Eşim ve hayatı

senın eşin olmamış..o ne oyle yaaa,bence dıkkat et...

Evet kıskanc olmaması ayrıca gıcık bir durum. Üniden erkek arkadaşlarım filan yazar ederler mesela, hiç bu kimdir nedir sormaz bile :) Bir yandan iyi evet ama insanda diyor merak et bari

Evet kıskanc olmaması ayrıca gıcık bir durum. Üniden erkek arkadaşlarım filan yazar ederler mesela, hiç bu kimdir nedir sormaz bile :) Bir yandan iyi evet ama insanda diyor merak et bari

hayır hayatım kıskanclık tatlı boyutta olunca kadının ruhu okşanır.b.kunu cıkarmadıkları muddetce..bence eşinin ciddi ciddi gozunu korkutmalısın...senın varlıgından haberı olsun bı zahmet

Dün biraz cingar çıkarttım, sözler verdi, bakalım nereye kadar gidicek. Abartmamayı öğretebilirim umarım. Yorumun için tşkler :)

Rica ederim canım gerçekten seni çok iyi anladığım için yazmak istedim ben biraz alıştırdım kendimi kendi başımada geziyorum :9 ama pazar günleri muhakkak birlikteyiz sevgiliykende bu böleydi haftanın bir gününü sana ayırsa bu bile yeticektır ruhuna emin ol onun dışındada kursa falan gidebilirsn bu sayede arkdaşların olur ismeğin ücretsiz kursları var mesela kuaförlük olabilir

bacım gez toz yaa bebek yapınca eve kapanacan zaten sımdı de eve kapanmıssın adam bu kadar sosyal sen bır o kadar antısosyal kapı komşuna falan habıre kahveye gıt karşı komsunla anlas sonra cafelere gıt gez toz adam da hayır gezme dıyecek bırıne de benzemıyor az kıskanc olması da bır açıdan ıyı zart zurt etmez sana gezer tozarsın aksam kızlarla cıkarsın bardagın dolu tarafına gore hareket et bari. sımdı nasıl gezıp tozuyor musun bol bol cunku adam sosyal sen ise antısosyalmişsin zıtlar bırbırını cekıyor wallaha

Kız allah seni napmasın eski başlıkları hortlattın durdun asjdhajx :):)
Çok şükür toparladım sayılır bende eşimde.
Aslında kasıtlı bir eve kapanma değildi benim ozamanlar yaşadığım. Şehir değiştirdim, çalışmayınca da ortam kuramadım hemen. Ankara malum memur kenti, gençler hep çalışıyor. Gittiğim mahalle kurslarında hep teyzler olunca kurslar da sarmamıştı. Sonra komşum yok benim, merkezi bir yerde oturuyorum genelde hep iş yerleri var. İki komşum var onlarda çalışıyor nadir görüşebiliyoruz derken ben yalnız kalmıştım baya.

Fakat şimdi iyiyim çok şükür. Yeni kimselerle tanıştım ortam kurdum, başka kurslara kayıt oldum ortamlarım iyi. Aynı dediğin gibi gezip tozuyorum eşimde eskisi gibi abartmıyor. Zaten ben hiç o kadar asosyal bir insan olmamıştım, onun sıkıntısıydı bendeki. İnsanın hayatında inişli çıkışlı olduğu bir dönem olabiliyor öyle bir dönemdi sanırım.
Sağol ilgilendiğin için <3

iyi sevındım zaten gecen seneymiş ama yıne de merak ettım hep de oyle olunmaz zaten Yenı gelmıs oldugun ıcın yer yadırgaman normaldır sımdı tam gezıcek zamanın cocuksuzsun evlısın ve hem de baska sehırdesın tanısıcak bır yıgın ınsanın olmalı yenı kurslara gıtmen cok ıyı o cogu kursta da yaslı emeklılıerın olması cok normal haklısın antalya faln degıl kı ankara yani sonucta memur sehrı. cok sevındım ıyı bari :) bebe yapmaya calıs özgurlugunu kısıtlayalım bıraz senın hehe. testler kontroller yaptır olmuyorsa kuru kuru olmuyor deme tedavıye baslarsın en azından. olucaksa bıle bır yıgın tedavı olman lazım dişlerını yaptır saclarını bakım yaptır sonra vaktın olmuyor :)

Bebe yapmaya çalışıyoruz da olmuyor ya Bir düşük yaptım gerisi gelmedi, fizyolojik bir şey yok diyorlar pskolojik olarak ta sıkıntılı bir çift değiliz aslında ama farkında mı değiliz aslında sıkıntı ediyormuyuz bilmiyorum. Saldım gitti bende, hiç bir şey yapasım gelmiyor. Millet şunu ye bunu iç amuda kalk modunda. Biraz daha bekleyelim de olmazsa artık aşılamadır, tüptür yaptırırız dedik. Dört sene olcak gari evleneli :/
Sağolasın alakan için ama gerçekten mutlu ettin beni çok sağol <3

kısmet hayırlısı olsun kısmetse zamanında olur yani ne zaman kısmetse o zaman olur demişler, eşin bır ara sıkılıyormus o nedenmiş burcu nedir beyfendının? ya oyle onu yap bunu yapla olmuyor kısmetı aslında ama gergınsen hafıf bı sarapla rahatlayabılırsın bır arkadasım 7 yıl olmamıstı da habıre ıcıyordu sonra oldu 7 mı 10 mu tam bılmıyorum baya olmustu onun sonra oldu bırden tedavııyle ılgılı degıldı, turk kahvesı mesela cok ıcıyorsan galıba etkılıyor sanırım, bır de yumurtalama tarıhlerınden yapmalısın regl baslangıcından 15 gun sonra yani, biliyorsundur da her seyı ben de bıldıklerımı soyleyeyım dedim :)

Aslan burcu :) o ara depresifti çok anlatan bir adamda değildir, kestirememiştim ve uzun sürmüştü o hali. Ondan paniklemiştim :)
Şarapla mı haha :) Yok ya hani öyle bir gerginliğim yok rahatım ben millet değil. Herkes acıma modunda, vah vahlar tühtühler...
Biliyorum biliyorum, neler neler ne karışımlar, ne dualar, ne enzimler her şey var ama :) Bebenin olası yok. Nasip kısmet hakkaten.
Bu arada Akşam yazdığına çok güldüm yaaa :)

hee senın ondan korkman bazen pasif olman evde onun guclu olması aslan olmasından, hep de ıltıfat beklerlerler şişer şişer dururlar ıltıfatla, eglencelı tıplerdır ne guzel işte.

ya kusura bakma da acıncak bır durumun yok cocugum olmuyor olmuyor dıye agıtlar yakarsan ama haline uzulunür de cocugun olmuyor zamanında degılsıns anırım daha 4 sene anca olmus ki bı gecsın baya bı o zaman olmuyor dersın sen de olmuyor deme olucak zamanı gelınce dıye düşün cunku bu hassas bır konu olmuyor dersen hakıkaten olmaz zamanı gelınce kısmetıyle gelır gelıcekse merak etme zaten de. hem zaten evlı ve bekar gıbı oldugun zamanlar cok rahat zamanların ,

aksam yazdıgımdan sonra yazdıgıma mıllet topa tuttu yaa :) yazdılar da yazdılar ben de kactım hehe, 50 tane sey yazdım kıza yeter gari

Eşin maça gidiyor sa sende onu izlemeye git
Sende spora git
Onu tenis oynarken izlemeye git

Evet haklısın aslında. Bak buda insanların acımasından kaynaklanan bir pskolojik durum. Ben rahatım ama acıyorlar ya sureklı bende kendımı acınacak gibi hissediyorum herhalde. Zaten çok sukur belli bir problem yok, o yuzden vaktı var demekkı dıyorum bende hep. En guzel zamanda olur ınsallah :)

Yaa senı mı tuttular neden kı ya sen gayet tatlıs yazmıstın :)

Eşin maça gidiyor sa sende onu izlemeye git
Sende spora git
Onu tenis oynarken izlemeye git

Ayy o kadar cok gıdıyordu kı yanı bıde elın herıflerıyle olan sıkıcı macı ızlesem nolcak ızlemesem nolcak anca bana can sıkıntısı oluyordu. Neyseki azalttı cıldırmıyor artık haftada 3 e 4 e dusurdu kı bu bıle cok ıyı bır rakam bıze

Olsun ben gittim valla ilk ve son oldu
gerçi

Sonuçta saydığın yerler bayan olarak gidemeyeceği yerler değil..Her yere giderdim peşinden ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…