Bence olanları kocanın tarafınan birilerine anlat ortalığı ayağa kaldır, kızı da annesine babasına şikayet et konuşmalarını kaydet vs.
ama ne oldu ben fesat yanlış anlayan oldum...yok öyle yağma..pisliklerine kılıfı anasıyla çok güzel uydurdular "onlar kardeşmiş" öyle kardeş mi olur...!kız eşimin yanına gitmemi istemezdi..hamileyken bi iş vardı bahçede bana diyor ki "sen git git ben varım burda" kardeşe bakın
canım işte çalışıor ama rahat kimse yok bir tek kendisi ve eleman patronda devamlı dışardaay hakikaten sini,r oldum ben de şuan yazışıyorlar demek...ben eşimin ağzından artık yazma diye bişiler söylerdim...pardon ama eşin nasıl rahatça yazışıyor yani işte olması gerekmiyor mu?
kuzicik filan noluyo, ya koskoca adama dediğine bak, ama ben sana söylüym eşin de müsade ediyor böle olmasına, maalesef hep böyle salak kızlar erkeklerin hoşuna gider, kendilerinden aşağı kızlara pek bayılırlar, kafa çalışmasın, cilve yapsın yeterAyyyyyyyyyy sinir oldum yaaaaa
O kızla birlikte kocanıda döv bence.Bunun fesatlıkla alakası yok ben olsam bende şüphelenirdim.
kuzi kuzicik bebem bilmiyorum amacı ne bide bunun morali bozuk eşim ne oldu niye anlatmıyosun yazıyor oda yazıyo ben kendime bile söyleyemezken sana nasıl söyleyim siz ne anladıysanız bende onu anladım bilmiyorum akşam face ekliycem aslında eşimin facesinden bi keresinde yazmıştım böyle bölük pörçük anlatıyoruminanın beynim durdu
aralarında kardeşçe bir ilişki olamayacağı konusuna ben de katılıyorum. öyle bir ortamda, birlikte büyümemişler ki, üstüne evlendirilmeye çalışmışlar. Yıllar sonra birden bire gelişemez ya o kardeşlik duygusu, hem de internet üzerinden. Kızın yaptığı muhabbetler de hiç normal değil. Ne o korunmaya muhtaç civciv edası... Buna cilve yapmak deniyor türkçede. şu durumda eşiniz zaten önceden vukuatlı, sizin güveninizi sarsmış biri olarak daha dikkatli davranmalıydı ama üste çıkmaya çalışmasından, onda da böyle bir endişe olmadığı anlaşılıyor. Aile büyüklerine konuyu açmak doğru mu bilmiyorum, açtınız diyelim; onlar kardeş, senin için kötü diye suçlamaya kalkarlarsa, zamanında evlendirmeye kalkıştığınızda kardeş değiller miydi, derim. Bence iş bu durumlara gelmeden, eşinize tavrınızı net bir şekilde koyun. Yaptığı her hatayı affetmeyeceğinizi hissettirin. Sizi kaybetmekten korkuyorsa, adımlarını daha dikkatli atar. Umarım canınız daha çok sıkılmadan halledilir bu durum.
inanın şuan çok daha rahatım sizlerle yazışmak çok iyi geldi bugün sakin kafayla bi düşünücem ne yapacağıma öncelikle bi karar vermem lazım haa bu arada kız kapalı renkli gözlü hep gözlerinin resimini çekip koymuş eşimde beğenmiş hepsini
iğrençliğe bak ya,midem bulanıyor bu tür şeylerden.sadece dışarda değil bu tür şeyler,hatta daha çok aile içi yani ensest.
daha önce annesi madem düşünmüş halasının kızını,eşin de biliyo doğal olarak ve sana söylememiş vaktinde.ben olsam çok ağır konuşurdum.ne demek yani ya,eşinin kendini geri çekemsi gerekirken bi de gitmiş centilmenlik taslamış,ben bırakırım bilmem ne,eşine mi düşmüş derdi.
daha önce bi evlilik mevzuu geçmişse,eşin istememiş netice de ama,kardeşlik gibi bi durum söz konusu olamaz.hatta eşinin o kişiyi gördüğünde koşarak uzaklaşması gerekir.
-tamam sakinim-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?