Eşim ve hayat beni çok yıpratıyor

Bu hayata bir kere geliyoruz bunu başkasına adamak yada başkasının mahfetmesine göz yummak çok üzücü değil mi?
Hiç kendinize acımıyor musunuz? Çok üzüldüm sizin adınıza kesinlikle boşanın kesinlikle.. Herşey cinsellik değil bunu normalleştirmeyin lütfen. 8 aylık hamileyim ve 8 aydır eşimle birlikte olmuyoruz.
Hamilelik durumu olabilir Allah korusun ciddi bir hastalık olabilir her cinsellik olmadığında böyle hayvanlaşacak mı eşiniz?
Lütfen yazık etmeyin kendinize. Annem çok üzülür demişsiniz anneniz şuan yaşadıklarınızı bilse daha çok üzülmez mi?
cinsellik olsaydı bile bu hakaretlere gözyumabilecek miydiniz?

Seni yargılamıyorum ama zerre değer vermiyor sana,çöp muamelesi yapıyor.. seni işinden de edecek.. dımdızlak ortada bırakacak

O erkek, o nerde olsa iş bulur. Hayatına devam eder.
Gelmeyecek akılsız mı yok ona? Seni de kötüleyecek belki de aldattı beni diyecek.. sen yine bunlarla tek başına savaşacaksın.

O yüzden şimdi boşanman daha iyi değil mi? Adam seni gözden çıkarmış. Niye elalem ne der diye aciz davranıyorsun? Bırak kim ne derse desin. Kimsenin çenesini kapatamazsın.
Evlenmek de hak boşanmak da.. sen zina yapmadın bu adamla, gayrimeşru yaşamıyorsun
Kim ne diyebilir ki?
Anlaşamadık dersin bitti.. insan 3-5ay konuşur biter, gerekirse il merkezine taşın
Böyle bir pislikle ömrünü heba etme derim,
ömür , bir kere verilmiş bir hediye bizlere
Öldüğünde bu canı nasıl teslim ettin bunun da hesabı sorulacak bizden.
Niye buna müsade ediyorsun?
Bende boşandım, evet zor.
Bu da bir sınav ..

Ama böyle hakarete,hayvan yerine konulmaya göz yummak/hakkını aramamak senin hatan
Kendini ezdirme , o kim ki..
Senin gidemeyeceğini,cesaret edemeyeceğini çok iyi biliyor. Öyle emin ki bundan
İnsan ,korktuğuna iyi davranır !
Senin gitmeyeceğinden o kdr emin ki!
Onu şaşırtmanın vakti gelmedi mi?
Yapma bunu kendine..

Buarada, annesine desen de birşey değişmez
Günün sonunda, ne olursa olsun herkes kendi çocuğunu tutar !

Annenizde degisik ben olsam kizimi bir dk daha tutmazdim o adamin yaninda. Siz ne yapmaya karar verdiniz?

Böyle erkekleri boşayın net. Hayat 1 kere haketmediğin hayatı neden yaşayasın.

Konu cinsellik değil bacım… senin bu hanzoyla en iyi sevişen kadını koysalar o bile kaçar gider.
Herkes vajinusmus karım diye boşanmıyor.
Birlikte tedavi gören çiftler de çok
O zaman çocuğu olmayan her kadın boşansın.
Kocalar başka kadınlara baksın, karım çocuk veremiyor bana diye.
Hepsi saçmalık.

Evet cinsellik önemli evlilikte, ama bu hödükle nasıl olacak bu iş? Bu bir hastalıksa ve seni seviyorsa gel demeli , elinden tutmalı. Eş böyle olur çünkü
Hasta olan sensin ben gelmem yürü git denmez!
İnsanlıktan nasibini alamamış bu adam
Sen ne yapsan ona batıyor
Sen mükemmel de olsan o sana yine kusur bulur
O yüzden kendini suçlamayı bırak
Bu adama yaranamazsın,eziyet ediyor sana
Temizlik ütü yemek bulaşık da yapsan,
İstediği cinselliği de yaşasanız
Sizin bu iş olmaz üzgünüm,saygı bitmiş çünkü
Tekrar sevebilir misin?
Mecburi evlilik sizinki
Belki çocuğunuzun olmaması bile bir işaret !

Sevilmediğin,saygı görmediğin ,aşağılandığın yerde durma !

Yahu ise yine girersiniz sanki ayrilinca tekrar ise girmiyir insanlar. Bisanasiniz yok sacma sapan savunmalara giriyorsunuz. anne evine donmeyin kendiniz ayri eve cikın. Aile apartmani olmasa evde siz kalin derdim. Cinsellik buyuk sorun onun da tedavisine bakin. Ama baskasiyla lutfen bu öküzle değil

cocuk yoksa durma bosan vede kurtul pislikten seni mumla ararsada pesinden kosssada salya sümük aglasada inanma yazik degilmi sana annen onun seni yipratmasi eziyet etmesi icin dogurup büyütmedi kendini kurtar lütfen haddini bildir yoksa daha cok seni rezil rüsva eder bu asagilik adam olamayan adi yaratiktan kurtar kendini

Yalniz ne ayılarla evlisiniz, bunu söylemeden baslayamayacagim. Ayicik olan koca kisisini asla savunmuyorum, fakat cinsel yokluğundan dolayi ayılığına ayılık katmis olabilir. 2 seneye yakin demişsin, oha diyorum. Erkeği gectim, bi kadin olarakta zordur bunca zaman cinsellik yaşamamak. Hele hele evliliğin ilk seneleri. Hic doktora görünmedin mi bu sorundan dolayi?
Bu sorunu çözüme kavusturduktan sonra senin odunda bir takım değişiklikler meydana gelebilir ama bana bu laflari sayan adami (pardon adam dedim ) ben esim diye yanimda tutmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…