esim ve cinselli istekleri hakkinda

Sadece cizgi film degil cinsel iceklrikli filmlerde dahil..bu subliminalller bizleri nasil etkiliyor bunu sirdum anvak hic mantikli bir aciklama bulamadim...millet gırgır gecme derdinde. Yardimci olmak dehil amaclari

Siz subliminal mesajlar bizi nasıl etkiliyor bunu sormadınız
Eşim oral istiyor sebebi subliminal mesaj olabilir mi dediniz

Subliminal mesajlar herkesi etkiliyor
Amerikanın ırak ı işgali sırasında da bunu kullandığı ortaya çıktı
Sadece çizgi filmler değil
25. Karelerde bilinçaltımıza mesajlar veriliyor
Ve yine sadece görüntü değil dinlediğiniz müziklerde de subliminal mesajlar olabiliyor
Yine amerika örneğinden gidersek, ezan sesine subliminal mesaj eklemişlerdi

Bununla ilgili yasa çıkarılmalı
Sadece olumlu yönde kullanılsa ne iyi olur mesela çizgi film izlerken verseler çocuklara matematik üzerine subliminal mesajı

konu sahibi eşinizin isteği anormal bir durum değil isteyebilir siz sonçta helalisiniz.. eşisiniz yani
sizden istemeyecekde kimden isteyecek böyle bir talebi afedersiniz de ?
ama eşinizin bu ısrarı cok yalnış siz istemeye bilirsiniz böyle birşeyi size saygı duyması lazım o konuda cok hatalı..
bence bunu karsılıklı konusarak cözebilirsiniz
adama migdem bulanır ögrürüm derseniz sizden tüm sogur yani..

Ahahaha orgy partisi verip çılgın attırmak. Sesli güldüm.

valla miki farenin arkasında o kadar penisler, 666 lar, domuzlar, bilmemneler varmış da nasıl millet bu kadar cinsellikten uzak büyüyor, kafamda deli sorular
bu arada biraz kasarsanız her görüntünün arkasında istediğiniz şeyi bulursunuz, bolca troll videosu var youtube da,
aman zaten rockefeller de öldü, vampirler sadece filmlerdeymiş

Canım eşinin isteği gayet normal, sana ısrar etmesi doğru değil sadece.
Bu konuda günah olduğuna dair hadis ya fa fetva yok diye biliyorum. Yani sakıncası yok. Şayet dine göre uygun değil bağlamında yaklaşmıyorsan.
Sublminal olayında durum daha farklı bununla ilgisi yok. Geniş kapsamlı konular.

ben konuyu yalnış anlamadm değil mi ya ?
eşi sadece cinsel organının agzına almasını talep etmiş
_? yani bunu sormamdaki maksat yalnış anlaşılmasn demek isteiğim sadece talebi bu mu ilerisi yok değil mi ? die sormak istedim oral seksi bu nedenle yazdm

Son düzenleme:
Kuran ın Türkçe mealini okuyanlar bilirler anal yani ters iliski ve kadının regl yani adet döneminde ilişkiye girmek diye açık açık yazar.
Ama oral seks haramdır gibi bir durum yoktur .
Zaten Turkcesini okusak hiçbir sorun kalmayacak ama okumuyoruz malesef.
Ha belki mekruhtur hadislerle belirtilmistir bu orasını bilemiyorum ama haram diye bir şey asla duymadım ve okumadım.

Nasil ifade edecegimi sana soracak degilim anlamayanlar da olabilir sonucta..dusuncesi bile mide bulnadirici geliyor ..senin hisuna gitti galiba bir deneyim olmazsa:)

Kendisine de zaten soyledim acikladim burda da milletten fikir almak istedim kendinhayatlarindan da yorum yaoabilirlerdi ama sacma sapan girgir muhanberine girenlerboldu. Sacma ise terkedersin formu olur biter

Ohaa insanların özel hayatlarınımı merak ediyorsun arkadaş...
Şöyle sevişiyorum böyle pozisyon alıyorum demelerinimi bekliyorsunuz demi..

Sonra da erkekler bizi niye hesaba almıyor konuları açılıyor

Bunları okuyan adam napsin...

Cok tesekkur ederim istedigim boyle net fikirlerdi..mantikli yorumdan kasit buydu :)

Açık açık buraya tartışmaya gelmişsin bir de dalga geçenlere kızıyor. Günah değil desek ne yapacaksın diye sormuşlar cevap yok. Takmış subliminale.

Alttan alttan subliminal koyuyorum o zaman şuraya.

Bunlar toplum içinde ağza alınmayacak şeyler hadi rastgele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…