Eşim ve eltim arasındaki diyalog

vanityfairr

No pain no gain
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
1.714
2.585
333
35
Eşim ve eltim sosyal bir sitede yazışmışlar daha doğrusu bir fotoğrafın altında yorumlar şeklinde ...Konu bara gitmek ..yenge yani elti soruyor beraber gidecekmiyiz bir bar ismi ...(başka şehirde ) eşimin cevabı :Gideriz hep birlikte.. Karım yanımda olamayacak.. Ama yinede kopar mıyııııııııııııııııııııııııııııııııııız Koparız......Karım dediği de ben ...
Çok bozuldum bu aşırı samimiyete ..Eşim ise beni kıskançlıkla suçluyor ve bu yazışmayı cok normal buluyor .Güzellikle anlattım ,kızarak anlattım yok ben de vazgeçtim tamam nasıl biliyorsan öyle yap diye..
Haksız mıyım ?Ben mi abartıyorum ?

Eşin çok normal görüyorsa yaptıklarını birde onların tanında eşinin kardeşine sor ne diyor bu duruma diye.......

Farklı şehirlerdeyiz ve üvey kardeşler bunlar ....Bar da akrabalarına ait yeni açtı

Çok saçma bi diyalog olmuş. Eşiniz yengesiyle samimi olur tabii ki ama karım yanımda olamayacak koparız falan bide bara gitmek... Eşi yanında yokken yengesiyle (abisi işin içinde varmı yazmamışsınız.) bara gitmesi bana çoookk terss geldi. Kesinlikle sinirlenmekte haklısınız..

Karısı yani siz neden olmayacak mısınız?
Bu yazışmayı birde kaynınız okusun,onun tepkisi nasıl olacakmış acaba
Veya siz böyle bir yazışmayı kaynınla yapsaydınız eşinizin tepkisi neolacakmış sorsaydınız

Muhakkak abisi de yanlarında olur yalnız olmazlar ondan eminim ancak aşırı samimiyet bana da çok çirkin geldi .Ben asla onun abilerine böyle bir soru sormam ve böyle bir samimiyet kurmam mesafeli ama kibar olurum .
Yengeyi bir kez gördüm iyi birisine benziyor ancak bu soru normal değil bana göre ..Eşime böyle bir soruya geçiştirerek cevap verebilirdin diyorum bir de uzun uzun o şehire ne zaman geleceğini (iş için ) yazmış .Bir de üstüne beni yengesini kıskandığımı söylerek suçluyor deliricem.

Muhakkak abisi de yanlarında olur yalnız olmazlar ondan eminim ancak aşırı samimiyet bana da çok çirkin geldi .Ben asla onun abilerine böyle bir soru sormam ve böyle bir samimiyet kurmam mesafeli ama kibar olurum .
Yengeyi bir kez gördüm iyi birisine benziyor ancak bu soru normal değil bana göre ..Eşime böyle bir soruya geçiştirerek cevap verebilirdin diyorum bir de uzun uzun o şehire ne zaman geleceğini (iş için ) yazmış .Bir de üstüne beni yengesini kıskandığımı söylerek suçluyor deliricem.

Başka şehirdeler çok uzaktalar .Çocukların okulları olduğu için ben gidemem .Ancak yaz tatilinde kaldı ki artık gitmekte istemiyorum.
Kaynıma ben böyle bir şey asla yazmam eşim benim tarzımı çok iyi bilir .Ben de bu soruyu sordum ne var bunda sen de yazsan normal o benim yengem yaaa saçmalama gel yatalım mı yazmış bana diyor .....offfff allahım offfffff

gizlencek saklancak bir konu olsa neden fotoğraf altına yorum yapılsın ki ?benim de mizacım böyle değildir asla böyle konuşmam ama eşinizle eltinizin bence mizaçları böyle, akrabalık seviyesi gibi geldi bana... Benim fikrime göre kıskançlık etmişsiniz.

Nebicim konuşma. . Hic eşiniz yengesiyle degilde sankii cok samimi arkadas gibi konuşmuşlar.
Bunda nediye kendini hakli görüyor?, bayagi genişler sanırım bu gibi şeyler normal geldiğine göre.
Ben senin yerinde olsam, madem böyle bir konuşma var bende giderdim eşimle,
Bakardim nasil kopmak istiyorlar mis diye

Kopmaktan bahsetmişken kafasını kop ' art. Şaka şaka. Fiziksel şiddet hiç bir zaman çözüm değil ama psikolojisini istediğin kadar bozabilirsin.

1- Sen neden yanlarında olmuyormuşsun.
2- İşimi iptal ettim bende geliyorum hayatım diye yaz altına. Hiç utanmana gerek yok onlar utansın.

Son düzenleme:
Eşim ve yengesi ömrü hayatları boyunca ıkı kez görüştüler birinde ben de vardım .Üvey kardeş oldukları için yıllar sonra bir araya geldiler yani öyle yıllardır birbirlerini tanıyor değiller.

1000 km ötedeler .Çocukların okulundan dolayı ben gidemem .

Kadina bak ya iki gorustugu adama bar a gider miyiz diyor gel de delirme sinirden..

O zaman tek bir seçenek kalıyor. Kocanı da göndermeyeceksin.

Maalesef iş seyahati var yani gidecek benim elimde olan bir şey değil ..Ama demek ki bu ona normal geliyor .Çok kırıcı ve beni anlamıyor .Benim zorumla gitmemesi ne işe yarar ?

Maalesef iş seyahati var yani gidecek benim elimde olan bir şey değil ..Ama demek ki bu ona normal geliyor .Çok kırıcı ve beni anlamıyor .Benim zorumla gitmemesi ne işe yarar ?

Yazdıkları çok saçma ya. Rahat olmak imkansız. Bunun kıskançlıkla alakası yok. Ben ne yapar ne eder göndermezdim.

siz de eşinizin üvey kardeşi ve pek kopmak istediği yengesiyle bara gittiğinde bulunduğunuz şehirde bara gidip "kopun" arkadaşlarınızla. ne dangalak bir insanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…