- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
oooo gorsen gülcegim cıkıyo babasının ellerini tutmuslar voltran olusturcaklar damatlar diyo siz demek bu kadına bisey olsa napıcaksınız cok merak ediyorum simdiden duvarları yumrukluyosunuz diye
onlarn yanında bende huzursuz oluyroum
Düşünce gücüyle kadını öldürecekler herhalde. Tamam ciddi ve riskli bir durum ama iyi düşün ki iyi olsun derler.
Bu arada eşinin belki şu anda desteğe ve şefkate fazlasıyla ihtiyacı vardır. Bazen ağlama demek yerine omzunda ağlarken sırtını okşamak bu durumun azalmasında çok daha etkili olabilir. Mesela ben ağlarken biri bana ağlama dese iki katı ağlarım.
Benim annem hasta olsa yoldakileri mi umursicam Allah aşkına bence burda sadece kendinizi düsunüyosunuz bencillik etmeyin3 5 günü gecti be canm saat bası sürekli aglama anca kendini hasta eder cocuklarınıda hasta eder ki kocam hastalanıcak ondan korkuyorm dün yolda geliyoruz cocuk gibi aglıyo esim dedim bi tanıdık görse ne dicem yaa sus yolda bari hersey allahtan yani ölümde olcak kalımda
oooo gorsen gülcegim cıkıyo babasının ellerini tutmuslar voltran olusturcaklar damatlar diyo siz demek bu kadına bisey olsa napıcaksınız cok merak ediyorum simdiden duvarları yumrukluyosunuz diye
onlarn yanında bende huzursuz oluyroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?