- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
-
siz de eşinizin üvey kardeşi ve pek kopmak istediği yengesiyle bara gittiğinde bulunduğunuz şehirde bara gidip "kopun" arkadaşlarınızla. ne dangalak bir insanmış.
Değil öyle bir şey yapmak lafını etsem kıyameti koparır ikisi aynı şey değil der
Siz sadece bir kere gormussunuz ve esiniz siz yokken bara gitme muhabbetleri yapiyor...
Bravo valla, kotu bir niyet oldugunu dusunmuyorum...
Fakat hic konumlarina, statulerine yakisan bir durum degil...
Biraz daha agir davranmayi ,en azindan sosyal medyada ogrenmeleri gerek...
Siz o sekilde tabir-i caizse kikirdeseniz bu kadar normal karsilar miydi, muamma...
Bende olsam bozulurdum sanırım. En nihayetinde sosyal paylaşım sitesi ve ben iyi niyetli olduklarını bilsem,şaka yollu konuşulduğundan emin olsam bile resmin altına yazılmış bir yorum ve birçok kişi okuyacaktır. Bu sebeple yakışıksız olmuş biraz.Eşim ve eltim sosyal bir sitede yazışmışlar daha doğrusu bir fotoğrafın altında yorumlar şeklinde ...Konu bara gitmek ..yenge yani elti soruyor beraber gidecekmiyiz bir bar ismi ...(başka şehirde ) eşimin cevabı :Gideriz hep birlikte.. Karım yanımda olamayacak.. Ama yinede kopar mıyııııııııııııııııııııııııııııııııııız Koparız......Karım dediği de ben ...
Çok bozuldum bu aşırı samimiyete ..Eşim ise beni kıskançlıkla suçluyor ve bu yazışmayı cok normal buluyor .Güzellikle anlattım ,kızarak anlattım yok ben de vazgeçtim tamam nasıl biliyorsan öyle yap diye..
Haksız mıyım ?Ben mi abartıyorum ?
Yerinde olsam kaynimida etiketler sohbete dahil ederim
Sen ne diyorsun bu duruma X cim,baksana şunlara bizi unutmuşlar diyip kulağına kar suyu kaçırırım...
Canim birsey merak ettim eltinle sen samimi misiniz? Tlf da face de vs gorusur musunuz
Elti soruyor beraber gidecekmiyiz bir bar ismi ...(başka şehirde )
eşimin cevabı :Gideriz hep birlikte.. Karım yanımda olamayacak.. Ama yinede kopar mıyııııııııııııııııııııııııııııııııııız Koparız......
Kimileri icin Böyle konusmalar , cok dogal gelebiliyo ..
karsi taraf ne der ne dusunur , hic dusunmuyolar .
tabiki cok cirkin bir samimiyet samimiyet, kizmakta haklisiniz
Bunhn kiskanmakla alakasi yok ,kimi insan herseyi kiskancliga ceker .. halbuki mesafeli olmalari akillarina gelmez...
Benim asil merak ettigim , Karisi yani siz neden orda olamayacaksiniz boyle biseyi neden yazdiki ?
Ben Eltide bir şey göremedim. Üstelik sizin gitmediğinizi de bilmiyor ki, eşiniz karım yanımda olamayacak yazmış.
Bu arada eşinizi laubali gördüm ama kıskanılacak bir durum göremedim. "Karım" kelimesini kullanarak önlemini alıyor zaten. Sizden bahsediyor kendince, sahiplenerek... Kötü niyetsiz ama elbette laubali. Eşinizin mesafesinde problem var ama buradan bence canınızı sıkacak bir şey çıkmaz.
Siz daha iyisini bilirsiniz,
Selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?