- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
- Konu Sahibi ece kayacan
Su yazdiklarini bir zahmet tekrar okur musun?Bunlari nasıl soyleyecegimi bilmiyorum ama düşünmekten kafayi yemek üzereyim nolur bana yardim edin biz esimle 2 sene evvel evlendik ve basta hersey iyi gidiyordu ama sonradan problemler cikmaya basladi kaynanamla altli üstlü oturuyorduk kendisi de beni nisanliyken cok severdi ama daha sonra kayınbabam vefat etti bu olaydan sonra tabi aile bi yıkım icine girdi kendisi beni hep üzüntusune destek olmamakla suclamaya basladi buda aramizin acilmasina sebep oldu aradan 3 ay gectikten sonra esime evlenmek istedigini söyledi esimde tabi cok sinirlendi sadede gelicek olursak aslinda konuştugu biri varmış ama biz bunu cok sonradan öğrendik aslinda ben bastan beri hissediyodum bu yüzden kendisinden bilerek uzaklasmistim neyse esim konustugu biri olduğunu ogrenince kiyamet koptu kendisine şiddet uyguladı tabi oda şikayet etti ama eşim bi ceza almadi bu olaylar olurken beni yikima uğratan bisey öğrendim kaynanam eşimi kiz kardeslerini taciz etmekle suçladı kiz kardesleride dogruladi hatta benle nisanliyken bile yaptığını söylediler ben tabi sok oldum inanmak istemedim esime sordum o sira hamileydim ama esim hep red etti kurana yemin ictirdim yapmadim dedi ben tabi inanmak istesemde bi türlü inanamıyorum çünkü esim bu tur seylere düşkün birisi bi yandan yapmis olabilirmi diye icim icimi yiyor ama kestiremedigim nokta kiz kardesleri kendisine cok düşkündür her zaman evlerine cagirirlardi kendi cocuklarini sevmesi icin esime verilerd hatta bi keresinde en küçük kardesi abim bize hic sevgisini göstermiyor diye üzülürdü sizce insan kendisine bunu yapan birini nasıl sevebilir ona hic bisey olmamis gibi nasıl davranabilir anlamıyorum o şiddet olayina kadar abilerine cok düşkünlerdi ne olduysa ondan sonra oldu bir sürü suçlamalarda bulundular kaynanam da ogluna cok düşkündu hep derdi canimi istesin canimi veririm diye ama kizlarina bunu yaptigini bildiği halde nasıl bu kadar sevebilir aklim almiyo sizce kime inanmaliyim su anda bi kızim var ilerde esime nasıl güvenicem bilmiyorum bi cikmazin icindeyim bana bi akıl verin lütfen
Bu ne bicim aile yahu? Fazla karisik ortalik. He bu arada aklinda suphe kalacagina, neden hepsini toplu olarak cagirip sormuyorsun? Diyelim ki iftira, boyle iftiranin, anneyi doven birinin oldugu bu karman Corman ailede, kizini nasil buyutursun?