Esim ve hakaret

Medeni olarak da uzaklassaniz? Embesil ne demek ya? Viledanin sopasiyla doverim ben oyle kocayi

Embesil olmayan kimseye embesil demez
Yanlız sende genişsin bu kadar tahammül edirten ne?

Ne kadar rencide edici bi davranış yaa. Bn eşinizi size bu hakaretleri ederken görsem yüzüne tükürürdüm herhalde. Niye o lafları yiyosun ki çıkmayın onunla dışarı konuşmayın. Daha da devam ederse evden kovun. Bu ne yaa bu erkeklere ne oluyo . Egolu yaratıklar.

O bunları derken siz nasıl tepki veriyorsunuz? Siz de rezil etseniz bu adamı insanların içinde, bakın yapıyor mu bir daha. Terbiyesiz!

Tahammül edemiyorum. Kendime saygım kalmadı İnanin. Boşanmak tabi ki aklıma geliyor ama bilmiyorum korkuyorum çocuklarım var
Çok igrenc bi durum. Nasıl rencide edici hem de. O an orda onu içimden parçalamak geliyor. Ama rezil olma diyorum kendime. Eve gelince konuşuyorum ama anlayan kim.

Çocuklarınız için boşanın zaten
Embesil kimmiş görsün !!

Diyorum zaten şimdi susuyorum ama bu cocuklar büyüdüğünde beni böyle görmemeleri icin boşanırım senden. Ne biçim bi babasın böyle mi örnek olacaksın... diyorum diyorum birşeyler ama bomboş bi kafa. O sabaha unutuyor zaten bana da sürekli ayni şeyi konuşup duruyorsun diyor. Sindiremiyorum yedirtmiyorum kendime. Aklıma geldikçe ağlıyorum. O arkamdan embesil diye bağırınca yerin dibine Giresim geliyor. Ellerim felan uyuşuyor artık

Nasıl izin verirsiniz öyle hakaret etmesine
Embesil ne demek ya!!!
Bide insanların içinde
Valla ben avmenin ortasında bırakıp yanlız dönerim evde de iyi bir kavga beklerdi

Öyle bir anlatıyorsunuz ki hiç bu sözlerden rahatsız değilmiş gibisiniz. Konuşmak ne denemek, başka kadın olsa onun davrandığı gibi davranır. Onun konuştuğu gibi konuşurdu. Dışarda da olsa onu söylediği anda rezil etmeniz lazım. O utansın, siz niye utanıyorsunuz ki? Bu kadar ezik, sinmiş davranmayın lütfen. Zaten sizi sindirdiği için öyle davranıyor eşiniz.

Medeni olmak için zaten yeterince argüman var elinizdeki defolu istediğiniz kadar uğraşın ondan bir halt olmaz
Boşanın yada boşanmayın bunu size dikte edemem ama böyle bir ömür süreceksiniz gibi

Evet hoşuma bile gidiyor . Şaka misiniz ya. Lütfen yazarken bira dikkat edin. Rahatsız olmasan yazmazdım dimi. Bi fikir istiyorum kimseye anlatamadığım icin. Neyse sizde sağolun demek ki öyle düşündürdü yazdıklarım

Ben rezil olmamak adına susup evde kavga ediyorum. Tabi ki bu adamla oturup medenice konuşulmuyor ama elimden geldiğince kendimi anlatmaya çalışıyorum. Her defasında ağlayıp üzülüyor sonra yine ayni. Değişen hiç birşey YÖK. Öfkesini kontrol edemiyormuş beyefendi. Savunma da bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…