- 3 Eylül 2012
- 21.883
- 57.702
- 798
- Konu Sahibi Kardelen Karpuzkabugu
-
Yapmadım ailem ile buluştum kahvaltı ettim içimdekileri döktüm konuştum.Kendi annesine de senin oğlun hasta psikolojisi bozuk aşırı kaba biri dedimKonu sahibi konuyu kucağımıza attı sinirlerimizi bozdu kaçtı. Temizlik yapmıyordur inş
ay çok sevindimYapmadım ailem ile buluştum kahvaltı ettim içimdekileri döktüm konuştum.Kendi annesine de senin oğlun hasta psikolojisi bozuk aşırı kaba biri dedim
Yani sizde buna rağmen iyice oturacak misinizbeni yildirmaya kendi kendime gitmemi saglamaya çalışacak
Benim annem sende sadece iki hata var vajinusmus tedavisi için adım atmalı en azindan bana anlatmaliydin dedi içinde birikmiş her şey dedi bir de evde iken calismiyorken esin de bu kadar titizken ev işlerine özen gosterirsin dedi senin gibi bir eşi olan bırak içerde mangal yapmayı yumurtadan başka kavrulan kızaran bi şey yapmanali dedi.Ondaki hata sana destek olmalı tedavi süreci öyle ilerlemeli idi ve o da öfke kontrolü için tedavi olmalı idi aynı psikolga hem birlikte hem de bireysel olarak seans almalı idiniz hiçbir şey 40yil önceki gibi değil ki dedi.Ama sen sadece çocuk odaklı sana yaklaştığını düşünüyorsun,gün içindeki tavırları da seni aşırı değersiz hissetiriyo sen benim evladimsin değerlisin gelsen de kalsan da dedi iki türlüsü de zor olacak ama evlenirken de dedim senin kararın karışmadim yurutebiliyosan yürüt kimse istemez evladı bosansin ama yürüten dersen yine senin kararın dedi.ay çok sevindimailenin tepkisi noldu
Annenizi tebrik ederim coğu aile şu kadar durmuyor evladının arkasında.Benim annem sende sadece iki hata var vajinusmus tedavisi için adım atmalı en azindan bana anlatmaliydin dedi içinde birikmiş her şey dedi bir de evde iken calismiyorken esin de bu kadar titizken ev işlerine özen gosterirsin dedi senin gibi bir eşi olan bırak içerde mangal yapmayı yumurtadan başka kavrulan kızaran bi şey yapmanali dedi.Ondaki hata sana destek olmalı tedavi süreci öyle ilerlemeli idi ve o da öfke kontrolü için tedavi olmalı idi aynı psikolga hem birlikte hem de bireysel olarak seans almalı idiniz hiçbir şey 40yil önceki gibi değil ki dedi.Ama sen sadece çocuk odaklı sana yaklaştığını düşünüyorsun,gün içindeki tavırları da seni aşırı değersiz hissetiriyo sen benim evladimsin değerlisin gelsen de kalsan da dedi iki türlüsü de zor olacak ama evlenirken de dedim senin kararın karışmadim yurutebiliyosan yürüt kimse istemez evladı bosansin ama yürüten dersen yine senin kararın dedi.
Sizin bu kadar yüklenmeniz de yanlış, zaten psikolojik olarak kötü durum da.Ben velisiyim alıyorum işten mi dedi, zorla kolunuzdan mı çekip götürdü? Yoksa maddi durumu iyi diye gönüllü mü çıktınız işten?
Bu nasıl 2 üniversite mezunu olmak? Bildiğin kırsal kesimde yaşayan, küçük çevresi olan ve okutulmayan genç kız psikolojisi.
Üniversite bitirmiş kız "eve dönemem annem üzülür, herkes arkamdan konuşur, adımı çıkarır, ne yaparım sonra" demez. Kendisini döven hayvansın diyen adama fırsat vermez. Ya böyle evlendikten sonra, çalışamam kocamdır başımda dursun diyenler niye üniversite sıralarını işgal ediyor? Madem aldığınız eğitim boşa gidecek mesleğinizi yapmayacaksınız, hiç başlamayın okula da başka garibanların şansı olsun.
kocan titiz değil ki manyak. bu evliliğe devam etmek bile bile lades bence. çocuk olsa siz asla boşanmazsınız bi dahaBenim annem sende sadece iki hata var vajinusmus tedavisi için adım atmalı en azindan bana anlatmaliydin dedi içinde birikmiş her şey dedi bir de evde iken calismiyorken esin de bu kadar titizken ev işlerine özen gosterirsin dedi senin gibi bir eşi olan bırak içerde mangal yapmayı yumurtadan başka kavrulan kızaran bi şey yapmanali dedi.Ondaki hata sana destek olmalı tedavi süreci öyle ilerlemeli idi ve o da öfke kontrolü için tedavi olmalı idi aynı psikolga hem birlikte hem de bireysel olarak seans almalı idiniz hiçbir şey 40yil önceki gibi değil ki dedi.Ama sen sadece çocuk odaklı sana yaklaştığını düşünüyorsun,gün içindeki tavırları da seni aşırı değersiz hissetiriyo sen benim evladimsin değerlisin gelsen de kalsan da dedi iki türlüsü de zor olacak ama evlenirken de dedim senin kararın karışmadim yurutebiliyosan yürüt kimse istemez evladı bosansin ama yürüten dersen yine senin kararın dedi.
Ğüniversiteler boşa okunmuş.Merhaba,
İyi geceler.Son çarem sizsiniz lütfen bana yardım edin.Evleneli 2nci yıla girecek ancak cinsel birliktelikte aşırı kasildiğım ve bana acı verdiği için doğru dürüst gerçekleştiremedim 5 kez dahi olmamıştır yani.Esime göre sinirlenmeye haklı sebepleri var ama bana göre tek sebep bu bu yüzden de ağzımı açsam kavga gözünün üstünde kas var kavga.Mangal istiyor canım demişti üst katta da kayınvelide var onlara karşı ayıp olur demişti ben de memnun etmek için her şeyi yapmaya çalışıyorum ben sana mutfaktayaparim dedim ses etmemişti eve geldi nerede yaptın bunu vs mutfakta deyince koptu kiyamer hayvan babanın evinee lake dolap mi gördün her yer battı vs vs perdeyi yıka ütüle halıyı dışarda yıka elektronik cihazlari temizle diyor bana bu havada bu ayda oysa koku bile almamıştı sorduğunda söylemesem sırf işkence olsun diye.Annemle ve kardeşimle konuşmuş mutsuzum belki geri gönderirim vs (babam vefaat etti)Caisiyorken işten de aldı beni yaşadığım yer küçücuk ilçe ayrılırsam naparim.Git igrencsin kilo aldın salaksın benim yanımda yatma,benle gerekmedikce muhatap olma böyle yaşamaya çalışalım ama küçük hatanda seni döverim bu son sözlü konuşmam bul mak çalışmayacak her şey elinde yıka ister gece gelme ister başkaları ile görüş vs dedi bana ben ne yapacağım isimden etti çalışmıyorum küçücük yer burası herkes arkamdan konuşur konuyu kayınvelideme mi acsam diyorum hayatımda hiç perde de utulemedim yardım da isterim o perdelere bisi olursa da senden bilirim hesap sorarım ve yenisini aldiririm diyor 2univ mezunuyum hiç bu kadar ezilmemistim annem çok üzülür yapma etme vs dedim ama belli ki beni yildirmaya kendi kendime gitmemi saglamaya çalışacak perde kırışık tekrar ütule diyecek vs.elektrikli mangaldi 30dk ancak çalıştırdım koku cikmisti söylemesem balkonda yaptım desem asla bilemezdi ama nasılsa önceden anlattım diye söyledim ben ne yapacağım?çok zor durumdayım
Annen de bi değişik ne demek gelsen de kalsan da.. ne demek kimse evladı boşansın istemez... Bize anlattığın şeyleri anlattıysan kocam bana hayvan diyor salak diyor kendi evimde köle gibiyim dediysen annen hala olayı yatıştırma derdinde mi yani. Seni şöyle bi sarsıp kızım kendine gel, sana dünyada kimse böyle davranamaz böyle hissettiremez, kıymetinin bilinmediği yerde bir dakikanı bile harcama demedi mi?Benim annem sende sadece iki hata var vajinusmus tedavisi için adım atmalı en azindan bana anlatmaliydin dedi içinde birikmiş her şey dedi bir de evde iken calismiyorken esin de bu kadar titizken ev işlerine özen gosterirsin dedi senin gibi bir eşi olan bırak içerde mangal yapmayı yumurtadan başka kavrulan kızaran bi şey yapmanali dedi.Ondaki hata sana destek olmalı tedavi süreci öyle ilerlemeli idi ve o da öfke kontrolü için tedavi olmalı idi aynı psikolga hem birlikte hem de bireysel olarak seans almalı idiniz hiçbir şey 40yil önceki gibi değil ki dedi.Ama sen sadece çocuk odaklı sana yaklaştığını düşünüyorsun,gün içindeki tavırları da seni aşırı değersiz hissetiriyo sen benim evladimsin değerlisin gelsen de kalsan da dedi iki türlüsü de zor olacak ama evlenirken de dedim senin kararın karışmadim yurutebiliyosan yürüt kimse istemez evladı bosansin ama yürüten dersen yine senin kararın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?