- 3 Eylül 2018
- 9.211
- 49.071
- 548
- Konu Sahibi Kardelen Karpuzkabugu
-
Sen hastasın git sen tedavi ol diyen bi adam var ortada. Vajinismusta çiftler tedaviye birlikte gider. Bu kadın çatır çatır sevişse de bu adamın tavrı bu olurdu. Özünde ayıE herşeyden önce kendi için doktora gitmeli. Utana sıkıla ilçe doktoruna gideceğine çevre illerde KENDİSİ İÇİN tedavi görmeliydi, konu sahibinde de pek bir çaba yok işte. Adam hanzo, kadın da sorumsuz bana göre.
Kendimden pay biçiyorum, ya kocam bana nasıl davranırsa davransın onun o davranışını paylarım, burnundan getiririm ama önce kendi problemimi çözmeye çalışır ona ağırlık verirdim ben. Bunu kocam için değil kendim için yapardım.
İlk sayfadaki yorumları okumak zorunda değilim hanımefendi.Okuduğumu anlayabiliyorum gayet sagolun. Dediğiniz şey normal bir eşle olur, şiddet kısmını ilk sayfada yorumlarda yazmiş konu sahibi. Ama konudan bile adamın nasil bir psikopat olduğu açıkça ortada.
Ona rağmen sadece eşinizin yaptıklarını yazmışsınız deyip kadını vajinismis tedavisi için suçlamışsıniz. Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü kocayla sevişebilmek için çaba göstermemesi hata tabi.
Hah ayı olduğunu bende söylüyorum zaten, bi anlayıp yapıcı yorum yapan sensin teşekkür ederim. Boşanmaktan başka çaresi yok, ay tülü nasıl ütüleyeceğim demek yerine annesinin evinin yolunu tutsun yapacak birşey var mı? Yok.Sen hastasın git sen tedavi ol diyen bi adam var ortada. Vajinismusta çiftler tedaviye birlikte gider. Bu kadın çatır çatır sevişse de bu adamın tavrı bu olurdu. Özünde ayı
Küçücük ilcedeyim babam vefaat etti geri dönsem annem çok üzülür herkes soracak ne oldu diye hele arkamdan da konuscaklar isimden de etti beni kendinin maddi durumu iyiydi faturalar onda mutfak bendeydi çalışırken hazır yemek vs de aldim birikimim de azaldı.Donsem çok zor bo hayat beni bekliyor kalsam çabası.Hep birlikte olamamaya bağladım hani orada eksiğim dedim onu yapabilsem böyle olmayacak dedim o yüzden yapıyor dedim ama bana böyle davranan (hele ki ilk zamanlr şiddet de vardı) bı adama zaten cinsel ilişki tramvs iken hiç yaklasamiyorum.İnsan eşini öncelikle sever sonra biraz çekinir belki değil mi?Benim asla öyle değil kesinlikle canavar gibi korkuyorum 30yasimdayim önce korkuyorum insan eşinden korkar mı ya?K.bakmauin çok doluyum cinsellik vs sorun olduğu için arkadaşlarıma da anlatamamistim.Cok doluyum.Yarin o istediği temizlikler nasıl yetişecek üstelik uyuyamadım gerilmekten dusunmekten
Yo ben karşıt bir şey yazdım size. Maalesef yazdığınızdan "e sen de tedavi olmamışsın adam napsın gibi bi anlam çıkıyor"Hah ayı olduğunu bende söylüyorum zaten, bi anlayıp yapıcı yorum yapan sensin teşekkür ederim. Boşanmaktan başka çaresi yok, ay tülü nasıl ütüleyeceğim demek yerine annesinin evinin yolunu tutsun yapacak birşey var mı? Yok.
Başlarım küçük ilçesine de lafına da sözüne de aklınız başınızda mı yahu bu nedir
Bu kadar hakarete katlanmanın hiç bir mantıklı açıklaması yok
Toparlan kalk git annenin yanına, temizliği de kendisi yapsın pislik herif
Bu işin oluru yok inan bana
Benimle aynı fikirde yorum yaptınız demedim ki? Bana gayet kibar geldi, ee ne demişler “üslup herşeydir.” En azından alttan alttan laf sokarak yazmamışsınız. O anlamda demedim işte, daha kendimi açıklamak zorundayım bilemiyorum, burada herkes kendi istediği yorumu yapabiliyor diye biliyorum. Yorumum bu, konu sahibinin diğer yorumlarını da okumamıştım.Yo ben karşıt bir şey yazdım size. Maalesef yazdığınızdan "e sen de tedavi olmamışsın adam napsın gibi bi anlam çıkıyor"
Evet zaten konu sahibine bu ezik tavrı yüzünden hepimiz tepki gösterdik. İlk yazdığınız mesajın bununla alakası yok. Şuan söyleminiz başından beri buymuş gibi davranıyorsunuzBenimle aynı fikirde yorum yaptınız demedim ki? Bana gayet kibar geldi, ee ne demişler “üslup herşeydir.” En azından alttan alttan laf sokarak yazmamışsınız. O anlamda demedim işte, daha kendimi açıklamak zorundayım bilemiyorum, burada herkes kendi istediği yorumu yapabiliyor diye biliyorum. Yorumum bu, konu sahibinin diğer yorumlarını da okumamıştım.
Ha az önce okudum, acıların kadını bergen gibi takılmanın mantığı yok, her fırsatta işimden aldı, 2 üniversite mezunuyum diyor 2 üniversite mezunu yüksek öğrenim görmeye hak kazanmış bir insan kendini bu kadar ezdirmemeli. İlk yapılana hata, ikincisine kaza, üçüncüsüne tercih denir. Konuda herkes boşan dediği halde ama yapamam, zor bir hayat beni bekliyor diyip durması mantıklı değil. Konu sahibi bile isteye bu hayatı tercih ediyorsa kimse kusura bakmasın yani. Tutup elinden biz mi boşandıracağız ya da kocasını adam edeceğiz? Yorumum konu sahibinin bütün yorumlarına göre tekrar şekilleniyor; konu sahibi boşanmayacağın gün gibi ortada (ki çocuğa verilen ödev gibi kocasının verdiği işleri düşünmesinden belli), adamın suyuna gitmekten başka çaren yok.
Ay tamam, öyle davranıyorum. Ben konuya göre yorumumu yaptım geçtim, yorumlarını okudum yorumum değişti. Anlaşabildiğimizi düşünüyorum. Kocasının suyuna gitsin tedavisini olsun başka yapacak bir şeyi yok şuan.Evet zaten konu sahibine bu ezik tavrı yüzünden hepimiz tepki gösterdik. İlk yazdığınız mesajın bununla alakası yok. Şuan söyleminiz başından beri buymuş gibi davranıyorsunuz
Yuhhh adam o kadar hakaret etmiş hala perde dedindesin, yahu git başkaları ile beraber ol diyor daha ne desin, acilen boşan ve donuna kadar al yoluna bak...Merhaba,
İyi geceler.Son çarem sizsiniz lütfen bana yardım edin.Evleneli 2nci yıla girecek ancak cinsel birliktelikte aşırı kasildiğım ve bana acı verdiği için doğru dürüst gerçekleştiremedim 5 kez dahi olmamıştır yani.Esime göre sinirlenmeye haklı sebepleri var ama bana göre tek sebep bu bu yüzden de ağzımı açsam kavga gözünün üstünde kas var kavga.Mangal istiyor canım demişti üst katta da kayınvelide var onlara karşı ayıp olur demişti ben de memnun etmek için her şeyi yapmaya çalışıyorum ben sana mutfaktayaparim dedim ses etmemişti eve geldi nerede yaptın bunu vs mutfakta deyince koptu kiyamer hayvan babanın evinee lake dolap mi gördün her yer battı vs vs perdeyi yıka ütüle halıyı dışarda yıka elektronik cihazlari temizle diyor bana bu havada bu ayda oysa koku bile almamıştı sorduğunda söylemesem sırf işkence olsun diye.Annemle ve kardeşimle konuşmuş mutsuzum belki geri gönderirim vs (babam vefaat etti)Caisiyorken işten de aldı beni yaşadığım yer küçücuk ilçe ayrılırsam naparim.Git igrencsin kilo aldın salaksın benim yanımda yatma,benle gerekmedikce muhatap olma böyle yaşamaya çalışalım ama küçük hatanda seni döverim bu son sözlü konuşmam bul mak çalışmayacak her şey elinde yıka ister gece gelme ister başkaları ile görüş vs dedi bana ben ne yapacağım isimden etti çalışmıyorum küçücük yer burası herkes arkamdan konuşur konuyu kayınvelideme mi acsam diyorum hayatımda hiç perde de utulemedim yardım da isterim o perdelere bisi olursa da senden bilirim hesap sorarım ve yenisini aldiririm diyor 2univ mezunuyum hiç bu kadar ezilmemistim annem çok üzülür yapma etme vs dedim ama belli ki beni yildirmaya kendi kendime gitmemi saglamaya çalışacak perde kırışık tekrar ütule diyecek vs.elektrikli mangaldi 30dk ancak çalıştırdım koku cikmisti söylemesem balkonda yaptım desem asla bilemezdi ama nasılsa önceden anlattım diye söyledim ben ne yapacağım?çok zor durumdayım
Sorun cinsellik değilKüçücük ilcedeyim babam vefaat etti geri dönsem annem çok üzülür herkes soracak ne oldu diye hele arkamdan da konuscaklar isimden de etti beni kendinin maddi durumu iyiydi faturalar onda mutfak bendeydi çalışırken hazır yemek vs de aldim birikimim de azaldı.Donsem çok zor bo hayat beni bekliyor kalsam çabası.Hep birlikte olamamaya bağladım hani orada eksiğim dedim onu yapabilsem böyle olmayacak dedim o yüzden yapıyor dedim ama bana böyle davranan (hele ki ilk zamanlr şiddet de vardı) bı adama zaten cinsel ilişki tramvs iken hiç yaklasamiyorum.İnsan eşini öncelikle sever sonra biraz çekinir belki değil mi?Benim asla öyle değil kesinlikle canavar gibi korkuyorum 30yasimdayim önce korkuyorum insan eşinden korkar mı ya?K.bakmauin çok doluyum cinsellik vs sorun olduğu için arkadaşlarıma da anlatamamistim.Cok doluyum.Yarin o istediği temizlikler nasıl yetişecek üstelik uyuyamadım gerilmekten dusunmekten
Ben pek aklının olduğunu düşünmüyorum. Adamın ağzının içine bakıyor hala yazdığı cümlelerde ilkokul mezunu 50 yaşında ki mahalle teyzesi cümleleri zaten. Yesin lafları otursun lafı yiyen o.Boşandırma lobisi değiliz nihayetinde ama bu kadın gidip boşanmayacak.
Çevre ne der deyip evin içindeki hakaretlere, dayaklara 30-40 sene katlanan insanlar yok mu?
Narsist-bağımlı insan ilişkisi oluyor bir çoğu da.
Bazı insanlara ne dersek diyelim harekete geçmez.
Zihninde bu kadar tabu olan bir insanda bize boşanamam sadece beni dinleyin demek için yazdığı bir konu olduğunu düşünüyorum.
Şimdi linçleneceğim ama söylemeden de edemeyeceğim.
Cinsellik bir evlilikte yapı taşı. Bir çift çoğu konuyu yatak odasında çözer bana göre. Cinsellik evliliğin herşeyi değildir ama birçok şeyidir.
Siz 2 yılda toplasanız 5 defa ilişki yaşamışsınız. Yani bu adamı gergin, tahammülsüz yapmış olabilir. Kesinlikle yaptıklarında haklı değil bu arada, kocnız hayvanlık yapıyor.
AMA
Siz sadece kocanızın yaptıklarını anlatmışsınız, bir de ilçe doktoruna bile zor gittiğinizi. Sizde pek cinsellik konusunda çözüm odaklı değilsiniz gördüğüm kadarıyla. Adam ha ilişki yaşamışsın, yara olmuş diyince bırakmışsınız. Hanımefendi, siz vajinismus hastasısınız. Nerelisiniz bilmiyorum ama genelde evlenince sık düzenli bir cinsel hayat bekler erkekler. Boşaltım sistemleri bizimkiyle aynı değil, sürekli boşalmak zorundalar. Bilemiyorum adamın yaptığı kesinlikle doğru değil ama sizin bu çabasızlığınız adamı tahamülsüzleştirmiş olabilir.
Ben vajinismus olduğu için taaa çevre ile tedavi olmaya giden bir kadının hikayesini okudum mesela. Sizde o çabayı göremiyorum. E haliyle kanka kanka takılmak eşinizi rahatsız ediyor olabilir. Bilemedim, eşiniz hayvan orası kesin ama sizde suçsuz değilsiniz. Tedavinizi ihmal etmemeliydiniz. Sizde de hata var. Gerekiyorsa gidin çevre illere doktor doktor arayın tedavinizi görün.
Eline bir makas al o perdeleri tek tek kes ,bütün aletlerin mnayetigine bas suyu ,halilarida hypo ile parçalanan kadar Isla ,eşinin valizini topla kapının önüne koy sende topla çamaşırlarını çık o evden yazık değmez o herife adam demeyeMerhaba,
İyi geceler.Son çarem sizsiniz lütfen bana yardım edin.Evleneli 2nci yıla girecek ancak cinsel birliktelikte aşırı kasildiğım ve bana acı verdiği için doğru dürüst gerçekleştiremedim 5 kez dahi olmamıştır yani.Esime göre sinirlenmeye haklı sebepleri var ama bana göre tek sebep bu bu yüzden de ağzımı açsam kavga gözünün üstünde kas var kavga.Mangal istiyor canım demişti üst katta da kayınvelide var onlara karşı ayıp olur demişti ben de memnun etmek için her şeyi yapmaya çalışıyorum ben sana mutfaktayaparim dedim ses etmemişti eve geldi nerede yaptın bunu vs mutfakta deyince koptu kiyamer hayvan babanın evinee lake dolap mi gördün her yer battı vs vs perdeyi yıka ütüle halıyı dışarda yıka elektronik cihazlari temizle diyor bana bu havada bu ayda oysa koku bile almamıştı sorduğunda söylemesem sırf işkence olsun diye.Annemle ve kardeşimle konuşmuş mutsuzum belki geri gönderirim vs (babam vefaat etti)Caisiyorken işten de aldı beni yaşadığım yer küçücuk ilçe ayrılırsam naparim.Git igrencsin kilo aldın salaksın benim yanımda yatma,benle gerekmedikce muhatap olma böyle yaşamaya çalışalım ama küçük hatanda seni döverim bu son sözlü konuşmam bul mak çalışmayacak her şey elinde yıka ister gece gelme ister başkaları ile görüş vs dedi bana ben ne yapacağım isimden etti çalışmıyorum küçücük yer burası herkes arkamdan konuşur konuyu kayınvelideme mi acsam diyorum hayatımda hiç perde de utulemedim yardım da isterim o perdelere bisi olursa da senden bilirim hesap sorarım ve yenisini aldiririm diyor 2univ mezunuyum hiç bu kadar ezilmemistim annem çok üzülür yapma etme vs dedim ama belli ki beni yildirmaya kendi kendime gitmemi saglamaya çalışacak perde kırışık tekrar ütule diyecek vs.elektrikli mangaldi 30dk ancak çalıştırdım koku cikmisti söylemesem balkonda yaptım desem asla bilemezdi ama nasılsa önceden anlattım diye söyledim ben ne yapacağım?çok zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?