- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
Aynenben konuyu yalnış anlamadm değil mi ya ?
eşi sadece cinsel organının agzına almasını talep etmiş
oral seks durumu yok değil mi _?
sorduğum soruya cevap versene sana yardımcı olmaya çalışıyoruz buradaNasil ifade edecegimi sana soracak degilim anlamayanlar da olabilir sonucta..dusuncesi bile mide bulnadirici geliyor ..senin hisuna gitti galiba bir deneyim olmazsa:)
ikiside aynı şey evet deIkiside ayni sey dehil mi yaa ne komiksin
Ben su dusunce ile oral yapiyorum ya da yapmiyorum gibi yorumlar yapabilir ler kendi hayatlarindan ohaaaa lık bir soru goremedim ben..madem cok mahrem e duskunsun formuma ne diye giriyorsunOhaa insanların özel hayatlarınımı merak ediyorsun arkadaş...
Şöyle sevişiyorum böyle pozisyon alıyorum demelerinimi bekliyorsunuz demi..
Nasil ifade edecegimi sana soracak degilim anlamayanlar da olabilir sonucta..dusuncesi bile mide bulnadirici geliyor ..senin hisuna gitti galiba bir deneyim olmazsa:)
Fenasındenemeden bilemezsin ki ama belki seveceksin
Evet ben bunlari dusunuyorum nasil etkisi olabilir diye bende de takinti yapti mesela izlerken gozukmuyor ama bunlarin aciklandigi videolar izlemistimetkilenmisim galiba...mantik nasil yok dalga gecer sekilde konusanalr oluyor bu yuzden belirttim sadece bilgi verecek olankar yazsin anlaminda
Yok sen yanlış biliyorsun.Rockefeller ölmedi. Bizi öldü diye kandırıyorlar. Zaten bizi simpsonlar yönetiyor rockefellerla birlikte.valla miki farenin arkasında o kadar penisler, 666 lar, domuzlar, bilmemneler varmış da nasıl millet bu kadar cinsellikten uzak büyüyor, kafamda deli sorular
bu arada biraz kasarsanız her görüntünün arkasında istediğiniz şeyi bulursunuz, bolca troll videosu var youtube da,
aman zaten rockefeller de öldü, vampirler sadece filmlerdeymiş
konu sahibi cok komiksiniz felan diyor ya asıl komik olan kendisi haberi yokİnsan gibi açıklama yapmış birine ne kadar terbiyesizce cevap bu böyle, hem milletin özelini, yatağını anlatmasını istiyorsun, hem de insanca sana cevap veren kişiye sen denedin hoşuna gitti galiba diyorsun.
Burada millete terbiyesizlik yapacağına, git eşine çata çat istemiyorum de, kapat mevzuyu. Burada millete sallamak kolay tabi.
Anal seksi kastettiniz sanırım.benm sormak istediğim o değil konuda kacırdıgım bir nokta mı var die merak ettim yani..
sadece talep ettiği cinsel organını agzına al demesi deği l mi?
başka bir talepde bulunmamış eşi ?
Amariganın oyununa gelmeyin
Nerde hangi çizgi filmlerde cinsellik subliminali var söyler misiniz,;Tom ve Jerry'de Jerry Tom un ağzına dinamit koyup patlatıyor Tomun ağzı yüzü yanıyor mesela böyle mi?
herkezi birbirine düşürmek için acmıs bu konuyu belli sataşacak yer arıyor bak seneAynendoğru anlmışsın
evet..Anal seksi kastettiniz sanırım.
bende trol sandım ama eski üye bir sürü konu var msj vartrolleniyormuşuz gibi geldi ama degil diye varsayaraktan cevap veriyorum cizgi film yahut illuminati olayini gectim esin konusuz olanlardan cok video izlemis belli ki bu konuda istemesi normal ama sen istemiyorsan yapmak için diretemez ısrar çok sacma ayrica yabanci yerli ayrimi da sacma her millette cinsel tercihler farkli farkli bi alman sadece misyoner yapabilir yahut bi turk farkli şeyler yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?