esim ve eski sevgilim

sevıyorsan ayrıl ama asla aldatma.ama olsa onunla olur evlenırdın...buyuk sınavdan gecıyosun...nefsıne yenık dusme derım...cocuguna bakarken yuzun yere egılmesın..

Allah sizi hidayete erdirsin cünkü böyle bir düsünce kurmak bile gayet cirkin benim icin.
Öncelikte cocugu hemen yapmam düsünmeden evlenmem bir hataydi diyorsun peki bunu söylemen bile icini sizlatmiyormu? o senin pisman oldugum dedigin evlilik bir oyun degil kocam dedigin kukla degil seni seven sana güvenen bir adam ve cocuk dedigin oyuncak degil senin ve esinin cani kani evladiniz.
Eski günler aklima geldi diyorsun bir an yanlis düsünüp bosansammi diye düsünmüssün bunu düsünmen bile kocani bir an olsun gözden cikarmissin
eski sevgilin icin ki o seni ozaman birakmis gitmis senin icin savasip evlenmene bile mani olmamis. Senin sadece onun olman icin canini önüne koymamis bir adamin bir mesaji icin bunca seyi esini cocugunu yuvani evliligini birakmak istiyorsun. Emin ol suan en degerli sey senin kocan evladin yuvan ve onlari yok yere gözden cikarman nekadar saptiginin kanitidir benim icin bunu düsünmen aklindan gecirmen bile yasamis gibi olmussun..
Hic düsünmedinmi o
eski sevgilin birgün demicekmi benim icin kocasini terk etti bir cocuguyla birgün benide bir adam icin birakir gider. Sence sonra sana güvenirmi evliligini birakan kocasini aldatma noktasina gelen bir kadina kim güvenir.
Ay beni sevdi evliligini bile birakti benim icin demez sakin bunu düsünme!
Iki gün sonra onunlada sorun yasar iyi günleriniz askin biter kötü günler gelir bunu unutma.
Seni gercekten seven hicbir zaman birakmazdi simdi degil evlenmeden önce gelirdi. Evli kadina bakan erkege adam denmez. Suan seni seven gercek adama sadik kal ona sevgini ver deymeyenlere degil. Günahsiz evladina yakisir Anne ol ve yuva sahip cik hep et belalari seni deneyip yuvani bozmak istiyenlerden hayirmi gelir?!..
Neyse hala kötü düsünceler aklindan gecerse eger Allaha sigin.
Ama kocana laik bir kadin olamicak yavruna iyi bir anne olamicaksan bosan kimsenin hakkini yeme ve birak onlar mutlu olsun, sende kime gidiyorsan git, bunu nekadar söylemek istemesemde. Allah seni iyi yoldan sabtirmasin güzel yuvani bozdurmasin bir cocugu anne babayi ayri yola götürtmesin.
Biraz uzun oldu kusura bakmayin.

Engellemekle iyi yapmışsın . lütfen evladini dusun sen annesin...hata yaparsan hayatin mahfolur. Sanma eski sevgilin senle sil bastan hayat kuracak ..mantikli ol cikar icin sana yazmis olabilir duygularini kullanip faydalanmak bile istiyor olabilir.kanma bir kac soze canim.o gercek seven olsaydi su an senle evli olur du.

kınamamak lazım tabii ama kucağına bebeğini alan bir annenin aklından bircok sey ucup gidiyor ben böyle hissettim yani, deli gibi asık olduğum esime bile duygularım hafifledi, daha rahat, daha az kıskanc bir kadın oldum. allaha sükür esimden baskasını da gözüm görmez bebeğimin babası cünkü. bu bile o adama tekrar tekrar asık olmaya yeter, yüzüne bakın anlarsınız....

siz evlenmisseniz, aynı yastığa bas koymussanız, bir yuvanız varsa -ki allah bozmasın insallah- herseyi paylasabilmelisiniz onunla. bana kalırsa acılın kocanıza sana guveniyorum deyin ki o da size güvensin. belki beraber atlatırsınız. HA ben kendime guvenmiyorum ya da kocama guvenmiyorum derseniz bir abla uyarısı olsun: ask sandığımız his ulasamadığımız seye hayranlığımızdan ibaret.... kocanı bıraktın cocuğunla kalktın gittin o adama, eee?? yarın bir gün evli olan sana bakan adam baskasına bakmaz mı?? seni sevse baskasının olmus olman onu cok rahatsız ederdi bunu bil.... kendine yediremezdi ve en önemlisi artık seninle olmayı düsünemezdi.... baska bir fikri vardır onun emin ol, yanlıs anlama ama daha önce birlikte olamadıysanız -cinsel birlesme olarak- aklına bu da gelmis olabilir, nasıl olsa artık evli diye.....

siz kendinize hakim olun, bebeginize, kocanıza daha dikkatli bakın ve artık bir aileniz oldugunu fark edin. en önemlisi yavrunuz, bu hayatta ondan değerlisi yok gerisi teferruat. kafanız karısmıs bence sadece. iyi düsünün, sizi sevenleri görün

sevgiler......

Back
X