Esim ve hakaret

Ağzının ortasına bi kürekle yapıştır bak bakalım diyebilir mi birde çocuklarım car diyorsun hadi kendine saygın yok çünkü ellerim uyuşuyor demekten başka bir icraatin yok peki ya çocuklar yarın onlarada hakaret edecek o zaman ki planın nedir

İlk söylediğinde yeterince tepki vermediğiniz için bu duruma gelmiş.
Söylediğine pişman edecektiniz, gerekirse ayrılma blöfü. Korkacaktı, görecekti.
Siz de hazmediyorsunuz demek ki.
Avm'de arkanızdan öyle bağırdığında basıp gitmiyorsunuz mesela.

[YUOTE="kirmiziyanak, post: 54709149, member: 671252"]Evet hoşuma bile gidiyor . Şaka misiniz ya. Lütfen yazarken bira dikkat edin. Rahatsız olmasan yazmazdım dimi. Bi fikir istiyorum kimseye anlatamadığım icin. Neyse sizde sağolun demek ki öyle düşündürdü yazdıklarım[/QUOTE]
Kusura bakmayın, ama anlatım şekliniz bu duruma hiç sinirlenmiyormuş , gerekli tepkiyi vermiyormuşsunuz hissini uyandırdı bende. Çünkü ben okurken bile adamı parçalamak geldi içimden. Siz ona bu durum böyle giderse evliliğinizin biteceğini söyleyip, tekrar ettiğinde çoçuklarınızı alıp ailenizin yanına gitseniz. Yani adama bir göz dağı verseniz, işin ciddiyetini anlarsa belki yapmaz diye düşünüyorum. Amacım sizi üzmek değil, yanlış anlamayın.

Ben olsam sanırım şikayette bulunur para cezası almasını sağlardım. Madem konuşmaktan anlamıyor. Yaptığı terbiyesizlik yani avm de arkandan öyle seslenmesi filan.

Çocuklarınız sizin boşanma motivasyonunuz olmalı bu adama katlanma değil. Onların yanında size hakaret eden bir adama katlanmanız sadece kötü örnek inanın. Çok şey yazmak istiyorum ama zaten kırgınsınız daha fazla üzülmeyin. Mutsuz, özgüvensiz bir kadın mutlu, kendinden emin çocuklar yetiştiremez bunu unutmayın.

Sağolun kızlar fikirleriniz icin. Benimde içimden parçalamak geliyor ama hep bi mahalle baskısı iste. Rezil olmayım düşüncesi. Kendimi iyice sindirdim.
Adama bu yaptıkları normal geliyor. Annesine babasına falanda ayni. Tabi onlara hakaret edemiyor ama çok fevri davranıyor, kırıyor.
Öyle ha deyince de yarılamıyorsun iste ne biliyim korkuyorum dediğim gibi. 12 yıllık bi birliktelik kolay bitirilmiyor. Ya da kendimi kandırıyorum ben bilemiyorum. Ama çok yoruldum artık bıktım.
Blöf yap demiş arkadaş onu da yaptım. Ağlıyor sızlıyor görseniz acırsınız. Ama en fazla bir ay sonra odun ayni odun

Gitmeye karar verdiginiz gun. Tum hakaretlerin aynisini ona iletin ve kapiyi carpip gidin...

ağlayacağına tedavi olsun..
siz yeteri kadar net olamamışsınız belli ki.
çocuklar duymuyor mu bu lafları?
yarın öbür gün onlarda sizi embesil diye çağırır. korkuyorum diye diye çocuklarınızın bile saygı duymadığı acınacak bir kadın olup çıkarsınız bu gidişle..
sizi bu kadar aşağılayıp rezil eden bir adamla aynı yatağa nasıl giriyorsunuz?

Çok haklısınız. Cocuklar daha küçük anlamıyorlar. Bende bu şekilde olmadıgının devam etmiycenin farkındayım ama düzelsin istiyorum. Belki size yanlış geliyordur ama düzelsin istiyorum. Ayrılmaktansa düzelsin istiyorum. Tedaviyi bende önerdim ama adam kendini normal sanıyor.

Aile içi siddet meseleleriyle işim gereği çok haşir neşir oldum. Üniversitede hocam tezi(psikiyatri-kadına şiddet eksenli) için benden yardım istemişti, epey ordada bilgim oldu. Belki bana kk teoki gösterecek ama bana göre en ağır şiddet fiziksel siddet değil insanın özgüvenine ve kişiliğine yapılan bu saldırılar.
1-)adam olmaz bu bosan
2-)psikiyatriste git, psikiyatrik semptomlar ortaya çıkmaya başlamış
3-)kendini asla ve aska değersiz hisstme o seni kendi zavallı seviyesine çekmeye çalışıyor.
Umarım tez zamanda kurtulursun.

Sizde ona aynı şekilde cevap verin hatta daha kötü kelimeler deyin . Mesela embesil diye bağırınca ne var pezevenk diye bağırın

Onun dışında sert bir dille uyarin o anda kavga edin gerekirse bağırın. Milletten utanır yapmaz belki Terbiyesiz.
Benim esimde bir ara öyleydi ama tabiki dışarda ve başkalarının yanında değil. Evde.
Bir iki kere sustum en son bı cingar bidaha yok .aslına bakarsan ben bir çok hakaret vs zamanında cooook sustum sonuç iyice tepene çıkar. Önlemini al

Merhaba,

Onun sözlerine benzer hakaretler kullanarak karşılık vermenizi ben önermem. Bunu yapmayın, tüm bunlar geçtikten sonra üzerine düşünüp kafanızı yoracak şeylere yenisini eklemeyin bana kalırsa. Sizin de içinde bulunduğunuz bir odaya gaz vermeye benzer bu. Beraber boğulursunuz, yapmayın.

Eğer karşınıza alıp ciddi ciddi "Bu davranışların yüzünden evliliği devam ettirecek gücüm kalmadı. Ya onarırsın, ya gidiyorum" diyecek bir iletişiminiz mümkünse, bunu deneyin.

Beraber evinizi paylaştığınız kişiyle böyle bir iletişim kurmak dahi mümkün değilse, mutlaka terapiye gidin. Böyle biriyle beraber yaşandığında, akılcı değerlendirme yeteneği bozuluyor. Terapi ile bunu toparladıktan sonra karar verirsiniz.

Sevgiler, dayanışmayla...

Uzaklasilmicak kadar degilki laflara bak birine by benim esim derken kusarim Ben. Milletin icinde bu lafi ettigi an ceker giderim biz kendmiz rezil olduk diye dusunuruz ama herkes o insani ayiplar. Ayip ya bidaha cikmayin onla disarya hem hadi bir iki uç olmaz bu laflari mahkemeye verseniz saniyede bosar maddi manevi tazminatla hemde.ayip ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…