Eşime güvenemiyorum ne yapmalıyım

Kardesleriyle aramizda baya mesafe var uçuyle zaten konusmam ama en Küçüğuyle konusabilirim peki ne söylemem lazım sizce doğruyu soylemesi için baya zamandir da konusmuyoruz
İçinizden ne geliyorsa söyleyin ama samimi olun. Bu konunun sizin için çok önemli olduğunu, sürekli bunu düşündüğünüzü anlatın. Gerçek ne diye sorun açık açık. Eğer doğruysa da peki nasıl ve neden hala bu kadar samimi olduklarını sorun, neden hala çağırıyorlar evlerine? Nasıl bu kadar rahatlar?
Ama bence yüz yüze konuşun, telefon ile konuşulacak konu değil.

Bunlari nasıl soyleyecegimi bilmiyorum ama düşünmekten kafayi yemek üzereyim nolur bana yardim edin biz esimle 2 sene evvel evlendik ve basta hersey iyi gidiyordu ama sonradan problemler cikmaya basladi kaynanamla altli üstlü oturuyorduk kendisi de beni nisanliyken cok severdi ama daha sonra kayınbabam vefat etti bu olaydan sonra tabi aile bi yıkım icine girdi kendisi beni hep üzüntusune destek olmamakla suclamaya basladi buda aramizin acilmasina sebep oldu aradan 3 ay gectikten sonra esime evlenmek istedigini söyledi esimde tabi cok sinirlendi sadede gelicek olursak aslinda konuştugu biri varmış ama biz bunu cok sonradan öğrendik aslinda ben bastan beri hissediyodum bu yüzden kendisinden bilerek uzaklasmistim neyse esim konustugu biri olduğunu ogrenince kiyamet koptu kendisine şiddet uyguladı tabi oda şikayet etti ama eşim bi ceza almadi bu olaylar olurken beni yikima uğratan bisey öğrendim kaynanam eşimi kiz kardeslerini taciz etmekle suçladı kiz kardesleride dogruladi hatta benle nisanliyken bile yaptığını söylediler ben tabi sok oldum inanmak istemedim esime sordum o sira hamileydim ama esim hep red etti kurana yemin ictirdim yapmadim dedi ben tabi inanmak istesemde bi türlü inanamıyorum çünkü esim bu tur seylere düşkün birisi bi yandan yapmis olabilirmi diye icim icimi yiyor ama kestiremedigim nokta kiz kardesleri kendisine cok düşkündür her zaman evlerine cagirirlardi kendi cocuklarini sevmesi icin esime verilerd hatta bi keresinde en küçük kardesi abim bize hic sevgisini göstermiyor diye üzülürdü sizce insan kendisine bunu yapan birini nasıl sevebilir ona hic bisey olmamis gibi nasıl davranabilir anlamıyorum o şiddet olayina kadar abilerine cok düşkünlerdi ne olduysa ondan sonra oldu bir sürü suçlamalarda bulundular kaynanam da ogluna cok düşkündu hep derdi canimi istesin canimi veririm diye ama kizlarina bunu yaptigini bildiği halde nasıl bu kadar sevebilir aklim almiyo sizce kime inanmaliyim su anda bi kızim var ilerde esime nasıl güvenicem bilmiyorum bi cikmazin icindeyim bana bi akıl verin lütfen
Töbeler olsun. Siz kardeşlerıyls konuştunuz mu peki? Nasıl anlattılar?

Annesini dövmüş, bacılarını taciz etmiş. Kv kocasını gömmüş adamın toprağı soğumadan evlenmek istemiş. Ne ölüye saygıları var ne diriye. Ne biçim aile bu. Neyin içine düştün tatlım sen. Bu şüpheyle yaşanır mı? Kızını babasıyla nasıl yalnız bırakacaksın artık. İnsan tuvalete bile gönderemez. Bir de kocam düşkündür böyle şeylere diyorsun. Yani sence taciz olayı doğru çünkü kocan sapıklık derecesinde ve farkındasın. Diyelim ki iftira atıyorlar insan oğluna ya da abisine böyle iftira atar mı?

Bunlari nasıl soyleyecegimi bilmiyorum ama düşünmekten kafayi yemek üzereyim nolur bana yardim edin biz esimle 2 sene evvel evlendik ve basta hersey iyi gidiyordu ama sonradan problemler cikmaya basladi kaynanamla altli üstlü oturuyorduk kendisi de beni nisanliyken cok severdi ama daha sonra kayınbabam vefat etti bu olaydan sonra tabi aile bi yıkım icine girdi kendisi beni hep üzüntusune destek olmamakla suclamaya basladi buda aramizin acilmasina sebep oldu aradan 3 ay gectikten sonra esime evlenmek istedigini söyledi esimde tabi cok sinirlendi sadede gelicek olursak aslinda konuştugu biri varmış ama biz bunu cok sonradan öğrendik aslinda ben bastan beri hissediyodum bu yüzden kendisinden bilerek uzaklasmistim neyse esim konustugu biri olduğunu ogrenince kiyamet koptu kendisine şiddet uyguladı tabi oda şikayet etti ama eşim bi ceza almadi bu olaylar olurken beni yikima uğratan bisey öğrendim kaynanam eşimi kiz kardeslerini taciz etmekle suçladı kiz kardesleride dogruladi hatta benle nisanliyken bile yaptığını söylediler ben tabi sok oldum inanmak istemedim esime sordum o sira hamileydim ama esim hep red etti kurana yemin ictirdim yapmadim dedi ben tabi inanmak istesemde bi türlü inanamıyorum çünkü esim bu tur seylere düşkün birisi bi yandan yapmis olabilirmi diye icim icimi yiyor ama kestiremedigim nokta kiz kardesleri kendisine cok düşkündür her zaman evlerine cagirirlardi kendi cocuklarini sevmesi icin esime verilerd hatta bi keresinde en küçük kardesi abim bize hic sevgisini göstermiyor diye üzülürdü sizce insan kendisine bunu yapan birini nasıl sevebilir ona hic bisey olmamis gibi nasıl davranabilir anlamıyorum o şiddet olayina kadar abilerine cok düşkünlerdi ne olduysa ondan sonra oldu bir sürü suçlamalarda bulundular kaynanam da ogluna cok düşkündu hep derdi canimi istesin canimi veririm diye ama kizlarina bunu yaptigini bildiği halde nasıl bu kadar sevebilir aklim almiyo sizce kime inanmaliyim su anda bi kızim var ilerde esime nasıl güvenicem bilmiyorum bi cikmazin icindeyim bana bi akıl verin lütfen
Yani eğer bu bir iftira ise kayınvaliden ile kız kardeşlerinin kayınpeder öldükten so ra ya psikolojileri fena halde bozulmuş saracak yer arıyorlar normal Bi anne oğluna bu iftirayı atmaz çünki ya da sizin aranızı açmak için böyle bişey ürettiler ama bu gerçekse eşiniz müge anlıya çıkan Sinan sağlığından farksız uzak durulması gerekir

Ne korkunç bir konu? Ve bunca şeye rağmen hala evli kalan siz??!!!

1) kocanız annesini dövmüş
2) kocanız tacizle suçlanıyor ve sizin bu konudaki en büyük çıkmazınızın eşinizin bu tarz şeylere (????) düşkün olması. Eşiniz neye düşkün??
A) tacize düşkün ise eyvahlar olsun
B) sapık gibi milleti gözü ile taciz ediyorsa yine eyvahlar olsun.
C) sadece cinselliğe düşkünse ve bunu sizinle yaşıyorsa ve siz sırf bu yüzden onu sapık görüyorsanız size de yuh olsun.

Annesini döven bir adamla evli kalmak, bu ortalama koşa koşa çocuk yapmak…. Siz normal misiniz peki?

travma yaşadım okurken. kız kardeşini taciz etmek ne ya bunun kuşkusu bile dayanılmaz, bir an önce öyle olup olmadığından emin olmaya bak kız kardeşine yapan kendi çocuğuna bile yapar çünkü.
Kendi öz kızını tacız edenler bile varken bu neden olmasın, sasırmadım okurken ama uzuldum

Yani eğer bu bir iftira ise kayınvaliden ile kız kardeşlerinin kayınpeder öldükten so ra ya psikolojileri fena halde bozulmuş saracak yer arıyorlar normal Bi anne oğluna bu iftirayı atmaz çünki ya da sizin aranızı açmak için böyle bişey ürettiler ama bu gerçekse eşiniz müge anlıya çıkan Sinan sağlığından farksız uzak durulması gerekir
Ben böyle aile büyüğü ölümlerinden sonra kardeşlerin birbirine iftira attığını çok duydum. Ama hiçbiri taciz vs değildi. Hep mal paylaşımı, mal yemek, ölenin parasını en çok kim yemiş onu tespit etmek gibi şeylerdi hep. Yani maddi çıkarlar vardı. Ama bu konu çok başka ya

Bu arada konunuz inanılmaz derecede mide bulandırıcı aklınız varsa kurtarın kendinizide karnınızdaki bebegide

Sizce kızkardeşini taciz eden bir adamın, kurana el bastığında yalan söylemesi şaşırtıcı olur mu?
Adam yapmıştır demiyorum da sadece ikna olmanızda bu etkili olduysa, olmasın.

Annesini mi dövmüş? Koskocaman yetişkin ve bekar kadın evlenirken ona mı soracakmış? babası annesinin daha kırkı çıkmadan evlenicem dese sırtını sıvazlardı ama. Kızınca sizi veya çocuğunuzu da dövmeyeceğinin garantisi var mı?

Kafanızda eşinizi aklamak için bahaneler bulmaya çalışmışsınız ama bu taciz olayının gerçek olma ihtimali bile korkunç. Çocuğunuzu eşinizle fazla yalnız bırakmayın derim.
Dövmüş ciddi ciddi, her satırı cok soru barındırıyor mesela kocasının ölümünden 3 ay sonra baskasıyla daha onceden gorusmesi, taciz siddet ortada birde bebek var yazıkkk

Taciz olayı iftira bile olsa annesini döven bir adam sizi ve çocuğunuzu da (ona göre )bir yanlışta ne hale getirir düşünmek istemiyorum.Bu şüphe ile yaşamak mutlu olmak çok zor

Böyle bir aile de çocuk mu yaptınız? Annesini döven bir adam.Aile içi iftira okurken midem bulandı.

Konu çok karmasik. Belli ki aile bozuk ahlakli. Eşiniz neye düşkün? Kadına duskunse bunun kız kardeşlerini taciz etmesi ile alakası yok.Ama kadınları mi taciz ediyordu.
Kizkardeslerle ayrı ayrı gizlice buluşun. Detay sorun, nerede ne zaman? Ancak o şekilde anlaşılır.
Kızınız ile bu süreçte yalnız birakmayin. Eşinize de ona neden iftira attıklarını sorun.

Küçük yaştayken kız kardeşlerini taciz eden adam kızını niye etmesin? Pedofililer ayırım yapmıyor, çocuk olması yetiyor. Hem de elinin altında, 24 saat ulaşabileceği yerde.
Annesini döven adam karısını niye dövmesin? Ben boşanmak istiyorum, lütfen evden git, sadece nafakamızı öde deyin görün o size çok düşkün her dediğinizi yapan adamın şiddetini. Sıkışan her erkek Kuran üzerine hatta çocuklarının üstüne yemin eder.

Bilseydim evlenmezdim, ailemin yanına dönemem, çalışmama izin vermezler, eminim kocanız da çalışmanıza izin vermiyordur. Ne güzel her durumda evli kalıyorsunuz. Anne babanıza anlatsanız, kızkardeşlerini taciz etmiş sapık bu kızım için korkuyorum deseniz yine de kabul etmezler mi?
Evin her köşesine özellikle de kızın odasına gizli kameralar koyun. Kesinlikle bu adamla yalnız bırakmayın çocuğu. Yıkarken falan sokmayın banyoya. Bunları siz "böyle şeylere düşkün"dediğiniz için yazıyorum.

Nişanlılık bu durumları fark etmek için var. Ayrıca nikah defterine imzayı atar atmaz hamile kalmasaydınız yine çabuk kurtulurdunuz. Kendiniz yetmiyor bir de çocuğu sürüklemişsiniz bu rezilliğe. Sokaktaki sapıklardan koruyabiliriz, asıl evdeki sapıklara dikkat.

Back
X