carrie sende bana at özelden bugün çok güzel küfürler öğrendim boşa gitmesin
kızı ne muhatap alacaksın canım ya?
Daha neler..
Kendi kuzeniyle oynaşan bir o.... Mu muhatap alacaksın? Bırak allah aşkına.. Koy g..tüne rahvan gitsin..
ailesine hiç bişey olmaz sen merak etme.
O kadar üzülcek insanlar olsalar öyle kız yetiştirmezlerdi
ama belki adımız çıkmasın diye artık kızlarını zapt ederler. O cadı da oturur böceklerin içinde boğulur inşallah.
O yaptığından utanmazken sen onun yaptığını anlatmaya mı utanıp çekiniyorsun be canım.
Ben olsam arar babasına anlatırdım madem annesi hasta,
ağlardım bi de telefonda, zapt edin kızınızı derdim.bozduğu yuvanın günahı boynuna derdim.
O kızın ekmeğine yağ sürmezdim, yaptı yaptı nolur söyleme, söylemezsen oooh hem ayırmasının keyfine varıcak hem hayatına devam edicek.
Eminim bu gelişmeler çok hoşuna gidiyordur onun, sen acır söylemezsin, arkandan enayi bi mesajıma kandı diye düşünür bi de bu küstahlar!
canım ole deme ya zalımden alım alimden zalim dogarmış o hıc bellı olmaz ben cok annesı babası melek gıbı tertemız ınsanlar bılırım evlatları kotunun kotusu onların gunagını almayalım bılemeyızkı hangı anne baba kızınız namussuzluk yapmasını yuva yıkmasını ısterki?
bir yıl olmuş konuyu açalı ama sinirlerim bozuldu okuyunca. tabii ki iyiniyet yo bunda. benim de edşime teyzesinin kızını ayarlamak istemişler, benim eşim olmaz demiş ben yokken taa. neyse biz evlendik kız yakamızdan düşmüyor falan, bana sırnaşık mesajlar, eşime cilveli cilveli abi demelr vs. neyse ben tavrımı koyup kendimden uzaklaştıdm bunu ama inan ben hamile kalana kadar kız yakamızdaydı. 1 ay kadar önce düğünü oldu valla derin bi ohhhh çektim. kızın gözünü koca bürümüş. teyze oğlu olmadı, halasının oğluyla evlendi o derece. tırsıyom şimdi boşanır moşanıra yine musallat olur dieYa kızlar tamamda hangi birimiz kuzenlerimizle bir gün akşama kadar face de yazıyoruz?ben face giriyorum eşim işim var diyo çıkıyor ama kızla yazıyoda yazışo diyorum bana gelince işin oluyor başkalarına akşama kadar ayzıyorun bide kız yazmış ya kim için dinliyosun onada çok sinirlendim sorumu bu ya
bir yıl olmuş konuyu açalı ama sinirlerim bozuldu okuyunca. tabii ki iyiniyet yo bunda. benim de edşime teyzesinin kızını ayarlamak istemişler, benim eşim olmaz demiş ben yokken taa. neyse biz evlendik kız yakamızdan düşmüyor falan, bana sırnaşık mesajlar, eşime cilveli cilveli abi demelr vs. neyse ben tavrımı koyup kendimden uzaklaştıdm bunu ama inan ben hamile kalana kadar kız yakamızdaydı. 1 ay kadar önce düğünü oldu valla derin bi ohhhh çektim. kızın gözünü koca bürümüş. teyze oğlu olmadı, halasının oğluyla evlendi o derece. tırsıyom şimdi boşanır moşanıra yine musallat olur diekork allahtan korkmayandan diye boşa dememişler. inşallah sende şu an bir sıkıntı yoktur. eşine kesin tavrını koysaydın, müsaade etme bu tarz şeylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?