- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Bende 26 yazmışım :s hatta daha ileriye giden bir grup var bazı videoları çıktı meydana insanları delirtecek kadar ileri gidiyorlar... Kendileri de zaten itiraf ediyorlar.25.kare canım ve o da yalan ne demek nerden salladın? Fight clubı aç izle 25.karenin alâsı var.
Evet yabancilarla bizim ayristigimiz konular var mesela makattan iliski..
ne demek istiyorsun anlamış değilim şuan ha..dine gire derken ne demek istiyorsunMantiga gore sevişmek ne alaka bee amma abarttiniz ha..dine gire sevismeyi sordum ben..
Ger duyduğunuza inanmayın, araştırın, 25. karenin yalan olduğunu görürsünüz.25.kare canım ve o da yalan ne demek nerden salladın? Fight clubı aç izle 25.karenin alâsı var.
Canım burda sağlıklı bi cevap alamazsın mevzu dini ise eğer zaten yasak dini konuMantiga gore sevişmek ne alaka bee amma abarttiniz ha..dine gire sevismeyi sordum ben..
Kizlae esim cinsel organini agzima almami istiyor benimde midem bulaniyor ve de gunah oldugunu biliyorum..muslumanlarda normal degil diye biliyorum yabancilarda her sey var... Bu dusuncemi de bu skeilde dile getirdim.. Ama hala israrci.. Ne yaomam lazim ???Bir de su konuda bilgi istiyorum..mesela cizgi filmlerde filmlerde subliminal mesajlar oluyir bu da bulincaltimiza isliyor amerikanin bizim cocuklugumuzdan beri uyguladığı bikinc alti etkileme yontemi..avaba esim bubkonuda cok mu rtlilendi de boyle istekleri var.. Bu subliminal mesajlarin hayayimiza nasil etkisi oluyor..lutfen mantikli ve konu hakkinda bilgisi olanlar yazsin.. Simsiden tskkk. Benim icin Onemli bir konu
Yav orkideEvet yabancilarla bizim ayristigimiz konular var mesela makattan iliski..
Mantiga gore sevişmek ne alaka bee amma abarttiniz ha..dine gire sevismeyi sordum ben..
istemezsen yapmazsın güzelim bu kadar basit .. ama cinselliğin bence müslümanlığı gayrimüslümanlığı da yok insnlar olarak değerlendirmek gerekli insanız sonuçta arzulayabiliriz siteyebilirizKizlae esim cinsel organini agzima almami istiyor benimde midem bulaniyor ve de gunah oldugunu biliyorum..muslumanlarda normal degil diye biliyorum yabancilarda her sey var... Bu dusuncemi de bu skeilde dile getirdim.. Ama hala israrci.. Ne yaomam lazim ???Bir de su konuda bilgi istiyorum..mesela cizgi filmlerde filmlerde subliminal mesajlar oluyir bu da bulincaltimiza isliyor amerikanin bizim cocuklugumuzdan beri uyguladığı bikinc alti etkileme yontemi..avaba esim bubkonuda cok mu rtlilendi de boyle istekleri var.. Bu subliminal mesajlarin hayayimiza nasil etkisi oluyor..lutfen mantikli ve konu hakkinda bilgisi olanlar yazsin.. Simsiden tskkk. Benim icin Onemli bir konu
Kitap yazdığını bilmiyordum ama internette yazdıklarına denk gelmiştim baya :)
Ne kadar boş konuşsam da senin kadar çok ses cikaramamDayanamayacaksan terket formumubos konusma
Çok da güzel ise yarıyor. Daha detaylı araştırın.Yalandan
Tesekkur ederim ..Günahmı bilemem ama eğer günahsa eşinizin dini hassasiyetinin çok yüksek olması lazım onu vazgeçirebilmeniz için. Ayrıca yapmamak için bahane aramanıza gerek yok. İstememeniz yeterli bir sebep zaten. Eşiniz laftan anlamıyor galiba her seferinde aynı istekle geldiğine göre. O istemekten bıkmadıysa sizde reddetmekten bıkmayın.
Ben mi yanlış anladım, konu sahibi eşinizin istegini hangi çizgi filmde izlemiş ve bilinçaltına yerleştirmiş olabilir lütfen bi aydınlatsanız?
Tövbe est., su boş günlerimde maşa ile koca ayı izleyip duruyodum artık bilinçaltıma hangi mesajlar yükleniyor acaba
Puahahahahahah inanır mısın eşim yok gız"Nerden salladın" lafını size iade ediyorum, siz nerden sallıyorsunuz?
Eşinizin cinsel isteklerine bahane uyduruyorsunuz.
İlk başta okurken yazdıkları mantıklı geliyor, bazı dediklerinde haklılık payı var ama bazı söylediklerini mantıksız buluyorum. Bu da onlardan biri. Kendisinin sayesinde herkes aynen bu konu sahibi gibi "Kocam oral seks istiyür İlluminati gocamın peşindeee"ye bağladılar. İlluminati topluluğunun amacı böyle şeyler değildi ve içlerinde çok aydın, bilgili insanlar vardı. Gerçekten hepsinin kemikleri sızlıyor şu komplo teorisyenleri yüzünden.
o kitabı okuyanlardan biri olarak hayatımın 1 haftasını çaldı diyebilirim :) aşırı doz subliminalden değil de komplo teorilerinden şizofren olarak gidecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?