Eşim ve eltim arasındaki diyalog

Esin,eltin,bar,kopmak ve sensiz aklim mantigim almiyor Yok Yok epey zorluyorum ama olmuyor !!!!!!

Bence çocukları annene yada kız kardeşin var mı bilmiyorum kardeşine yada güveneceğin birine bırakıp gitmelisin eşine de söyle bende geliyorum ama söylemeyelim süpriz olsun diye söyle gidince de eltinin seni görünce nasıl davranacağından az çok sezersin.ben olsam böyle yaparım...

Üvey kardeşinin karısınla konusma diyoloğu yanlış bide senin gelemeceğini demiş... Götürmek mi istemiyor? Ne olursa olsun bu tarz konuşma yanlış nereye çekersen oraya gider bu konusma..
Bar mar ne ya evli barklı insana yakışırmı hemde eşsiz... Çok tuhaf kızmakda haklısın

Esin,eltin,bar,kopmak ve sensiz aklim mantigim almiyor Yok Yok epey zorluyorum ama olmuyor !!!!!!

Sabah oldu hiç bir şey olmamış gibi gunaydın canım falan diyor ..Bir özür dilemek aklına gelmiyor gerçi dilsede de ne farkeder ona göre yaptığı cok normal

Gelmemi ister eminim ama gelemeyeceğimi de biliyor .Annem cocuklarımza bakmaz.

Eşiniz kaç yaşında? Gençlik dönemi nasıl geçmiş? Eğlencede hevesi kalmış olabilir.

Gizli bir yazışma değil herşeyden önce. Ve bence en önemlisi "Gider miyiz?" sorusuna "Gideriz hep birlikte." demiş. Yani "karım gelemez, biz ikimiz gidelim." durumu yok. Ki bar da bir akrabaya ait diyorsunuz, sapıtılacak yer değil yani. Ha yine de gereksiz derecede sulu bir muhabbet, ben de kızardım.

Kıskanmak değil de ben bu tarz laubalilikten hoşlanmam
Eşiniz fazlasıyla cıvımış
Fotoğraf altında muhabbet edilmesi de tuhaf

Eşim 40 yaşında ,kocaman kızları var ilk evliliğnden .Gençlik dönemi hızlı geçmiş hayatında çok kadın olmuş hevesi kalan biri değil ancak muhabbet çok sulu dediğiniz gibi .

Empati kurdum.Kendi eltimle nişanlım bu şekilde yazışıcak- abartısız ümüğünü sıkarım. O kadar sinirlenirim ki şuurum sinirden zedelenir, elimden kaza çıkabilir.Abartmıyosun bence. Eşin de eltin olucak kadın da artık biraz yerini ve haddini bilmeli. Net.

Bir de o empati kurabilse.

ıyyyy aynı benım eltim :) oda cok laf atar kocama ama kocam asla cevap vermez. eşinde bitiyor. gerçekten mesafesiz ilişkile hiçmi hiç hoşuma gitmez akraba olsa

karısı yanında yok iken kopanların, biryerleri kopsuunn...........

İlahi

Benim de aklıma şu geldi; konu sahibi eşinin kardeşine yani kendi kaynına "biz de burda seninle kopalım" dese ne olur acaba? :)

Eşi kızarsa da "Ne var bunda? Ben onun yengesiyim. Gayet normal..." desin. Şartlar eşit, kısasa kısas, hadi bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…