Eşim ve halasının kızı :))

öncelikle hayırlı sabahlar
okdar güldürdünüzki beni sbh sbh valla rabbim hepinizden razı olsun yorumları okumaya doyamadım neler yazmışsınız öyle kadınların hepsi keşke benim gibi sizler gibi düşünseler ama kadının düşmanı kadın içim acıyor aldatılan kadınlara hep diyorum belki görmediğim ama gördüğünü bildiğim birine havale ediyorum…
benim buradaki arkadaşlar + çok samimi olduğum bir kaç arkadaş face istedi verdim ama engelliymiş dışardan msj alınmıyomuş onlarda hep arkadaş teklifi yollamışlar msjla birlikte 50 yi geçmiş kızda dondurmuş hesabını ama isteyene yin eözelden verebilirim sakıncası yok benim için.
Bugün evlilik yıl dönümümüz içim bugün içim ayrı acıyor çok kötüyüm bütün direncimi kaybettim gibi bugün bitsin ve birdahada haturlamayım isitiyorum bugün çok güzel olacaktı ben gelinliğimi içine sığabilirsem oda damtlığını giyecekti falan bunalıma girdim neden böyle oldum gece uymadım desem yeri çocuğumu nasıl büyütücem korkusu sardı ona diycem ne anlatıcam başkalrı babasıyla annesiyle gezerken yavrumu içi burkulmayackmı acımayacakmı hani benim babm nede demeyecekmi çok içim yanıyor kızlar çok kşke doğru bi adam olsaydıda bi şans daha verbilsyedim ama yok maalesf doğru bi adam değil ailem çok destek özellikle babam izine çıkıyorum bugün 15gün oğlumla uzaklaşıcam buradan belki iyi gelir oda bugün izine çıkacaktı beraber tatil programı yapmıştık düşünmemeye çalışıyorum yaptıklaını aklıma getiriyorum ama işte kolay değil ki 5 yıl oldu bugün dua edin bana ne olur unutmak aklımdan silmek istiyorum acısı dinsin istiyorum ağlamak istemiyorum artık

Dün babamla birlikte oğlumun ve kendimin kıyafetlerini almaya gittik babam öncesinde aradı onu evde olmamasını istedi kapıdan girdim çok garipti tuhaftı gözyaşlarına boğuldum yazamıyorum şuan zaten kötüyüm

Geçecek inşallah canım hepsi geçecek sen yeter ki sağlam dur.Babası da var oğlunun annesi de.Her ayrılmış ailenin çocukları gibi biraz sorunları olacak.Ama sen her şeyine yeteceksin onun inşallah.O adamla evli kalsan bi ömür kimbilir kaç kere daha bu sıkıntıları yaşayacaksın.Ama şimdi bi kere de kurtulma şansın var.Çok mücadele etmişsin evliliğinde ama görüyorsun ki sen de hiçbir işe yaramamış.Burada herkes kızı suçlu ilan etti ,tamam kız suçsuz demiyorum ama adamın hiç mi suçu yok?Eşinin sorunları var ve bu sorunlarının senin hayatını mahvetmesine izin verme canım.Rabbim her şeyi gönlüne göre versin inşallah.

Canım....
Geçecek inşaallah atlatacaz bugünü de.
Sen en zor olanı başardın bir karar verdin.
İnan ki bu attığın ilk ve büyük adım gerisi de gelecek
yavrunda seninle beraber bu zor günleri atlatacaksıznız
şüphelerin, delillerin, her şey ailen seninle beraber
ağla içini boşalt rahatla tutma içinde.
Yalnız değilsin inan, bizlerde yanındayız dertleşmek istersen
konuşmak istersen seninleyiz.
Biz burada koccaman aileyiz.

kk gerçekten çok büyük bir aile ben bunu kısa zamanda öğrendim. bebişine kavuşmna çok sevindim. bencede ikisine de dava aç kadının yaptıklarınıda ailesine mutlaka anlat yanına kar kalmasın. bu günler muhakkak geçicek. sen bundan sonra önüne bak canım

Hepiniz çok sağolun çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorum cümlelere dökemiyorum..kayınvalidem annemi aramış bu akşam için gelmek istemişler anneme dedim asla kabul etmiyosunuz annem dedi gelsinler biz büyüklerde bi konuşalım biteceksede arada çocuğunuz var tatlıkıla bitsin annem çok kalbi temiz biridir sen ona kötülük yap say söv yine de olumludur bende dedim gelirlerse ben yokum alır oğlumu çıkarım kayınavalideme çocuğu göstermek niyetinde değilim oda canımı çok yaktı torun hasretiyle onunkide yansın annem yok olmaz yaşlıdır o cahilliğine ver desede asla şuan böyle düşünüyorum ilerde ne olur bilemem

hepsi geçecek Allahın izniyle sen yüreğini ferah tut o sizi kaybetti artık... senin kaybedecek hiç bişeyin yok oğlun yanında onula yaşayacağın mutlu günlerin var önünde... oda gitsin böcüğüyle dertleşmeye devam etsin!!!

seninle birlikte bizimde canımız acıdı inan. inşallah bu mübarek günlerde yıpranmadan bian önce atlatırsın.kurduğunuz hayaller sadece senin deil eminim onunda hep aklındadır inşallah senden daha fazla içi acısın. bu kadar insanın bedduasını aldığını bi bilse..

Şer gibi görünen nice hayırlar vardır. insan o an bunu anlayamaz. Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda yüzün eskisinden daha da çok gülsün,hep mutlu ol inşallah.evladını almana çok sevindim bak mutlu olman için birinci sebep evladın artık yanında senin kollarında..ikinci sebep ailen sana destek..yaşadığın kolay değil hele böyle birgünde allahım içinden sıkıntılarını alsın mutluluk huzur versin inşallah..

bende bu kelimeyi çok kullanırdım eşime ama artık tiksindim face yorumlara börtü böceğim bebem falan yazıyodum gerizekalı sürtük belkide benden gördü

Öncelikle merhabalar,

Sabahtan bi girdim sayfana şu saate kadar çıkamadım neler neler yaşamışsın kanım dondu ve beynim almıyor, ve olayın sonuna çok sevindim yavruna kavuşmana sakın korkma bitanem yavrun yalnış anlamadıysam 2 yaşında mahkeme babaya vermez diye biliyorum anneye verir anne sevgisine muhtaç diye ama son yazdıklarındada biraz yumuşama hissttim sende sonuçta çocuğunun babası halan yüreğinin bir köşesinde eşine yer var gibi geldi bana kıyamam ben sana biz kadınlar niye bukadar affediciyiz, bizim ufacık bi hatamız olsa hemen silip atarlar ama biz anneyiz ya anne maalesef yavrumuzu dişinmek zorunda kalıyoruz, yolda anne baba görünce benim yavrum buruksar mı bi parkte baba çocuğuyla oynarken benim yavrum üzülürmü diye v.s. v.s.... diye bu düşünceler uzar böyle düşüne düşüne bu taş gibi kesilen kalbimiz zamanla yumuşuyor ama bitanem hadi bu olayı görmezden gelsek eşinin sana olan hal ve hareketleri çok çirkin bir ömür çekilirmi bunu bi düşünmen lazım bence çekilmez eş arasında saygı okadar önemliki herzaman bir ortamda olsun bi aile oturmalarında olsun eşinin değerini kalitesini yükselten erkektir değer verceklerki herkesten değer görceksin aynı şey bizim içinde geçerli biz eşimize nekadar değer veriyorsak ailemizden arkadaş çevremizden okadar değer görüyorlar, bitanem iyi düşün iyi karar ver ALLAH'ım birdaha seni yavrundan ayırmasın 15 gün iyice kafanı dinle hatta bilmiyorum nedersin eşinle git derim yavrun için sorunlarınızı o çocuğa yansıtma bitanem yavrunuzla geçir ama senin kararlı olduğunu söyle bilmesin ki herşeyi kabullendiğini sırf oğlumuz için bir araya gelmeliyiz diyebilirsin çocuklarımızı amannn birşey anlamaz diyoruz ama herşeyi anlıyorlar aile içinde sıkıntı olduğunu biliyorlar ve bu taaa ilerde okul hayatına kadar yansıyor benim şahsi fikrim iyi düşün iyi düşün diyorum sana iyi tatilller ben bu yıl yapamıyorum bu iş yerime henüz 5 ay oldu gireli inşallah Allah kısmet ederse seneye tatile gitmeyen ler için bide bizim yerimize keyfini çıkar sana şimdiden hayırlı yolculuklar oğlunuda öp bizim için bay

canim konunu en başından beri takip ediyorum ve bir evliliğin bitişine ilk defa bu kadar şahit oluyorum, ben erkeğin yaptığı hatayı kabul edenlerden değilimdir. boşanılması ya da ayrılınması taraftarıyımdır. senin eşin seni çok üzmüş aldatmış bir çok şeyi kabul etmişsin ve bu adam senin kıymetini yine bilememiş... ama inan ki sana boşan diyemiyorum bir şey tutuyor beni yani normalde böle bir konu okuduğumda kesin boşan demem gerekiyordu. bir süre düşün 2 hafta falan ondan sonra tam anlamıyla kararını ver ben bu süreye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum...

dualarimiz seninle.
hic korkma hayattan birak hayat senden korksun güclü ol cocugun yavrun icin güclü ol. birak böyle bir babanin yaninda büyüyecegine " babam nerde desin".
bende ayrildim keske kizim bebekken ayrilsaydim diyorum simdi.bende hep kizim babasiz kalmasin diye cok seye göz yumdum,sustum,herseyi yuttum ama ne oldu sonu yine ayrilik kizim simdi babasindan nefret ediyor ve yasadigimiz seyleri unutamiyor. keske kücükken ayrilsaydimda babam nerde diye sorsaydi ama böyle kücücük yasinda anilarinda nefret ettigi bi baba kalmasaydi.

hic canini SIKma canim allah büyük.en büyük yardimcimiz o hakliyida haksizida gören o.

Son düzenleme:
Canlarım ben gidiyorum izine çıkıyorum 15 gün hakkınızı helal edin olurmu eğer laptopumu alabilirsem sizleri gelişmelerden haberdar ederim sık sık sizleri çok seviyorum siz benim burda ailem oldunuz hepiniz kendinize çok iyi bakın olurmu öpüyurum hepinizi tek tek kocaman

Benim anlamadığım bişey var kayınvalideye bile çocuğu göstermek istemezken kıza hala neden bişey yapmak istemiyorsun?? Biz senden daha çok kinliyiz valla
Sen Allahından bul deyip bu konuyu kapatacak mısın ?
Böyle yapacağına kocanla tekrar barış da bari ona kalmasın :)
Nasıl olsa bugün olmazsa yarın,yarın olmazsa bi kaç gün içinde barışacaksın
Bence sen şuanda rezil etmek istemiyorsun çünkü sende bu olay duyulsun istemiyorsun
Duyulursa eşini tamamen kaybedeceğini düşünüyorsun
Bence yeterince yol aldın rezil et analarından emdikleri süt burunlarından gelsin
Merak etme eşine de kötülük yarıyordur it gibi pişman olur gelir yine sanAma yok Allahından bulsunlar diyorsan
Biz boşuna burda sinir küpü olmayalım bari

Son düzenleme:

bidk kızın ailesine söylemiycekmsin??????
söyle yaaa söyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…