öncelikle hayırlı sabahlar
okdar güldürdünüzki beni sbh sbh valla rabbim hepinizden razı olsun yorumları okumaya doyamadım neler yazmışsınız öyle kadınların hepsi keşke benim gibi sizler gibi düşünseler ama kadının düşmanı kadın içim acıyor aldatılan kadınlara hep diyorum belki görmediğim ama gördüğünü bildiğim birine havale ediyorum…
benim buradaki arkadaşlar + çok samimi olduğum bir kaç arkadaş face istedi verdim ama engelliymiş dışardan msj alınmıyomuş onlarda hep arkadaş teklifi yollamışlar msjla birlikte 50 yi geçmiş kızda dondurmuş hesabını ama isteyene yin eözelden verebilirim sakıncası yok benim için.
Bugün evlilik yıl dönümümüz içim bugün içim ayrı acıyor çok kötüyüm bütün direncimi kaybettim gibi bugün bitsin ve birdahada haturlamayım isitiyorum bugün çok güzel olacaktı ben gelinliğimi içine sığabilirsem oda damtlığını giyecekti falan bunalıma girdim neden böyle oldum gece uymadım desem yeri çocuğumu nasıl büyütücem korkusu sardı ona diycem ne anlatıcam başkalrı babasıyla annesiyle gezerken yavrumu içi burkulmayackmı acımayacakmı hani benim babm nede demeyecekmi çok içim yanıyor kızlar çok kşke doğru bi adam olsaydıda bi şans daha verbilsyedim ama yok maalesf doğru bi adam değil ailem çok destek özellikle babam izine çıkıyorum bugün 15gün oğlumla uzaklaşıcam buradan belki iyi gelir oda bugün izine çıkacaktı beraber tatil programı yapmıştık düşünmemeye çalışıyorum yaptıklaını aklıma getiriyorum ama işte kolay değil ki 5 yıl oldu bugün dua edin bana ne olur unutmak aklımdan silmek istiyorum acısı dinsin istiyorum ağlamak istemiyorum artık
hepsi geçecek allahın izniyle sen yüreğini ferah tut o sizi kaybetti artık... Senin kaybedecek hiç bişeyin yok oğlun yanında onula yaşayacağın mutlu günlerin var önünde... Oda gitsin böcüğüyle dertleşmeye devam etsin!!!
dürttünüzmü solucanı?
dürttünüzmü solucanı?
Canlarım ben gidiyorum izine çıkıyorum 15 gün hakkınızı helal edin olurmu eğer laptopumu alabilirsem sizleri gelişmelerden haberdar ederim sık sık sizleri çok seviyorum siz benim burda ailem oldunuz hepiniz kendinize çok iyi bakın olurmu öpüyurum hepinizi tek tek kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?