yağmurdan dolayı leke olduysa o zamanlarda :) hepsinde de babam siler bizi çıkartmıyor sorun yok sizde yani

Senede bir kerebu kadar uğraşmak yerine arada bir şöyle yalap şap silin bence.
Benim eşim siler camları ama onun için boş bir hafta sonunu bulmak lazım. Bakıyorum bir omuzunda kurulama bezi, elinde durulama bezi, diğer elinde cam siliyle silme bezi, teli falan. Ne gerek var bu kadar uğraşmaya bilmem, ben bir iki kere sildim onda da fıslayıp çekçekle çektim bitti

Ayda bir şöyle bir sileriz biz. Hepsini değil tabi salonu mutfağı oturma odasını.
Bir çam en fazla 10 dk bir günde yapıyoruz hepsini 2 saat surmuyor tulleri yikiyoruz mis

Bu bulunduğun yerede bağlı sanırım
Annem bir sahil kasabasında yaşıyor yılda 3 4siliyor oda sadece toz olduğu için
Ama ben işlek bir cadde üzerinde Ankara'da yaşıyorum her yağmurdan sonra silsem olur çamur oluyor resmen ayrıca salon ve mutfak camım bıldiğiniz akvaryum heryeri cam sadece salon camı 2saatimi alıyordur

1 ay 2ay sure bana cok uzun. ben haftada siliyorum. cunku cok toz oluyo. cami acmam valla tozlu pis olunca her yere toz ucuyo perde cabuk kirleniyo. eger camimi acicaksam onleri kesinlikle temiz olmaliki. benimde icim rahat etsin. mis gibi oturum.hele 1sene dusunmek istemiyorum.
not: evim 9katta

bırak eşin yarım yamalakta olsa yapsın.. en azından cenesı kapanır.. niye yapmak ıstedıgı zaman karısıyorsun kı?

Gerek yok bence yaaa

Her hafta yardımcı geliyor haftada bir odanın camını siliyor 5 haftada bir sıra geliyor kışın silme diyorum çok yağmurlarda

Kendim 3 ayda bile silmiyordum valla

Benim de yardımcı ablam var. Ayda bir silmesini rica etmiştim. Hallediyor Sağolsun ..

Bana kalsa hem beceremem hem kocam izin vermez hem beyfendinin kendi silmez hem de pis KALDILAR diye zırlarım.

Allah Razı olsun ondan

gözüme battıkça içten silerim..dıştan en son 5 sene önce karnım burnumdayken sildiydim onda da eşime yakalandım okkalı bir küfürle ..... camına bırak kalsın dedi.. artık cam için kadın geliyor..15.kattayız bu arada..

Oleeey sık cam silmeyen biri olarak yalniz degilmisim, evim giris kat oldugu icin cok bakan oluyo diye aksam sileyim bi gun dedim, elinde sigara balkonda herifin teki izledi bu sefer,cok rahatsiz edici su cam silme olayi

Iki kucuk cocugum var 4.katta oturuyorum 10 gunde bir silerim perdeleri ayda bir yikarim hicte zor gelmiyor salon camim boydan boya birde benim ruhum daralir pisken isil isil camlar mis gibi kokan perdelerin verdigi rahatlama hissi gibisi varmi

İki haftada bir silerim ben hamilelikten silemiyorum şuan ve içim içimi yiyor ki pis olmadığı halde her evi silmemde cam önlerini mermerlerini mutlaka silerim

ayda 1 mutlaka camlari silerim,
yeni eve tasindim camlarim duvardan duvara , nasil yapicam kara kara dusunuyorum bende:/

Ayda bir temizlikçi bayan siliyor sağolsun, benim birde iki balkonumda cam balkon , geçen bayram birini sileyim dedim yok yapamadım. On günde bir camları silsem perde yıkasam eşime vakit ayıramam. Cam dahamı önemli mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…