Eşim ve eltim arasındaki diyalog

siz de eşinizin üvey kardeşi ve pek kopmak istediği yengesiyle bara gittiğinde bulunduğunuz şehirde bara gidip "kopun" arkadaşlarınızla. ne dangalak bir insanmış.

Değil öyle bir şey yapmak lafını etsem kıyameti koparır ikisi aynı şey değil der

Yerinde olsam kaynimida etiketler sohbete dahil ederim
Sen ne diyorsun bu duruma X cim,baksana şunlara bizi unutmuşlar diyip kulağına kar suyu kaçırırım...

Son düzenleme:
Değil öyle bir şey yapmak lafını etsem kıyameti koparır ikisi aynı şey değil der

Hem şoför mahali olacak hem cam kenarı olacak istiyor yani... ulen şu erkek milleti var ya... pasta börek de yapayım hayatım deseydin ne demek ne demek sen kop yeter ki.

Sizi uzmek istemiyorum ama fotograf altina boylesi rahat yorumlar yapiliyorsa ortamda koparken neler olur..

Siz sadece bir kere gormussunuz ve esiniz siz yokken bara gitme muhabbetleri yapiyor...
Bravo valla, kotu bir niyet oldugunu dusunmuyorum...
Fakat hic konumlarina, statulerine yakisan bir durum degil...
Biraz daha agir davranmayi ,en azindan sosyal medyada ogrenmeleri gerek...
Siz o sekilde tabir-i caizse kikirdeseniz bu kadar normal karsilar miydi, muamma...

Eski esimde kopmaya baslamisti ki tam koptu valla bastan haddini bildir canim.. yengeyle arkadaasls vs ile kopulmaz bilsin şu erkek milleti

Aynen ben de öyle düşünüyorum yakışmadı yaşlarına başlarına evli çoluk cocuklu kişilerin böyle ergen muhabbetleri cok cirkin

Yaşam tarzlarınız aynıdır vs bir şey diyemem ama,
karım yanımda olmayacak gibi bir ima ve sonrasında üvey kardeşin eşi olması ,
insanın içini gıcıklayan bir durum.

Bence haklısınız...

Bende olsam bozulurdum sanırım. En nihayetinde sosyal paylaşım sitesi ve ben iyi niyetli olduklarını bilsem,şaka yollu konuşulduğundan emin olsam bile resmin altına yazılmış bir yorum ve birçok kişi okuyacaktır. Bu sebeple yakışıksız olmuş biraz.

Canim birsey merak ettim eltinle sen samimi misiniz? Tlf da face de vs gorusur musunuz

Canim birsey merak ettim eltinle sen samimi misiniz? Tlf da face de vs gorusur musunuz

Hayır değiliz Hiç konuşmadık sadece bu yaz bir kaç saatliğine başka bir eltinin evinde kalabalık bir ortamda görüştük .Bu arada atladığım bir şey var eşimin de benim de ikinci evliliklerimiz ve biz yeni evli sayılırız .Eşim de bu eltisini ilk kez benle aynı ortamda tanıdı.

"Tabi kop canım. Nereden kopmak istiyorsun, söyle ben koparıvereyim." demek lazım..

Şaka bir yana, daha bir kere gördüğü üvey yengesi ile ki öz de olsa bence yanlış, bu denli -saçma-muhabbet nedir?

Ne ara samimi olmuşlar 1 görüşmeyle?

Ben Eltide bir şey göremedim. Üstelik sizin gitmediğinizi de bilmiyor ki, eşiniz karım yanımda olamayacak yazmış.
Bu arada eşinizi laubali gördüm ama kıskanılacak bir durum göremedim. "Karım" kelimesini kullanarak önlemini alıyor zaten. Sizden bahsediyor kendince, sahiplenerek... Kötü niyetsiz ama elbette laubali. Eşinizin mesafesinde problem var ama buradan bence canınızı sıkacak bir şey çıkmaz.

Siz daha iyisini bilirsiniz,
Selamlar,

Kimileri icin Böyle konusmalar , cok dogal gelebiliyo ..
karsi taraf ne der ne dusunur , hic dusunmuyolar .

tabiki cok cirkin bir samimiyet samimiyet, kizmakta haklisiniz
Bunhn kiskanmakla alakasi yok ,kimi insan herseyi kiskancliga ceker .. halbuki mesafeli olmalari akillarina gelmez...
Benim asil merak ettigim , Karisi yani siz neden orda olamayacaksiniz boyle biseyi neden yazdiki ?

Bu devirde akrabalarından dahi korkmalısın, Allahım neler duydum ya hiç normal değil yani endişelenmekte haklısınız :120:

Yenge benim gelemeyeceğimi çok iyi biliyor daha önce konuşulmuştu en ancak gidersem yazın gidebilirim.Eşim işi nedeniyle ayda bir ya da ıkı ayda bir gidiyor çocukları da orda anneleriyle yaşıyor çocuklarını da görüyor gittiğinde .
Benim de sıkıntım mesafe,mesafeli olmak kaba olmak demek değil ki ..Eşime göre o cevabı çok normal çünkü o onun yengesi ..O kadar yani ...

önceden konusulmus sanki ordada tekrar teyit mi edilmis yanlis mi anladim,
konusma banada tuhaf geldi kopariz filan

Elti benim gelemeyeceğimi biliyor zaten eşimin adıyla sadece ona soruyor ne zaman gidiyoruz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…