Eşim ve hayat beni çok yıpratıyor

Korkunuz, olumsuz tüm duygularınız buraya kadar geldi. Bir adet hayatınızı bu herifin yanında çürütmeye değer mi soruyorum?
Boşanan kimseyi gül bahçesi beklemiyordu elbette. O kadar huzursuzlardi ki dikenli yollardan gül bahçesine varmak için geçmeyi göze aldılar. Bu salağa hizmet edeceğine git anneciginle yaşlan, ona bak.
Haa gitmeden evvel perde, halı, dolap ne varsa içine et!

Konu sahibi konuyu kucağımıza attı sinirlerimizi bozdu kaçtı. Temizlik yapmıyordur inş
Yapmadım ailem ile buluştum kahvaltı ettim içimdekileri döktüm konuştum.Kendi annesine de senin oğlun hasta psikolojisi bozuk aşırı kaba biri dedim

ay çok sevindim ailenin tepkisi noldu
Benim annem sende sadece iki hata var vajinusmus tedavisi için adım atmalı en azindan bana anlatmaliydin dedi içinde birikmiş her şey dedi bir de evde iken calismiyorken esin de bu kadar titizken ev işlerine özen gosterirsin dedi senin gibi bir eşi olan bırak içerde mangal yapmayı yumurtadan başka kavrulan kızaran bi şey yapmanali dedi.Ondaki hata sana destek olmalı tedavi süreci öyle ilerlemeli idi ve o da öfke kontrolü için tedavi olmalı idi aynı psikolga hem birlikte hem de bireysel olarak seans almalı idiniz hiçbir şey 40yil önceki gibi değil ki dedi.Ama sen sadece çocuk odaklı sana yaklaştığını düşünüyorsun,gün içindeki tavırları da seni aşırı değersiz hissetiriyo sen benim evladimsin değerlisin gelsen de kalsan da dedi iki türlüsü de zor olacak ama evlenirken de dedim senin kararın karışmadim yurutebiliyosan yürüt kimse istemez evladı bosansin ama yürüten dersen yine senin kararın dedi.

Annenizi tebrik ederim coğu aile şu kadar durmuyor evladının arkasında.

Sizin bu kadar yüklenmeniz de yanlış, zaten psikolojik olarak kötü durum da.

kocan titiz değil ki manyak. bu evliliğe devam etmek bile bile lades bence. çocuk olsa siz asla boşanmazsınız bi daha

Ğüniversiteler boşa okunmuş.

Annen de bi değişik ne demek gelsen de kalsan da.. ne demek kimse evladı boşansın istemez... Bize anlattığın şeyleri anlattıysan kocam bana hayvan diyor salak diyor kendi evimde köle gibiyim dediysen annen hala olayı yatıştırma derdinde mi yani. Seni şöyle bi sarsıp kızım kendine gel, sana dünyada kimse böyle davranamaz böyle hissettiremez, kıymetinin bilinmediği yerde bir dakikanı bile harcama demedi mi?

Bu yaratığın ilk eziyeti bu değildir. Eminim daha öncesinde de vardır bu tarz hakaretleri ve siz ona rağmen mutlu olsun diye (sakın evin içinde yapma diye tembihlediği halde) mutfakta mangal yaktınız öyle mi?
Vala kendine acımayana ben de acımam o yüzden size de acımadım.
Çok mu lazımdı mangal yakmak? Hem de değmeyecek bir dağ ayısı için.
Mutlu edebildin mi? Yaranabildin mi?
Bu böylece devam eder gider

O mangalı o ayının beynine geçirir , perdeleri aşağı indirir paramparça eder sonra da valizimi alır çıkardım. Hiç kimseyi çekme. 2 üniversite mezunu isen bir kaç ay annende kal. Sonra da iş bulur bir eve çıkarsın. Böyle ayı ile yaşama.

Allah yardımcınız olsun.

Ne terbiyesiz bir adam bu böyle. Silahla mı evlenmiş? Salağa bak. Buraya gelip bu konuyu açmanız bile enterasan canınızın kıymeti yok mu? Umuyorum ki boşanırsınız ama sanmam. Üzüldüm

Konu sahibi çok iyi düşün..
Böyle bir adamı çocuk olduktan sonra düşünemiyorum bile
çocuk yürümeye başlayıp orayı burayı karıştırmaya başlayınca vay halinize

Allahım ne hayatlar var gerçekten ya film olsa izlesek abartmışlar deriz böyle evlilik olurmu böyle hayat çekilirmi deriz.

Adam seni istemiyor gitmen için de herşeyi yapıyor .zorlama kendine dahada zarar verme ise git evdeki eşyaları bölusun anlasipta kendine yeni hayat kur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…