Eşim ve halasının kızı :))

carrie sende bana at özelden bugün çok güzel küfürler öğrendim boşa gitmesin

birileri bana söylerse sanada gönderirim de kimse tınlamıyorki bizi :84:

bende işte kaç gündür biriktiriyorum küfürleri, patlıycam
 
o kıza sağlam bi sopa lağzım eşim bile benim erkek kuzenlerimle fazla konuşmamı istemez o kız bence kaşınıyo kocanda erkek malum birinden ışık yandımı erkek nefsi bu bişeye benzemez ilgi duyar resmen kıza ve eşine söyle yazışmanı ve görüşmeni istemiyorum de bu kadar basit ne o akşama kadar yazışmalar adamı oyarım valla
 
o pis ors..ya bnde cok sey saymk istiyorum ama facebook adresim yok bu salk salk işler için copctanlık sitesi oldu bizde kapattık
ama bnde cok sey söylemk iştyorm sırfıntıya
 
o kıza sağlam bi sopa lağzım eşim bile benim erkek kuzenlerimle fazla konuşmamı istemez o kız bence kaşınıyo kocanda erkek malum birinden ışık yandımı erkek nefsi bu bişeye benzemez ilgi duyar resmen kıza ve eşine söyle yazışmanı ve görüşmeni istemiyorum de bu kadar basit ne o akşama kadar yazışmalar adamı oyarım valla bide face kullanmayın internet çok aileyi yıktı
 
kızı ne muhatap alacaksın canım ya?

daha neler..

kendi kuzeniyle oynaşan bir o.... mu muhatap alacaksın? bırak allah aşkına.. koy g..tüne rahvan gitsin..
 
ailesine hiç bişey olmaz sen merak etme.
o kadar üzülcek insanlar olsalar öyle kız yetiştirmezlerdi
ama belki adımız çıkmasın diye artık kızlarını zapt ederler. o cadı da oturur böceklerin içinde boğulur inşallah.
o yaptığından utanmazken sen onun yaptığını anlatmaya mı utanıp çekiniyorsun be canım.
ben olsam arar babasına anlatırdım madem annesi hasta,
ağlardım bi de telefonda, zapt edin kızınızı derdim.bozduğu yuvanın günahı boynuna derdim.
o kızın ekmeğine yağ sürmezdim, yaptı yaptı nolur söyleme, söylemezsen oooh hem ayırmasının keyfine varıcak hem hayatına devam edicek.
eminim bu gelişmeler çok hoşuna gidiyordur onun, sen acır söylemezsin, arkandan enayi bi mesajıma kandı diye düşünür bi de bu küstahlar!
 
Kızla hiç muhattap olma canım,en güzelini yapıyorsun.Onu süründürmeye kalkmak,onu çok önemsiyormuş gibi göstermek olur.Zaten eşin sürünecek,ondan başka önemsediğin kim var o sülalede(gerçi artık oda önemsiz bir böcük oldu).Kıza vereceğin en güzel ceza o pislik koca bozuntusunu ona bırakmak olacak.Böyle kadınlar ne kadar aptallar,bugün karısını aldatan yarın seni aldatmayacak mı?
İyi tatiller dilerim canım,oğlunla beraber eğlenmene bak,Allah cc yardımcın olsun canım,hakkında hayırlısını dilerim.
 

canım ole deme ya zalımden alım alimden zalim dogarmış o hıc bellı olmaz ben cok annesı babası melek gıbı tertemız ınsanlar bılırım evlatları kotunun kotusu onların gunagını almayalım bılemeyızkı hangı anne baba kızınız namussuzluk yapmasını yuva yıkmasını ısterki?
 
Son düzenleme:

kimse istemez tabi
sen yanlış anladın istemek var bir de buna dikkat edicek şekilde yetiştirmek var,
yani bi bu konularda hiç konuşmamak ne yaptığını umursamamak var
bir de aman kızım şuna buna dikkat et diye uyarmak var. onu diyorum ben.
o yüzden çok üzülcek insanlar olsalar bu konularda en başından beri hassas olurlardı zaten diyorum.
 
hikayeni o iğrenç kıza hınçlana hınçlana okudum.Ve tabi diğer konunuda.Umarım kurtulmuşsundur
 
Arkadaşım bu sabah parça parça okudum hikayeni. inanamadım bir insanın hayatı nasıl bir anda değişiyor. yazıklar olsun onlara. umarım herşey yoluna girmiştir. herşeye rağmen çocuğunla mutlu olmanı dilerim. kimsenin ettiği yanına kalmaz bunların ahı çıkar onlardan ama sen ve kızın bu olaylardan tamamen kurtulup mutlu yuvanızı kurun inş.
 
Bu konuyu bende takip ettim ve arkadaş sonucun ne olduğunu söylesin diye bekledim ama o dönmedi.Başka bir konuda tatildede ne olduğunu anlatmıştı ama bu kadar çok merak ediyorum boşandımı acaba.
 
bir yıl olmuş konuyu açalı ama sinirlerim bozuldu okuyunca. tabii ki iyiniyet yo bunda. benim de edşime teyzesinin kızını ayarlamak istemişler, benim eşim olmaz demiş ben yokken taa. neyse biz evlendik kız yakamızdan düşmüyor falan, bana sırnaşık mesajlar, eşime cilveli cilveli abi demelr vs. neyse ben tavrımı koyup kendimden uzaklaştıdm bunu ama inan ben hamile kalana kadar kız yakamızdaydı. 1 ay kadar önce düğünü oldu valla derin bi ohhhh çektim. kızın gözünü koca bürümüş. teyze oğlu olmadı, halasının oğluyla evlendi o derece. tırsıyom şimdi boşanır moşanıra yine musallat olur die kork allahtan korkmayandan diye boşa dememişler. inşallah sende şu an bir sıkıntı yoktur. eşine kesin tavrını koysaydın, müsaade etme bu tarz şeylere.
 

Esımın kuzenı de boyle yılıs yılıs bır kızdı. Facete "kuzenlerın en yakısıklısı dogum gunun kutlu olsun" tarzı mesajlar falan. Sonra nısanlandı bu hanım. Daha sonra "dogumgunun kutlu olsun abıcık" yazmaya basladı yazacaktım altına nolldu kuzenlerın en yakısıklısı abınmı oldu dıye. Neysekı sımdı evlendı baska bır sehıre tasındı da kurtuldum ohh.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…