Eşim ve hayat beni çok yıpratıyor

Sen hastasın git sen tedavi ol diyen bi adam var ortada. Vajinismusta çiftler tedaviye birlikte gider. Bu kadın çatır çatır sevişse de bu adamın tavrı bu olurdu. Özünde ayı

İlk sayfadaki yorumları okumak zorunda değilim hanımefendi.
Konuyu okudum geçtim, anlatamıyorum sanırım.
Kaldı ki eşini koruyup konu sahibini suçlamadım, onda da hata var dedim, bu yanlış mı? Hala farklı yöne çekiyorsunuz, hele son cümlenize diyecek söz bulamıyorum. Okumadım dedikçe ne bu üstüme gelmeye çalışmalar, laf sokmalar pardon? Dahası yorum yapmak için konu sahibinin bütün yorumlarını okumak zorunda olduğumu bilmiyordum, aydınlatıcı bilgi için teşekkürler.

Sen hastasın git sen tedavi ol diyen bi adam var ortada. Vajinismusta çiftler tedaviye birlikte gider. Bu kadın çatır çatır sevişse de bu adamın tavrı bu olurdu. Özünde ayı
Hah ayı olduğunu bende söylüyorum zaten, bi anlayıp yapıcı yorum yapan sensin teşekkür ederim. Boşanmaktan başka çaresi yok, ay tülü nasıl ütüleyeceğim demek yerine annesinin evinin yolunu tutsun yapacak birşey var mı? Yok.

Başlarım küçük ilçesine de lafına da sözüne de aklınız başınızda mı yahu bu nedir
Bu kadar hakarete katlanmanın hiç bir mantıklı açıklaması yok
Toparlan kalk git annenin yanına, temizliği de kendisi yapsın pislik herif
Bu işin oluru yok inan bana

Yo ben karşıt bir şey yazdım size. Maalesef yazdığınızdan "e sen de tedavi olmamışsın adam napsın gibi bi anlam çıkıyor"

Ya gözünü seveyim bırakın şu elalem ne der laflarını artık ya. Yıl oldu 2023. Neden insanların ne diyeceğini bu kadar takıyorsunuz? İnsanlar konuşmasın diye hayatı kendine zindan mı edeceksin? Böyle adamla ömür mü geçer? İnsanlar 2 güne konuşacak başka şey bulur merak etme. İlk boşanan sen değilsin. Okurken bile sinirlerim bozuldu sen nasıl katlanıyorsun ya?

Cinsellik falanda bahane ayrıca. Eşin kötü kalpli biri,eziyet ediyor sana.

Boşandırma lobisi değiliz nihayetinde ama bu kadın gidip boşanmayacak.

Çevre ne der deyip evin içindeki hakaretlere, dayaklara 30-40 sene katlanan insanlar yok mu?
Narsist-bağımlı insan ilişkisi oluyor bir çoğu da.

Bazı insanlara ne dersek diyelim harekete geçmez.
Zihninde bu kadar tabu olan bir insanda bize boşanamam sadece beni dinleyin demek için yazdığı bir konu olduğunu düşünüyorum.

Yo ben karşıt bir şey yazdım size. Maalesef yazdığınızdan "e sen de tedavi olmamışsın adam napsın gibi bi anlam çıkıyor"
Benimle aynı fikirde yorum yaptınız demedim ki? Bana gayet kibar geldi, ee ne demişler “üslup herşeydir.” En azından alttan alttan laf sokarak yazmamışsınız. O anlamda demedim işte, daha kendimi açıklamak zorundayım bilemiyorum, burada herkes kendi istediği yorumu yapabiliyor diye biliyorum. Yorumum bu, konu sahibinin diğer yorumlarını da okumamıştım.
Ha az önce okudum, acıların kadını bergen gibi takılmanın mantığı yok, her fırsatta işimden aldı, 2 üniversite mezunuyum diyor 2 üniversite mezunu yüksek öğrenim görmeye hak kazanmış bir insan kendini bu kadar ezdirmemeli. İlk yapılana hata, ikincisine kaza, üçüncüsüne tercih denir. Konuda herkes boşan dediği halde ama yapamam, zor bir hayat beni bekliyor diyip durması mantıklı değil. Konu sahibi bile isteye bu hayatı tercih ediyorsa kimse kusura bakmasın yani. Tutup elinden biz mi boşandıracağız ya da kocasını adam edeceğiz? Yorumum konu sahibinin bütün yorumlarına göre tekrar şekilleniyor; konu sahibi boşanmayacağın gün gibi ortada (ki çocuğa verilen ödev gibi kocasının verdiği işleri düşünmesinden belli), adamın suyuna gitmekten başka çaren yok.

Evet zaten konu sahibine bu ezik tavrı yüzünden hepimiz tepki gösterdik. İlk yazdığınız mesajın bununla alakası yok. Şuan söyleminiz başından beri buymuş gibi davranıyorsunuz

Evet zaten konu sahibine bu ezik tavrı yüzünden hepimiz tepki gösterdik. İlk yazdığınız mesajın bununla alakası yok. Şuan söyleminiz başından beri buymuş gibi davranıyorsunuz
Ay tamam, öyle davranıyorum. Ben konuya göre yorumumu yaptım geçtim, yorumlarını okudum yorumum değişti. Anlaşabildiğimizi düşünüyorum. Kocasının suyuna gitsin tedavisini olsun başka yapacak bir şeyi yok şuan.

Yuhhh adam o kadar hakaret etmiş hala perde dedindesin, yahu git başkaları ile beraber ol diyor daha ne desin, acilen boşan ve donuna kadar al yoluna bak...

Sorun cinsellik değil adam hayvan, boşan...

Ben pek aklının olduğunu düşünmüyorum. Adamın ağzının içine bakıyor hala yazdığı cümlelerde ilkokul mezunu 50 yaşında ki mahalle teyzesi cümleleri zaten. Yesin lafları otursun lafı yiyen o.

Vajinismus bir cift hastaligidir. Kadinin tek basina tedavi gormesi bir ise yaramazdi eldeki koca bu oldugu icin. Zaten muhtemelen adamin tavirlarindan dolayi vucut kendini korumaya aldigi icin cinsellik yasayamiyor kadin, duzgun bir erkekle boyle bir sorun yasamayabilir.

Kendim de benzer bir tecrubeye sahibim, hic vajinismus yasamadim, uzun seneler suren duzenli cinsel hayattan sonra flort ettigim birine yeterince guvenmedigim ve cok hizli gittigi icin onunla iliski yasayamadim. Vucudum kendini kapatti kasti, hicbir sekilde hazir olamadim iliskiye ve devam edemedik, kesmek zorunda kaldik. Hatta bedenimin bana bir mesaji olarak algiladim ben bu olayi ve o geceden sonra o kisiyle bir daha gorusmedim. Akabinde esimle tanistim ve hic sorun yasamadim.

Bedenimiz kayit tutuyor, boyle durumlarda bize ne anlatmaya calistigini anlamayi denemek lazim.

Eline bir makas al o perdeleri tek tek kes ,bütün aletlerin mnayetigine bas suyu ,halilarida hypo ile parçalanan kadar Isla ,eşinin valizini topla kapının önüne koy sende topla çamaşırlarını çık o evden yazık değmez o herife adam demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…