- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
Ben su dusunce ile oral yapiyorum ya da yapmiyorum gibi yorumlar yapabilir ler kendi hayatlarindan ohaaaa lık bir soru goremedim ben..madem cok mahrem e duskunsun formuma ne diye giriyorsun
Kizlae esim cinsel organini agzima almami istiyor benimde midem bulaniyor ve de gunah oldugunu biliyorum..muslumanlarda normal degil diye biliyorum yabancilarda her sey var... Bu dusuncemi de bu skeilde dile getirdim.. Ama hala israrci.. Ne yaomam lazim ???Bir de su konuda bilgi istiyorum..mesela cizgi filmlerde filmlerde subliminal mesajlar oluyir bu da bulincaltimiza isliyor amerikanin bizim cocuklugumuzdan beri uyguladığı bikinc alti etkileme yontemi..avaba esim bubkonuda cok mu rtlilendi de boyle istekleri var.. Bu subliminal mesajlarin hayayimiza nasil etkisi oluyor..lutfen mantikli ve konu hakkinda bilgisi olanlar yazsin.. Simsiden tskkk. Benim icin Onemli bir konu
Hayır baska rahatsiz oldugum bir istegi yok..bu da elde edemedigi icin diretiyir olmasi icin direniuorum ama nasil daha cabuk kestirip bubdusunceden kurtarabiliridm derdindeyimikiside aynı şey evet de
başka bir isteği varmı onu merak ettim sadece
ben size yardımcı olmak adına yazdım
komik olan sizsiniz ben değilim
Kizlae esim cinsel organini agzima almami istiyor benimde midem bulaniyor ve de gunah oldugunu biliyorum..muslumanlarda normal degil diye biliyorum yabancilarda her sey var... Bu dusuncemi de bu skeilde dile getirdim.. Ama hala israrci.. Ne yaomam lazim ???Bir de su konuda bilgi istiyorum..mesela cizgi filmlerde filmlerde subliminal mesajlar oluyir bu da bulincaltimiza isliyor amerikanin bizim cocuklugumuzdan beri uyguladığı bikinc alti etkileme yontemi..avaba esim bubkonuda cok mu rtlilendi de boyle istekleri var.. Bu subliminal mesajlarin hayayimiza nasil etkisi oluyor..lutfen mantikli ve konu hakkinda bilgisi olanlar yazsin.. Simsiden tskkk. Benim icin Onemli bir konu
ekşicilerden 4 senelik üyelikleri olduğunu ama kimsenin anlamadığını diyenler olunca artik insan şüphe duyuyorbende trol sandım ama eski üye bir sürü konu var msj var
Daha neler duyucazekşicilerden 4 senelik üyelikleri olduğunu ama kimsenin anlamadığını diyenler olunca artik insan şüphe duyuyor
Evwt canim suan biz de galiba bu asamadayiz bende iykk diyorum:):) daha net nasil kestirip bu konudan uzak tutabikirimKocanın yaklaşımı baskısı yanlış. Burada başka bir üye anlatmıştı koca kişisi ilk başta bu ıyyykkk dediğimiz tepki var ya onu aşmak için karısına uyguluyor bunu ve sempati kazanmasını sağlıyor. Hee sonrasında kadın istemezse yine yapmıyor ki yapmamıştı da. Üye de bencilim galiba diyordu hatta
İşte bunlar hep Amerika'nın oyunları.
Ben ne okudum la biraz önce.
ya ben bazen alakam olmayan sayfalarıda okuyorum da 2 saat önce filan üyeyi bir başka sayfada gördüm şimdi gidip o üye bu mu diye bakıcam burada herşey oluyor vallaekşicilerden 4 senelik üyelikleri olduğunu ama kimsenin anlamadığını diyenler olunca artik insan şüphe duyuyor
Maşallah cevap vermekte sıkıntınız yok.Hayır baska rahatsiz oldugum bir istegi yok..bu da elde edemedigi icin diretiyir olmasi icin direniuorum ama nasil daha cabuk kestirip bubdusunceden kurtarabiliridm derdindeyim
bakın konu sahibi tekrar diyorum eşinizin isteğinde bir anormal durum yok adama sapık muameleside yapmanıza gerek yok..Hayır baska rahatsiz oldugum bir istegi yok..bu da elde edemedigi icin diretiyir olmasi icin direniuorum ama nasil daha cabuk kestirip bubdusunceden kurtarabiliridm derdindeyim
Bekarım da ilerisi için kara kara bunu düşünüyorum ahshhaga demek yüzde 99uBu arada subliminal mesajlara gerek yok, %99 erkek oral sekse bayılır. Bilinç altı değil, bildiğimiz bilinç üstü yani.
Bence biraz esinizi anlamaya çalışın.Hayır baska rahatsiz oldugum bir istegi yok..bu da elde edemedigi icin diretiyir olmasi icin direniuorum ama nasil daha cabuk kestirip bubdusunceden kurtarabiliridm derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?