esim ve cinselli istekleri hakkinda

25.kare canım ve o da yalan ne demek nerden salladın? Fight clubı aç izle 25.karenin alâsı var.
Bende 26 yazmışım :s hatta daha ileriye giden bir grup var bazı videoları çıktı meydana insanları delirtecek kadar ileri gidiyorlar... Kendileri de zaten itiraf ediyorlar.

25.kare canım ve o da yalan ne demek nerden salladın? Fight clubı aç izle 25.karenin alâsı var.
Ger duyduğunuza inanmayın, araştırın, 25. karenin yalan olduğunu görürsünüz.

Yalandan kastım, 25. kare tekliği kullanılmaması değil, işe yaramadığıdır.

"Nerden salladın" lafını size iade ediyorum, siz nerden sallıyorsunuz?
Eşinizin cinsel isteklerine bahane uyduruyorsunuz.

Subliminal 25.kare bilen bı insanın böyle konuşması

Bugün öğrendim ki yarım bilgi ,bilgisizlikten daha kötü...

Sen amerikayi yabancıyı Avrupa'yı geç ...
Mevzu esin saygı duymuyor esin hayatında amerikayi kaç kere gördü ne biliyorsun yabancilarda normal... İçinden geliyor adamın ... Eşiyle iletişim kuramayip hayır diyemeyip buraya gelip Amerika yüzünden diyor

Cinsel organını bilmemne yapmamı istiyor demek yerine oral sex deseniz anlarız zaten. Müslümanı yahudisi olmaz bu işin canının istiyor mu istemiyor mu onu sor kendine ? Ozaman sadece misyoner pozisyonda sevişin diğerleride günahmış.. canın isterse yap,istemezse yapma. Ayrıca denemeden bilemezsin belki hoşuna gider :)

Arkadaşım bu radyasyon gibi bir şey değil, aşırı doz subliminal alınca böyle istekler ortaya çıkmıyor 3. kol- 4. burun gibi falan.. kaldı ki bütün yabancıların makatten şey yaptığını nereden biliyorsunuz yahu.. komplo teorilerini azaltın, eşiniz size saygı duymuyor bu çok ama çok önemli.. bunun üzerine yoğunlaşmanızı öneririm..

istemezsen yapmazsın güzelim bu kadar basit .. ama cinselliğin bence müslümanlığı gayrimüslümanlığı da yok insnlar olarak değerlendirmek gerekli insanız sonuçta arzulayabiliriz siteyebiliriz

Kitap yazdığını bilmiyordum ama internette yazdıklarına denk gelmiştim baya :)

İlk başta okurken yazdıkları mantıklı geliyor, bazı dediklerinde haklılık payı var ama bazı söylediklerini mantıksız buluyorum. Bu da onlardan biri. Kendisinin sayesinde herkes aynen bu konu sahibi gibi "Kocam oral seks istiyür İlluminati gocamın peşindeee"ye bağladılar. İlluminati topluluğunun amacı böyle şeyler değildi ve içlerinde çok aydın, bilgili insanlar vardı. Gerçekten hepsinin kemikleri sızlıyor şu komplo teorisyenleri yüzünden.

Tesekkur ederim ..

o kitabı okuyanlardan biri olarak hayatımın 1 haftasını çaldı diyebilirim :) aşırı doz subliminalden değil de komplo teorilerinden şizofren olarak gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…