- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi kirmiziyanak
-
Gitmeye karar verdiginiz gun. Tum hakaretlerin aynisini ona iletin ve kapiyi carpip gidin...merhaba bayanlar. Artık o kadar tükendim ki nerden başlasam ne yazsam bilmiyorum. Kısacasi eşim bana sürekli hakaret ediyor. Evde dışarda her yerde. Evde yine kızıp soylenip söylenip geciyordum ama artık dışarda insanların içinde yapınca hazmedemiyorum. Avm de insalara duyurmak icin bağıra bağıra embesil diye sesleniyor arkamdan. Gerizekalı,beyinsiz,salak vs daha niceleri. Artık içim almıyor aklıma geldikçe ellerim felan uyuşuyor. Bi fikir verin konuştum gram düzelme YOk. Gün geçtikçe uzaklaşıyorum
Sağolun kızlar fikirleriniz icin. Benimde içimden parçalamak geliyor ama hep bi mahalle baskısı iste. Rezil olmayım düşüncesi. Kendimi iyice sindirdim.
Adama bu yaptıkları normal geliyor. Annesine babasına falanda ayni. Tabi onlara hakaret edemiyor ama çok fevri davranıyor, kırıyor.
Öyle ha deyince de yarılamıyorsun iste ne biliyim korkuyorum dediğim gibi. 12 yıllık bi birliktelik kolay bitirilmiyor. Ya da kendimi kandırıyorum ben bilemiyorum. Ama çok yoruldum artık bıktım.
Blöf yap demiş arkadaş onu da yaptım. Ağlıyor sızlıyor görseniz acırsınız. Ama en fazla bir ay sonra odun ayni odun
Çok haklısınız. Cocuklar daha küçük anlamıyorlar. Bende bu şekilde olmadıgının devam etmiycenin farkındayım ama düzelsin istiyorum. Belki size yanlış geliyordur ama düzelsin istiyorum. Ayrılmaktansa düzelsin istiyorum. Tedaviyi bende önerdim ama adam kendini normal sanıyor.ağlayacağına tedavi olsun..
siz yeteri kadar net olamamışsınız belli ki.
çocuklar duymuyor mu bu lafları?
yarın öbür gün onlarda sizi embesil diye çağırır. korkuyorum diye diye çocuklarınızın bile saygı duymadığı acınacak bir kadın olup çıkarsınız bu gidişle..
sizi bu kadar aşağılayıp rezil eden bir adamla aynı yatağa nasıl giriyorsunuz?
Uzaklasilmicak kadar degilki laflara bak birine by benim esim derken kusarim Ben. Milletin icinde bu lafi ettigi an ceker giderim biz kendmiz rezil olduk diye dusunuruz ama herkes o insani ayiplar. Ayip ya bidaha cikmayin onla disarya hem hadi bir iki uç olmaz bu laflari mahkemeye verseniz saniyede bosar maddi manevi tazminatla hemde.ayip ya.merhaba bayanlar. Artık o kadar tükendim ki nerden başlasam ne yazsam bilmiyorum. Kısacasi eşim bana sürekli hakaret ediyor. Evde dışarda her yerde. Evde yine kızıp soylenip söylenip geciyordum ama artık dışarda insanların içinde yapınca hazmedemiyorum. Avm de insalara duyurmak icin bağıra bağıra embesil diye sesleniyor arkamdan. Gerizekalı,beyinsiz,salak vs daha niceleri. Artık içim almıyor aklıma geldikçe ellerim felan uyuşuyor. Bi fikir verin konuştum gram düzelme YOk. Gün geçtikçe uzaklaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?