- 2 Nisan 2015
- 122
- 47
- 48
- Konu Sahibi kirmiziyanak
-
Medeni olarak da uzaklassaniz? Embesil ne demek ya? Viledanin sopasiyla doverim ben oyle kocayimerhaba bayanlar. Artık o kadar tükendim ki nerden başlasam ne yazsam bilmiyorum. Kısacasi eşim bana sürekli hakaret ediyor. Evde dışarda her yerde. Evde yine kızıp soylenip söylenip geciyordum ama artık dışarda insanların içinde yapınca hazmedemiyorum. Avm de insalara duyurmak icin bağıra bağıra embesil diye sesleniyor arkamdan. Gerizekalı,beyinsiz,salak vs daha niceleri. Artık içim almıyor aklıma geldikçe ellerim felan uyuşuyor. Bi fikir verin konuştum gram düzelme YOk. Gün geçtikçe uzaklaşıyorum
Medeni olarak da uzaklassaniz? Embesil ne demek ya? Viledanin sopasiyla doverim ben oyle kocayi
merhaba bayanlar. Artık o kadar tükendim ki nerden başlasam ne yazsam bilmiyorum. Kısacasi eşim bana sürekli hakaret ediyor. Evde dışarda her yerde. Evde yine kızıp soylenip söylenip geciyordum ama artık dışarda insanların içinde yapınca hazmedemiyorum. Avm de insalara duyurmak icin bağıra bağıra embesil diye sesleniyor arkamdan. Gerizekalı,beyinsiz,salak vs daha niceleri. Artık içim almıyor aklıma geldikçe ellerim felan uyuşuyor. Bi fikir verin konuştum gram düzelme YOk. Gün geçtikçe uzaklaşıyorum
Çocuklarınız için boşanın zatenTahammül edemiyorum. Kendime saygım kalmadı İnanin. Boşanmak tabi ki aklıma geliyor ama bilmiyorum korkuyorum çocuklarım var
Çok igrenc bi durum. Nasıl rencide edici hem de. O an orda onu içimden parçalamak geliyor. Ama rezil olma diyorum kendime. Eve gelince konuşuyorum ama anlayan kim.
Medeni olmak için zaten yeterince argüman var elinizdeki defolu istediğiniz kadar uğraşın ondan bir halt olmazDiyorum zaten şimdi susuyorum ama bu cocuklar büyüdüğünde beni böyle görmemeleri icin boşanırım senden. Ne biçim bi babasın böyle mi örnek olacaksın... diyorum diyorum birşeyler ama bomboş bi kafa. O sabaha unutuyor zaten bana da sürekli ayni şeyi konuşup duruyorsun diyor. Sindiremiyorum yedirtmiyorum kendime. Aklıma geldikçe ağlıyorum. O arkamdan embesil diye bağırınca yerin dibine Giresim geliyor. Ellerim felan uyuşuyor artık
Evet hoşuma bile gidiyor . Şaka misiniz ya. Lütfen yazarken bira dikkat edin. Rahatsız olmasan yazmazdım dimi. Bi fikir istiyorum kimseye anlatamadığım icin. Neyse sizde sağolun demek ki öyle düşündürdü yazdıklarımÖyle bir anlatıyorsunuz ki hiç bu sözlerden rahatsız değilmiş gibisiniz. Konuşmak ne denemek, başka kadın olsa onun davrandığı gibi davranır. Onun konuştuğu gibi konuşurdu. Dışarda da olsa onu söylediği anda rezil etmeniz lazım. O utansın, siz niye utanıyorsunuz ki? Bu kadar ezik, sinmiş davranmayın lütfen. Zaten sizi sindirdiği için öyle davranıyor eşiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?