Eşim ve halasının kızı :))

Eşinizin bişey hissettiğini düşünmüyorum ben.ama kız için aynı seyi söyleyemiycem.arada evlilik muhabbeti geçmiş.ben olsam istemezdim görüşmelerini.eşimede söylerdim açıkça.

canım iyi tatiller sana ama cidden hiçbir şey yapmadan mı gideceksin, kızın ailesine duyurmayacak mısın?:44:

bu pislik kızın yanına kar kalmamalı..
annesine söyleme ,ama babası bilmeli..
kaybetcek bişeyin yok senin,
ben olsam onları karıştırır öyle giderdim

canım çok haklısın çok çektin daha da çekmek istemiyorsun ama bunları yaşayan tek insan da sen değilsin, son da olmayacaksın böyle kızlar oldukça.burada bizim demek istediğimiz kişisel intikamını al değil,kimse böyle insanlarla daha fazla uğraşmak istemez bunu anlıyorum ama o kızın yaptığı iş iş değil yarın başkasının canını yakar o insanlara yazık olmaz mı?böyle durumların üstü kapatılmamalı, tolere edilmemeli ki tekrarlanmasın.ben tek başıma karşı çıksam kökü mü kesilecek deme sakın, herkes kendi üstüne düşeni yapsın ki bu aş...teler utansın, teşebbüs dahi edemesinler böyle utanmazlıklara. Allah yardımcın olsun yine de

canım çok haklısın çok çektin daha da çekmek istemiyorsun ama bunları yaşayan tek insan da sen değilsin, son da olmayacaksın böyle kızlar oldukça.burada bizim demek istediğimiz kişisel intikamını al değil,kimse böyle insanlarla daha fazla uğraşmak istemez bunu anlıyorum ama o kızın yaptığı iş iş değil yarın başkasının canını yakar o insanlara yazık olmaz mı?böyle durumların üstü kapatılmamalı, tolere edilmemeli ki tekrarlanmasın.ben tek başıma karşı çıksam kökü mü kesilecek deme sakın, herkes kendi üstüne düşeni yapsın ki bu aş...teler utansın, teşebbüs dahi edemesinler böyle utanmazlıklara. Allah yardımcın olsun yine de

Söyledikelrinize harfi harfine katılıyorum herkes üsütne düşeni yapmalıki böyleleri tekrar tekrar aynı şeyleri yapıp başka tuvalarad sebep olmasınlar ama benim hiç gücüm yok bi taraftan anası kaç aydır yatıyor hastanede ne olacağı belli değil bişey olsa sebebi ben olmazmıyım?bunlar benim üstüme gelmezlermi anamızı sen öldürdün diye bunlar sürüyle insan o zmaan herşeyden önce ya aileme ya çocuğa zarar gelirse işi enine boyuna düşününce elim kolum bağlanıyor açıkcası

Bence de o kadına verilecek en büyük ceza o adamı ona bırakmaktır.
bugün size yaşattıklarını yarın ona da yaşatacaktır.
Ayrıca kızın vicdan azabı çektiğini düşünmüyorum.
O sadece böyle anılmaktan korktuğu için özür diliyor.
derdi rezil olmamak.
Vicdanı olan bir insan onun yaptıklarını zaten yapmazdı

şu face adresini artık vericek misin?!

bu pislik kızın yanına kar kalmamalı..
Annesine söyleme ,ama babası bilmeli..
Kaybetcek bişeyin yok senin,
ben olsam onları karıştırır öyle giderdim

canım ha anne ha baba babada 70 yaşında insan bunlar sülalece kalabalık insanlar bişey olursa bunlara gücüm yetmez öfkeyle kalkan zararla oturur içim rahatmı zannediyosun ben burda kıvranırken o sürtük meydan onun diye her boku yiyor belkide ben onun ekmeğine tereyağ sürdm inan ki süründürmek isterdim o kızı

boşver canım sen allaha havale et.zaten suçun önceliği eşinde.yüz vermeseydi kıza,evli olan o.evladın yanında ya git tatile keyfini çıkar,kafanı dinle.hiç bunları düşünme

artık şu face adresini vericek misin?!

başından beri okuyordum da son zamanlarda okuyamamıştım konunuzu. çok kötü durumlarla karşılaşmışsınız. Allah bildiği gibi yapsın onları. inş. siz ve oğlunuz sonunda mutlu olursunuz. sizi tanımazsamda dualarım sizinle... Allah yardımcınız olsun

en iyisi yapmışşın sürünsün asla afetme bence bebeklerimiz en büyük mutluluklarımız

allahım yardım et ne olur........yeni okudum konuyu kanım çekildi resmen ne diyecegimi bilemiyorum yaaa

bben o kıza küfretmeden rahat edemicem amaaa yaa
azaplardayım
bi kıyak çekin şu garibede özelden ismini söyleyin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…