Benim anlamadığım bişey var kayınvalideye bile çocuğu göstermek istemezken kıza hala neden bişey yapmak istemiyorsun?? Biz senden daha çok kinliyiz valla
Sen Allahından bul deyip bu konyu kapatacak mısın ?
Böyle yapacağına kocanla tekrar barış da bari ona kalmasın :)
Nasıl olsa bugün olmazsa yarın,yarın olmazsa bi kaç gün içinde barışacaksın
Bence sen şuanda rezil etmek istemiyorsun çünkü sende bu olay duyulsun istemiyorsun
Duyulursa eşini tamamen kaybedeceğini düşünüyorsun
Bence yeterince yol aldın rezil et analarından emdikleri süt burunlarından gelsin
Merak etme eşine de kötülük yarıyordur it gibi pişman olur gelir yine sanAma yok Allahından bulsunlar diyorsan
Biz boşuna burda sinir küpü olmayalım bari[
SİZ YA BENİ ANLAYAMAMIŞSINIZ YADA YAŞADIKLARIMI BENİM AİLEMİN YANINA İLK GİDİŞİM DEĞİL BU OYUNCAK DEĞİL YAPAMAYACAK DÖNCEK OLSAM AİLEMİ TEKRARDAN BUKADAR ÜZÜP SIKINYIYA SOKMAZ KENDİ BAŞIMA HALLEDERDİM BENİM ANNEM KALPTEN 3KEZ AMELİYAT OLMUŞ BİR İNSAN BU İŞLERİN ŞAKASI YOK BENİM İÇİN BİTTİ O KIZI REZİL ETMEYE GELİNCE O ZATEN OLDU OLACAĞI KADAR BU VİJDAN AZABI ONA YETR EŞİMİ DE ALSIN TEPE TEPE KULLANSIN ONUN OLSUN BENİM ARTIĞIM..BANA ÇOK FAYDASI OLDUYA ONA DA OLUR HİÇ ÜZÜLMEM ŞU DKKADAN SONRA ONUN OLMUŞ BAŞKASININ OLMUŞ BU ADAM ESRAR KULLANAN BİRİ KARISINI ALDATAN KİME NE FAYDASI OLURKİ BENİM YAŞDIKLARIMI YAŞAR OTURUR KIÇININ ÜSTÜNE.BEN ŞU MÜBAREK GÜNDE HASTANEDE YATAN ANACIĞINI DÜŞÜNDÜM HA DİYCEKSİNİZ O DÜŞÜNMÜYOR SANAMI KALDI BEN YAPAMAM BENİM ANAMDA HASTA DEFALARCA AMELİYAT OLDU CANIM ACIR
Canlarım ben gidiyorum izine çıkıyorum 15 gün hakkınızı helal edin olurmu eğer laptopumu alabilirsem sizleri gelişmelerden haberdar ederim sık sık sizleri çok seviyorum siz benim burda ailem oldunuz hepiniz kendinize çok iyi bakın olurmu öpüyurum hepinizi tek tek kocaman
SİZ YA BENİ ANLAYAMAMIŞSINIZ YADA YAŞADIKLARIMI BENİM AİLEMİN YANINA İLK GİDİŞİM DEĞİL BU OYUNCAK DEĞİL YAPAMAYACAK DÖNCEK OLSAM AİLEMİ TEKRARDAN BUKADAR ÜZÜP SIKINYIYA SOKMAZ KENDİ BAŞIMA HALLEDERDİM BENİM ANNEM KALPTEN 3KEZ AMELİYAT OLMUŞ BİR İNSAN BU İŞLERİN ŞAKASI YOK BENİM İÇİN BİTTİ O KIZI REZİL ETMEYE GELİNCE O ZATEN OLDU OLACAĞI KADAR BU VİJDAN AZABI ONA YETR EŞİMİ DE ALSIN TEPE TEPE KULLANSIN ONUN OLSUN BENİM ARTIĞIM..BANA ÇOK FAYDASI OLDUYA ONA DA OLUR HİÇ ÜZÜLMEM ŞU DKKADAN SONRA ONUN OLMUŞ BAŞKASININ OLMUŞ BU ADAM ESRAR KULLANAN BİRİ KARISINI ALDATAN KİME NE FAYDASI OLURKİ BENİM YAŞDIKLARIMI YAŞAR OTURUR KIÇININ ÜSTÜNE.BEN ŞU MÜBAREK GÜNDE HASTANEDE YATAN ANACIĞINI DÜŞÜNDÜM HA DİYCEKSİNİZ O DÜŞÜNMÜYOR SANAMI KALDI BEN YAPAMAM BENİM ANAMDA HASTA DEFALARCA AMELİYAT OLDU CANIM ACIR
söyledikelrinize harfi harfine katılıyorum herkes üsütne düşeni yapmalıki böyleleri tekrar tekrar aynı şeyleri yapıp başka tuvalarad sebep olmasınlar ama benim hiç gücüm yok bi taraftan anası kaç aydır yatıyor hastanede ne olacağı belli değil bişey olsa sebebi ben olmazmıyım?bunlar benim üstüme gelmezlermi anamızı sen öldürdün diye bunlar sürüyle insan o zmaan herşeyden önce ya aileme ya çocuğa zarar gelirse işi enine boyuna düşününce elim kolum bağlanıyor açıkcası
bu pislik kızın yanına kar kalmamalı..
Annesine söyleme ,ama babası bilmeli..
Kaybetcek bişeyin yok senin,
ben olsam onları karıştırır öyle giderdim
Söyledikelrinize harfi harfine katılıyorum herkes üsütne düşeni yapmalıki böyleleri tekrar tekrar aynı şeyleri yapıp başka tuvalarad sebep olmasınlar ama benim hiç gücüm yok bi taraftan anası kaç aydır yatıyor hastanede ne olacağı belli değil bişey olsa sebebi ben olmazmıyım?bunlar benim üstüme gelmezlermi anamızı sen öldürdün diye bunlar sürüyle insan o zmaan herşeyden önce ya aileme ya çocuğa zarar gelirse işi enine boyuna düşününce elim kolum bağlanıyor açıkcası
söyledikelrinize harfi harfine katılıyorum herkes üsütne düşeni yapmalıki böyleleri tekrar tekrar aynı şeyleri yapıp başka tuvalarad sebep olmasınlar ama benim hiç gücüm yok bi taraftan anası kaç aydır yatıyor hastanede ne olacağı belli değil bişey olsa sebebi ben olmazmıyım?bunlar benim üstüme gelmezlermi anamızı sen öldürdün diye bunlar sürüyle insan o zmaan herşeyden önce ya aileme ya çocuğa zarar gelirse işi enine boyuna düşününce elim kolum bağlanıyor açıkcası
carrie msj attım sana özelden...
en iyisi yapmışşın sürünsün asla afetme bence bebeklerimiz en büyük mutluluklarımızArkadaşlar merak etmişsinizbeni iananın hiç tanımadığım sizler bile beni bukadar düşünüyosunuz ya inanın çok duygulandım hepiniz çok sağolun.
Dün şikayet dilekçemi verdim eşime de bunu söyledim tırsmış olacakki beni aradı konuşalım diye ısrar etti yüz yüze kabul etmedim o zman telde 2dk olsun dinle dedi daha önce hatalar yaptım affettin yine yaptım affettin yine affettin hakkını ödyemem sana yaptıklarım için çok pişmanım
telafisi yok bunu biliyorum ama yinde söylüyorum ben seni çok seviyorum o kızla sadece konuştuk ondan ileri bişey olmadı dertleşiyordum iyi geliyodu bana beni anlayabiliyodu aklımdan kötü bişey geçirmedinm ona karşı kimseden korkum yok git kapıalrına ne istersen söyle umurumda değil
onun yüzünden seni üzmemliydim zaten oda memlekete gidiyor ailesinin kulağına gelmiş bilmiyorum nasıl oldu şaşkınım diyolarmış o kıza biz ne diycez ne söylüycez nasıl bakıcaz suratına neyse ondan sadece ve sadece çocuğumu istediğimi söyledim
hazmedemiyorum o kadar lafı hakareti bi …. Yüzünden ben çok kararlyım dedim oda evet farkındayım ama düşün falan dedi valla dedim beni zorlama hattımıda değiştirim istemiyorum seni uzak dur benden mübarek gün sevap işlemek sitiyosan çocuğumu getir sana kızgınlığım belki biraz diner ama asla asla istemiyorum seni artık dedim nihayetinde çocuğumu getirdi duygulandım sarıldım hıçkırarak ağladım oğlu bana diyoki ağlama anne ağlama ağlamıycam artık beni ağlatanlarda ağlama sırası aldım onu çıktık gezdirdim bir sürü araba almışım bir sürü oyuncak deli gibiydim inanın hayatımda belki bukadar mutlu olmamıştım parktan çıkmadık bir oyuncağa 2kere 3 kere bindik inanılmaz mutluyum gece ona sarılarak uyudum kokusunu içime çeke çeke inanın işe gelmek istemedim bırakıpta burda çok yoğunum arkadaşta izinde girip yazamadım kusuruma bakmayın haa bide biz oğlumla evden çıkarken sokağın başında köşede oturmuştu taksi geldi bindik arkamızdan geldi eminim akşama eve döneen kadar peşimizdeydi onun inadına daha da güldüm eğlendim oğlumla o öyle bbaktıkça içimden oh çektim daha mutsuz olacağı günler ilerde süt dökmüş kuzuydu haa kız beni aramış sesli msj bıtrakmış gece oğlum uyanmasın diye kapatmıştım özür dilemiş bide yalvar mış resmen kimseye söylemem için anne baba ne kadarını biliyo ne anlattılar bilmiyorum kız okulu bahane ederek kaçıyor ben de msj attım kzım benden değil alalhından bul inşallah bana uzak alalha yakın olun bi daha da sakın aramayın ne o nede sen defolun hayatımızdan yazdım bi tarafım buruk ama düzelicem pişman değilim
aramızda bişey yok olamazdıda yuvamızı yıkma diyor ben bu yüzden yıkmıyorumki bana bugüne kadar yaşattıkları için ettği küfürler hakaretler için el kaldırdığı için defalarca bana yalan söylediği için bi hiç yüzünden kırdığı üzdüğü için kan kusturduğu sabahlara kadar ağlattığı için bir gün olsun yüzümü güldürmediği güldüremediği için saygızılığı sevgisiliği için bittiiii evet hiç pişaman değilim oğlum benim en büyük mutluluğum rabbime şükürler olsun bana onu verdiği için o olamsa asla dayanamazdım bu kadar şeye kurban olurum ona alalhım evlat sevgisini sen herse yaşamayı nasip et inşallah.
bben o kıza küfretmeden rahat edemicem amaaa yaa
azaplardayım
bi kıyak çekin şu garibede özelden ismini söyleyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?