yani düşün işte her akşam maça gittiğini gider miydin sende bi de ne öyle çocuğunu okula götürmüş çıkışı bekleyen anne gibi bekliycem başında kimsenin eşi yok deli gibi bi ben :):)Olsun ben gittim valla ilk ve son oldu
gerçi
Eşin maca kahveye falan gıdıyorsa gıdılmez de eşler gıdıyorsa ancak :))yani düşün işte her akşam maça gittiğini gider miydin sende bi de ne öyle çocuğunu okula götürmüş çıkışı bekleyen anne gibi bekliycem başında kimsenin eşi yok deli gibi bi ben :):)
Çok şükür çıldırmıyo artık.
teşekkürler canım :)Evet haklısın aslında. Bak buda insanların acımasından kaynaklanan bir pskolojik durum. Ben rahatım ama acıyorlar ya sureklı bende kendımı acınacak gibi hissediyorum herhalde. Zaten çok sukur belli bir problem yok, o yuzden vaktı var demekkı dıyorum bende hep. En guzel zamanda olur ınsallah :)
Yaa senı mı tuttular neden kı ya sen gayet tatlıs yazmıstın :)
Kendinize acilen hobiler edinin, kurslara yazılın, sosyal çevre oluşturun. Dişe diş göze gözMerhaba arkadaşlar,
Canımı sıkan ve bir türlü nasıl bir tavır içerisinde olmam gerektiğini kestiremediğim bir konu hakkında size danışmak, fikirlerinizi almak istiyorum.
İki senelik evliyim, eşimle aramız iyidir, sever sayarız birbirimizi.Fakat sorun şu ki, kendi hayatına çok düşkün. Spor yapıyor haftanın üç-dört günü. Bu yüzden işten sonra yaptığı için eve geç gelir, haftasonları muhakak iki saatini yine spora ayırıyor, tenis grubu var büyük bir grup olduğundan illa ki partner buluyor. Aynı zamanda bir derneğin başkanı, dernek toplantıları oluyor, orada çok aktif. Sonuç olarak, ben yalnızım. Çoğu akşam geç geliyor ve ben artık bu durumla baş edemiyorum. Bulunduğum şehre evlenerek geldiğimden çok fazla çevre oluşturamadım zaten olsa da sürekli ne yapabilirim.Bir erkekle bir bayan bir olmuyor farkındasınız.
Çoğu zaman "eve vakit ayırmıyorsun" diye sızlanıyorum. Ama pek umrunda olduğu söylenemez. Ben illa ki yapmasın evde benimle dursun demiyorum aksine gidip eğlensin ama o kadar abarttı ki. Evi beni ihmal ettiğinin farkına varamıyor, ben sitem edince haklısın diyor, sonra bir bakıyorum yine biriyle sözleşmiş maça gidicek.
Belki böyle okuyunca sıkıntı değil gibi gelebilir, bu sürekli olan bir durum, hayatımız böyle geçiyor. Sonuç olarak ben onun yokluğunu çok hisseder oldum. Söylendiğimde dırdırcı bir tipe dönüşüyorum, sussam gönül razı değil..
Aldatma vs, yok, belki bu ihtimal gelenler olabilir. Ama öyle bir durum yok, eminim.
Sizce ben ne yapmalıyım? Kendi haline mi bırakmalıyım? Yoksa söylenmeye devam mı :)
Anahkonu essskiiiii kım hortlattı yıne
İyi bari sevindim sizin adınıza.. Olgunlaşmış erkekten kastınız nedir?Kızlar çok tşk ederim alakanız ilginiz ve tavsiyeleriniz için... Hepiniz çok tatlişsiniz. Konum eski ama ben burdayım toplu cevap yazayım :)
Zaman her şeyin ilacı tabi. Gerek benim telkin trip ve dırdırlarım gerek evlilik hayatına uyum süreci derken zamanla çok şükür bir çok şey oturdu yerine. E kaç sene oldu otursun zaten bi zahmet :)
Ben kendime göre çevre oluşturup kendi hayatıma odaklanabildim o da bana ve eve vakit ayırmaya başladı. En azından maç, dernek toplantıları için fikrimi soruyor, iş seyahatlerini bana göre ayarlıyor. Yani bu da bir şeydir.
Tabi ki asla evcimen bir adam olamayacak, yapısı bu. Bu şekilde yaşarken mutlu oluyor, zaten hiç bir zaman ondan kişiliğinden ödün vermesi beklemedim, beklemem de. Sadece evlilikle beraber yürütebilecek bir noktaya gelmesini istedim, gerçekten o dönemler zordu. Tamir işleriyle bile ben uğraşmak zorunda kalıyordum, her türlü market alışverişi vs yani evin erkeği olarak üstlendiği tek şey fatura ödemek oluyordu :) Bir kadın olarak istesem de onun kadar aktif olamazdım, hala da olamam. Her yere onunla da gidemem.
Mesela her tenis maçını izlemeye kalksaydım her gün dışarda olmam gerekirdi onunla. Kaldı ki arkadaşlarının çoğu bekar, ben okul velisi gibi her maçta olmam komikte olurdu.
Kısacası orta yolu bulmak durumundaydık. Ben onun sosyal bir erkek olduğunu bilerek evlendim elbette. Fakat aklımdan " bu adam çok maç yapar, dernekle uğraşır,iş seyahatleri olur eve gelmez herhalde evlenmeyeyim" gibi bir düşünce geçmedi. Çünkü hani evleniyosun yuva kuruyorsun sorumluluk alıyorsun... Onunda bunun farkında olup hayatında dengeleri düzenler diye düşünmüştüm. Geçte olsa bir şeyleri oturttuk sanıyorum ki. Yani inşallah :)
Kısacası erkekler bizim gibi değil. Geç olgunlaşıyorlar ve geç sorumluluklarının farkına varıyorlar. Evleneceklere tavsiyem olgunlaşmış erkek bulunuz efenim :) Sora uğraşıp durursunuz aha benim gibi :)
ben senın yerınde olsam aılemın yanına cekıp gıderım uzunzamanda dönmem madem tek takılıyor sende tek takılBende oynamaya onunla başladım yani ben yeniyim ama o pro. onun dengi olmadığımdan benimle oynamaktan keyif almıyor. Ben de bu durumda bir şey diyemiyorum.
İyi bari sevindim sizin adınıza.. Olgunlaşmış erkekten kastınız nedir?
Mesela benim sevgilim yalnız yaşıyor, babası ile annesi ayrıldı, annesinin her şeyi ile ilgilenir (fatura ödemek gibi). Yalnız yaşadığı için her şeyi kendisi yapıyor (annesi bazen gidip kalıyor yanında). Ben de arada bir gidiyorum, gözlemliyorum. Beni rahatsız eden pek bir şey olmuyor. Klasik Türk erkeğinden fazla bir şey beklememeyi öğrendim.Birlikte gezmeyi, vakit geçirmeyi çok seviyoruz. Sevgiliden öte iki dost, iki arkadaş, eş gibiyiz. Olgunlaşmış mı oluyor kendisi? Ben genel anlamda mutluyum. İnşallah hep böyle ve daha iyi olur..
Güzel dileklerin için teşekkür ederimYani, hayatın ve birinin sorumluluğunu almaya hazır olan erkek demek.. yani bana göre :)
Erkek arkadaşın maaşallah bir çok konuda okey gözüküyor, gerçekten de arkadaş gibi olabilmek güzel ve önemli. Benim eşimle çok ortak yanım yok. O yüzden arkadaş gibi olamadık hiç. Hep karı koca olduk klasik anlamda. Bu da işte aramızda bu tarz farklılıklar doğurdu. Bir de bir çok bekar erkek gibi özgürlüğüne düşkün. İstediği şeyleri yapamadığında mutsuz oluyor bu da hayatımıza yansıyor. Dengeleyebilmeli işte her iki tarafta. Yoksa arkadaş gibi anlaşabildiğin bir erkek bulup mutlu bir birliktelik sürdürmekte zor. Sen bulmuşsun bırakma derim :) Tadını çıkar, mutluluğunuz daim olsun <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?