Canım iyi de iyi bir baba olmak, sorumluluk almakla bebek sevmek aynı şey değil ki. Çoğu insan bebek sever, onlarla oynar.Zaten bebek sevilmez mi? Dünyanın en sevimli varlıkları.Ama bu onu iyi sorumluluk sahibi bir baba yapar mı? Bezini değiştirir, mamasını yedirir mi? Hastalanınca doktora götürür mü koşa koşa? Bunlar önemli. Sen bence bebek yapmadan önce evliliğini yola koymaya bak.:)
eşine ayak uydur.tek tavsiye bu.o zaman zevk alırsın hayattan.anlayacağın öyle oturup sızlanarak buraya yazarak çare bulamazsın
Çok zekisiniz, atom mühendisi filan olsaydınız siz.
Atom mühendisi olmama gerek yok sizin eksikliğinizi görmek için
Bence nispet yapın. O giderken siz de gidin, arkasından geri eve gelin yapacak bir şeyiniz yoksa. Ne bileyim işte ana tema bu bence de :) Çünkü insan bazı şeyleri kendine yapılmadan anlamıyor. Özür dilerim çok sert oldu ben olsam ben de yapamazdım ama ne bileyim işte böyle bir şey belki onun kendini sizin yerinize koymasını sağlayabilir. Ya da sizi özlemesine sebep olabilir :)
benimki de haftada 2 gün gidiyor ona laf ediyorum senin yerinde olsam çıldırırım heralde bu durumu konuş onunla böyle olmaz..
Uyuz bir şey daha söyleyeyim mi? Benim eşim kıskançlık duygusunu aldırmış. Asla kıskanmaz
Bende arkadaşların eşlerini örnek veriyorum. haftada bir saat maça gittiğinde tribe giriyorum diyo arkadaş bizimki de bi saat evde dursa dişimi kırcam :)))
Ben sizin yerinizde olsam, eşime uyum sağlar, spor, tenis gibi aktivitelerine katılırdım.Merhaba arkadaşlar,
Canımı sıkan ve bir türlü nasıl bir tavır içerisinde olmam gerektiğini kestiremediğim bir konu hakkında size danışmak, fikirlerinizi almak istiyorum.
İki senelik evliyim, eşimle aramız iyidir, sever sayarız birbirimizi.Fakat sorun şu ki, kendi hayatına çok düşkün. Spor yapıyor haftanın üç-dört günü. Bu yüzden işten sonra yaptığı için eve geç gelir, haftasonları muhakak iki saatini yine spora ayırıyor, tenis grubu var büyük bir grup olduğundan illa ki partner buluyor. Aynı zamanda bir derneğin başkanı, dernek toplantıları oluyor, orada çok aktif. Sonuç olarak, ben yalnızım. Çoğu akşam geç geliyor ve ben artık bu durumla baş edemiyorum. Bulunduğum şehre evlenerek geldiğimden çok fazla çevre oluşturamadım zaten olsa da sürekli ne yapabilirim.Bir erkekle bir bayan bir olmuyor farkındasınız.
Çoğu zaman "eve vakit ayırmıyorsun" diye sızlanıyorum. Ama pek umrunda olduğu söylenemez. Ben illa ki yapmasın evde benimle dursun demiyorum aksine gidip eğlensin ama o kadar abarttı ki. Evi beni ihmal ettiğinin farkına varamıyor, ben sitem edince haklısın diyor, sonra bir bakıyorum yine biriyle sözleşmiş maça gidicek.
Belki böyle okuyunca sıkıntı değil gibi gelebilir, bu sürekli olan bir durum, hayatımız böyle geçiyor. Sonuç olarak ben onun yokluğunu çok hisseder oldum. Söylendiğimde dırdırcı bir tipe dönüşüyorum, sussam gönül razı değil..
Aldatma vs, yok, belki bu ihtimal gelenler olabilir. Ama öyle bir durum yok, eminim.
Sizce ben ne yapmalıyım? Kendi haline mi bırakmalıyım? Yoksa söylenmeye devam mı :)
evlenmişsin ama eşin koca olamamış ağır konuşacağım kusura bakma adamı prangalara bağla evde oturt demeyeceğim kesinlikle ama bekar hayatındaki düzenini devam ettirip evde duran karısıyla sadece arada bir görüşüp cinsel ihtiyaçlarını gideriyorsa sadece ben bunun adına evlilik demem..kendisine çekin düzen vermeyeceği sürece bu durum boşanmaya kadar gider ki ilk madde kocanın kocalık vasıflarını yerine getirmemesi olarak da geçer yani..
adam gibi adam karısına da sahip çıkacak tenis cup turnuvalarına mı katılıyor oynamak zorunda değilsin ama senide yanında götürecek..kendine ait bir dünya var ise sana da o dünya da bir koltuk verecek..kağıt üstünde kıyılan nikah akdi sizi karı koca yapmaz yani..
Canim peki neden calismiyorsun? Calismak beraberinde bir arkadas cevresi ve sosyal hayatı da getirir, aslinda soyle 1 -2 sene calissan hayatinda cok sey degisir.
benim eşim de işi dolayısıyla hep geç gelir Allah tan bende çalışıyorumda boş zamanlarda yemek yapıyorum rahat rahat ama bu durum bile bazen canımı sıkmıyor deil başlarda düğünler nişanlar oldugundada yalnız gidiyordum aman sen işinden olma die şimdi öle yapmıyorum beni hep yalnız bırakıyorsun biz neden evlendıkki diyorum :) peşimden gelio bu lafım ona çok dokunmuş sende içinde bulundugun durumu hissettir bunaltma adamı ama senınde mutlu olmaya eşinle gezmeye hakkın var incitmeden izah et yoksa bu düzen böle gidecege benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?