- 4 Kasım 2020
- 132
- 267
- 23
- 30
- Konu Sahibi minikannis
-
tabi ki daha ilgili ama biraz yoğun bir isi var baazen direk gelir tv basina bazen direk yanima gelir ama genelde cok girişken bi tip degilEv içinde nasılsınız peki
Sorana o böyle diyin gecin.Bir sıkıntı yoksa neden sıkıntı yapiosunuz ki?hepinize iyi akşamlar kizlar iki senelik evliyim ve icinden cikamadigim bi durum var yapi olarak cok konuşmayan biraz agirbaslilik mi desem icine mi kapali desem bilemedim esim bir yere gidince ozellikle ailem cok fazla konusmaz yani bi sorun yok ortada ama dinler soru sorulursa konuşur mesela orda kuzenler esleri daha aktiftir ama bizimki sus pus haliyle bende etkilenip suratim duser ona kasa bir sey yok ben boyleyim falan der ben cok mic micligi sevmem bi ortamda esimle ama insan biraz ilgi istiyo ama bana bazen ailelerin yaninda mesafeli olabiliyo disardan yanlis anlasilcak baskasi bilemezki huyunun oyle olduğunu konus konus biktim paylasmak istedim
Karakteri böyle demek ki. Saygısızlık yapmıyorsa sorun yok. Eşlerimiz illa bizim istediğimiz yönde değişmek zorunda mı
Eşiniz herzaman tv başına geçse soruntabi ki daha ilgili ama biraz yoğun bir isi var baazen direk gelir tv basina bazen direk yanima gelir ama genelde cok girişken bi tip degil
ben sicakkanli sohbet seven biriyim belkide bundan takildim bu kadarBaş başayken bir probleminiz yoksa bu kadar takıntı haline getirmemelisiniz. Evet girişken ve sohbet etmeyi seven bir insan olsaydı daha iyi olurdu ama öyle değil. Karakteri bu değiştiremezsiniz ki
Ne alakası var zaten 2 yıl olmuş herkes anlamıştır huyunu.hayir tabi ki ama disardan farkli anlaşılmaktan korkuyorum
Sizin yerinizde olsam kesinlikle aynı şeyleri hissederdim ama bu kadar takılmayın. Herkes farkındadır öyle bir karaktere sahip olduğununben sicakkanli sohbet seven biriyim belkide bundan takildim bu kadar
Ne çekti bu adamlar ya. Bırakın adamı istediği gibi davransın kalıplara sokmayın insanları. Oyun hamuru değil ki buhepinize iyi akşamlar kizlar iki senelik evliyim ve icinden cikamadigim bi durum var yapi olarak cok konuşmayan biraz agirbaslilik mi desem icine mi kapali desem bilemedim esim bir yere gidince ozellikle ailem cok fazla konusmaz yani bi sorun yok ortada ama dinler soru sorulursa konuşur mesela orda kuzenler esleri daha aktiftir ama bizimki sus pus haliyle bende etkilenip suratim duser ona kasa bir sey yok ben boyleyim falan der ben cok mic micligi sevmem bi ortamda esimle ama insan biraz ilgi istiyo ama bana bazen ailelerin yaninda mesafeli olabiliyo disardan yanlis anlasilcak baskasi bilemezki huyunun oyle olduğunu konus konus biktim paylasmak istedim
12 saat çalışır bazen pazar gunleri dahi olmaz zamanımiz varsa daha guzel geciniriz ama yoğun olunca o biraz daha çekiliyor ben de o zaman biraz ustune gidiyorum sanirim birazda derdimiz zaman eksikligiEşiniz herzaman tv başına geçse sorun
Eşiniz yanınıza hiç gelmese oda sorun
Ama yoğun işine ragmen o dengeyi kurabiliyorsa bence baş tacı edin o adamı yani herkes girişken sevişken çılgın olmak zorunda değil siz aranızdaki tutkuyu diri tutun kafi
2 yıldır adam böyleymiş ve değişmemiş. Zirvede bırakmak lazımSizin yerinizde olsam kesinlikle aynı şeyleri hissederdim ama bu kadar takılmayın. Herkes farkındadır öyle bir karaktere sahip olduğunu
Biz heykeltıraş değiliz karşımızdaki de heykel değil. İstediğimiz gibi şekillendiremeyiz. Olduğu gibi kabul etmek lazım2 yıldır adam böyleymiş ve değişmemiş. Zirvede bırakmak lazım
e yeni bi ortama girince nasi anlasinlar adam boyle diyip aciklama yapamam kiNe alakası var zaten 2 yıl olmuş herkes anlamıştır huyunu.
Yapmayın zaten herkese ne. İnsanların ne düşündüğünü fazla mı önemsiyorsunuz.e yeni bi ortama girince nasi anlasinlar adam boyle diyip aciklama yapamam ki
Benimki de tam tersi çok konuşur bazrn çok boş konuşur, bazen anlttığı şeyi. Bin kere anlatır kimseye söz gelmez ben artık sdece susuyorumm, he tamam öyle mi iyimiş filn yorum bile yapmak gelmiyor içimden böylesi de kötü inanki.hepinize iyi akşamlar kizlar iki senelik evliyim ve icinden cikamadigim bi durum var yapi olarak cok konuşmayan biraz agirbaslilik mi desem icine mi kapali desem bilemedim esim bir yere gidince ozellikle ailem cok fazla konusmaz yani bi sorun yok ortada ama dinler soru sorulursa konuşur mesela orda kuzenler esleri daha aktiftir ama bizimki sus pus haliyle bende etkilenip suratim duser ona kasa bir sey yok ben boyleyim falan der ben cok mic micligi sevmem bi ortamda esimle ama insan biraz ilgi istiyo ama bana bazen ailelerin yaninda mesafeli olabiliyo disardan yanlis anlasilcak baskasi bilemezki huyunun oyle olduğunu konus konus biktim paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?