- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
Sadece cizgi film degil cinsel iceklrikli filmlerde dahil..bu subliminalller bizleri nasil etkiliyor bunu sirdum anvak hic mantikli bir aciklama bulamadim...millet gırgır gecme derdinde. Yardimci olmak dehil amaclari
Konu benim konum değil bir şey yaşadığımı da iddia etmedim valla sallıyosun sallıyo diyince de kızıyosun.Konuyu dalgaya aldığınıza göre sanırım ciddi bi durum değil yaşadığınız, iyi günler.
Ahahaha orgy partisi verip çılgın attırmak. Sesli güldüm.
Kendi cinsel hayatımızı mı anlatalım şimdiKendisine de zaten soyledim acikladim burda da milletten fikir almak istedim kendinhayatlarindan da yorum yaoabilirlerdi ama sacma sapan girgir muhanberine girenlerboldu. Sacma ise terkedersin formu olur biter
ben konuyu yalnış anlamadm değil mi ya ?Canım eşinin isteği gayet normal, sana ısrar etmesi doğru değil sadece.
Bu konuda günah olduğuna dair hadis ya fa fetva yok diye biliyorum. Yani sakıncası yok. Şayet dine göre uygun değil bağlamında yaklaşmıyorsan.
Sublminal olayında durum daha farklı bununla ilgisi yok. Geniş kapsamlı konular.
Nasil ifade edecegimi sana soracak degilim anlamayanlar da olabilir sonucta..dusuncesi bile mide bulnadirici geliyor ..senin hisuna gitti galiba bir deneyim olmazsa:)Cinsel organını bilmemne yapmamı istiyor demek yerine oral sex deseniz anlarız zaten. Müslümanı yahudisi olmaz bu işin canının istiyor mu istemiyor mu onu sor kendine ? Ozaman sadece misyoner pozisyonda sevişin diğerleride günahmış.. canın isterse yap,istemezse yapma. Ayrıca denemeden bilemezsin belki hoşuna gider :)
Ikiside ayni sey dehil mi yaa ne komiksinben konuyu yalnış anlamadm değil mi ya ?
eşi sadece cinsel organının agzına almasını talep etmiş
oral seks durumu yok değil mi _?
İşte bunlar hep Amerika'nın oyunları.
Ben ne okudum la biraz önce.
E ona oral seks deniyor zaten.ben konuyu yalnış anlamadm değil mi ya ?
Kendisine de zaten soyledim acikladim burda da milletten fikir almak istedim kendinhayatlarindan da yorum yaoabilirlerdi ama sacma sapan girgir muhanberine girenlerboldu. Sacma ise terkedersin formu olur biter
Cok tesekkur ederim istedigim boyle net fikirlerdi..mantikli yorumdan kasit buydu :)Kuran ın Türkçe mealini okuyanlar bilirler anal yani ters iliski ve kadının regl yani adet döneminde ilişkiye girmek diye açık açık yazar.
Ama oral seks haramdır gibi bir durum yoktur .
Zaten Turkcesini okusak hiçbir sorun kalmayacak ama okumuyoruz malesef.
Ha belki mekruhtur hadislerle belirtilmistir bu orasını bilemiyorum ama haram diye bir şey asla duymadım ve okumadım.
benm sormak istediğim o değil konuda kacırdıgım bir nokta mı var die merak ettim yani..E ona oral seks deniyor zaten.
ben konuyu yalnış anlamadm değil mi ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?