Eşim ve halasının kızı :))

Bence olanları kocanın tarafınan birilerine anlat ortalığı ayağa kaldır, kızı da annesine babasına şikayet et konuşmalarını kaydet vs.

ben de olanları birine anlattım ama gerçekten bunaldığım için hatta vicdan azabı bile duymuştum saf saf acaba benden önce bunların arasında bvişi mi vardı ki ben mi araya girdim diye biz eşimle 3 sene tanışıp evlendiğimz halde..amcasının kızına anlattım yemin verdirdim acaba aralarında bişi mi vardı diye yemin ettirdim kimseye anlatma diye..analı kızlı yemeyip içmeyip hemen halasına yetiştirmişler hala kızı da ağlayıp biz kardeşiz demiş..ben fesat olmuşum..aslında iyi oldu ya şimdi görüşen yok konuşan yok kafam rahat..ama halasının kızını herkesin içinde bozmak çok güzel olur " onun ne işi olur ki hertgün kurstan kocamla cıvık cıvık muhabbet etmesinden başka,inanmayan olursa pc çıktıları elimde" deyivereceksin..ha fesatsın diyenlere de benim de halamın oğlu var da böyle cıvıklaşmıyorum diyeceksin..

Son düzenleme:
çok üzüldüm senin adına. Anlattığın kadarıyla eşin eşime çok benziyor. Aynı bizde yaşadık bunları saçma sapan kızları ekledi ben kızdığım halde

istemediğim insanlarla konuştu. kızdım küstüm olmadı ama biraz takip ettim senin gibi korkacak bişi yok o safım ilgiden hoşlanıyo o gerizekalıda alakadan

ben olsam takmam he başta bende takmıştım ama sende kendine ekle onu ve ona açıkca bi mesaj yaz rahatsızlığını bildir.

"

kardeşmiş pehhh
kardeşle evlilik muhabbeti olmaz ki ne kardeşi, başka bir ülkede, başka adetleri olan bi ülkede inanırımda, arkaba evliliği oldukça yaygın olan türkiede yok öle kardeş mardeş

Allahın cezası kız anlamam evli erkeklerle ne konuşurlar sanane erkekmi yok çok meraklıysan git sokaktan bul bir tane midem bulanıyo böyle insanlardan erkek düşkünü sapıklardan evli erkekden sanane uffffff bunaldım valla yerinde olsam eşime derimki ya konuşmayı kesersin yada ben giderim Allah yardımcın olsun..

ay hakikaten sini,r oldum ben de şuan yazışıyorlar demek...ben eşimin ağzından artık yazma diye bişiler söylerdim...pardon ama eşin nasıl rahatça yazışıyor yani işte olması gerekmiyor mu?
canım işte çalışıor ama rahat kimse yok bir tek kendisi ve eleman patronda devamlı dışarda

iğrençliğe bak ya,midem bulanıyor bu tür şeylerden.sadece dışarda değil bu tür şeyler,hatta daha çok aile içi yani ensest.
daha önce annesi madem düşünmüş halasının kızını,eşin de biliyo doğal olarak ve sana söylememiş vaktinde.ben olsam çok ağır konuşurdum.ne demek yani ya,eşinin kendini geri çekemsi gerekirken bi de gitmiş centilmenlik taslamış,ben bırakırım bilmem ne,eşine mi düşmüş derdi.
daha önce bi evlilik mevzuu geçmişse,eşin istememiş netice de ama,kardeşlik gibi bi durum söz konusu olamaz.hatta eşinin o kişiyi gördüğünde koşarak uzaklaşması gerekir.

-tamam sakinim-

kuzi kuzicik bebem bilmiyorum amacı ne bide bunun morali bozuk eşim ne oldu niye anlatmıyosun yazıyor oda yazıyo ben kendime bile söyleyemezken sana nasıl söyleyim siz ne anladıysanız bende onu anladım bilmiyorum akşam face ekliycem aslında eşimin facesinden bi keresinde yazmıştım böyle bölük pörçük anlatıyoruminanın beynim durdu

görünen şu ki eşinle o kızın arasında bir elektriklenme var ve sen beklemeyip o kızı ara durmadan eşimle face te konuşman ne kadar doğru diye sor ayrıca bu tarz davranışlar yakışmıyor de..daha homurdanırsa sülaleye yayarım eşimi durmadan arıyor diye de..bak bir daha yazıyor mu eşine..

eşin de az değil senden habersiz hastane ziyareti ne demek alsın seni beraber gitseydi..yok yok bunlarda bişe var üzülmeni istemem ama bekleme harekete geç bence..ben olsam çoktan kıyameti koparırdım

basiniza gelicekler gayet acik gorunuyo. kizin amaci ayan beyan ortada. bu olaya daha el koymazsaniz basiniz cok agrir.

kiza bi güzel mesaj atardim agzima geleni söylerdim icim hala sogumadigi icin ciktilari alir kaynanaya annesine babasina herkese rezil ederdim. ozaman görürdü bebeem leri kuzicikleri resmen flirt ediliyo esininde hosuna gidiyo ilgi alaka

Nasıl sinirlendim anlatamam

Ama hata kızda değil eşinizde, hoşuna gidiyor işte adamın..Kızda yüz buluyor ki yazıyor..

İkisinide eşşek sudan gelene kadar etlerinde beyaz yer kalmayana kadar döveceksin ki akılları başlarına gelsin..

Masumluk falan yok bu durumda..

Demek kendine bile söyleyemezken ha !!

Bi elime verseler evire çevire döverim o kızı, o derece sinirlendim..

Bide burası müsait değil kısa kısa yazıp ekranı kapatıyorum ekran dışardan gözüküyorda.

Ben eşimin facene girmiştim baktım selam yazdı bende selam naber ben erhanın eşiyim yazdım hadi ordan bende yedim yazmış dedim sen .... Sın ne münasebet dedim eşiyim inanmak zorunda değilsiniz neyse bu inanmadı ama hala yazıyo .... Yani eşim nerde diye dordu dedim bilmiyorum müşteridedir büyük ihtimal niye haberin yokmuyazdı bende yem ettım küsüz yazdım tabi oda hemeen sordu dedim sen bekarsın anlamazsın evlilikte olan ufak sıkıntılar bu üsteledi örnekler verdim dedi bunlar yüzündenmi ben hiç böyle şeylere takılmam falan birdensonra dedi kıskançsın herhalde evet dedim seven kıskanır ne bileyim ben de hiç öyle bişey yok huyum değildir dedi valla dedim ben eşimi kolay kazanmadım kolayda kaybetmem nasıl mücadele verdiğimikısaca bastırarak ayzdım sonra o yazmışki bence bi sorun yok rahat sıkıntı yapma falan dedim rahat olmadığımıda nerden çıkardın gayet rahtım yazdım sonra bu ya kuzi tamam yeter dalga geçme kandırma beni yazdı bende dedimkızım sen ne sivri zekalısın inanmıyorsan çık git eşime de bişey yazma

İki tarafta hatalı..!!
Daha önce böyle bır durum olmus sen nasıl cesaret edıyosunda bu kadar samımı oluyosun..
ıs zaten samımıyetı asmak uzere..!
Senın tavrını koyman lazım
Zaten suan kendınden emınsın ne kadar gucsuzsen;bır o kadar da guclu ol..
Olay buyursede buyusun ne cesaret anlamıyorum ya
Bide kuzende olsa daha once kızın gönlu varmıs ayıp bu olanlar surda kac aydır tanıyo kuzıcım olmus hemen

Kızlar ne olur kusura bakmayın üstteki yazım çok akrışık oldu aceleden biri görecek diye inşalalh anlarsınız

Aralarında kardeşçe bir ilişki olamayacağı konusuna ben de katılıyorum. Öyle bir ortamda, birlikte büyümemişler ki, üstüne evlendirilmeye çalışmışlar. Yıllar sonra birden bire gelişemez ya o kardeşlik duygusu, hem de internet üzerinden. Kızın yaptığı muhabbetler de hiç normal değil. Ne o korunmaya muhtaç civciv edası... Buna cilve yapmak deniyor Türkçede. Şu durumda eşiniz zaten önceden vukuatlı, sizin güveninizi sarsmış biri olarak daha dikkatli davranmalıydı ama üste çıkmaya çalışmasından, onda da böyle bir endişe olmadığı anlaşılıyor. Aile büyüklerine konuyu açmak doğru mu bilmiyorum, açtınız diyelim; onlar kardeş, senin için kötü diye suçlamaya kalkarlarsa, zamanında evlendirmeye kalkıştığınızda kardeş değiller miydi, derim. Bence iş bu durumlara gelmeden, eşinize tavrınızı net bir şekilde koyun. Yaptığı her hatayı affetmeyeceğinizi hissettirin. Sizi kaybetmekten korkuyorsa, adımlarını daha dikkatli atar. Umarım canınız daha çok sıkılmadan halledilir bu durum.

döv.

o kıza haddini bildir eşinle de konuş oda az değillll!!! acil harekete geç

inanın şuan çok daha rahatım sizlerle yazışmak çok iyi geldi bugün sakin kafayla bi düşünücem ne yapacağıma öncelikle bi karar vermem lazım haa bu arada kız kapalı renkli gözlü hep gözlerinin resimini çekip koymuş eşimde beğenmiş hepsini

gözü çıksın.........

canım ensest olamaz çünkü kuzenler arasında nikah düşüyor(süt kardeş olmamışlarsa) evlenmeleri olabilir yani..ama benim sinirime dokunan kardeş denilmesi, bunca cıvıklıkltan evlendirilmek istenmesinden sonra!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…