O yokken sen ne yapıyorsun ? Tenis oynamayı biliyor musun ? Bilmiyorsan acilen öğren ve o gruba dahil ol derim.
Eşlerin ayrı hobileri olması güzel ama bazı hobiler ortak olsa daha güzel olur.
Tenis e siz de gidin.
Dernekte de onu destekleyin, siz de aktif gorev alin.
Benim anlamadigim nokta, sizinle vakit gecirmeye cok istekli gelmedi bana. Hic beraber vakit gecirmiyorsunuz, yalniz kaliyorsunuz, bu evlilik boyle olmamali. Anladigm kadariyla bu adam disadonuk, sosyal bir hayat yasamayi seviyor, siz nasilsiniz, nelerden keyif alirsiniz?
Benimki de böyle beni dırdırcı ilan etti hatta. Yatağını ayırıyor beni dırdırımdan kurtarmak için :) benim akıllanmam için. Dur bu işlem işe yararsa yani akıllanırsam sana haber vereyim sen de yatağımı ayır o akıllansın :)))Merhaba arkadaşlar,
Canımı sıkan ve bir türlü nasıl bir tavır içerisinde olmam gerektiğini kestiremediğim bir konu hakkında size danışmak, fikirlerinizi almak istiyorum.
İki senelik evliyim, eşimle aramız iyidir, sever sayarız birbirimizi.Fakat sorun şu ki, kendi hayatına çok düşkün. Spor yapıyor haftanın üç-dört günü. Bu yüzden işten sonra yaptığı için eve geç gelir, haftasonları muhakak iki saatini yine spora ayırıyor, tenis grubu var büyük bir grup olduğundan illa ki partner buluyor. Aynı zamanda bir derneğin başkanı, dernek toplantıları oluyor, orada çok aktif. Sonuç olarak, ben yalnızım. Çoğu akşam geç geliyor ve ben artık bu durumla baş edemiyorum. Bulunduğum şehre evlenerek geldiğimden çok fazla çevre oluşturamadım zaten olsa da sürekli ne yapabilirim.Bir erkekle bir bayan bir olmuyor farkındasınız.
Çoğu zaman "eve vakit ayırmıyorsun" diye sızlanıyorum. Ama pek umrunda olduğu söylenemez. Ben illa ki yapmasın evde benimle dursun demiyorum aksine gidip eğlensin ama o kadar abarttı ki. Evi beni ihmal ettiğinin farkına varamıyor, ben sitem edince haklısın diyor, sonra bir bakıyorum yine biriyle sözleşmiş maça gidicek.
Belki böyle okuyunca sıkıntı değil gibi gelebilir, bu sürekli olan bir durum, hayatımız böyle geçiyor. Sonuç olarak ben onun yokluğunu çok hisseder oldum. Söylendiğimde dırdırcı bir tipe dönüşüyorum, sussam gönül razı değil..
Aldatma vs, yok, belki bu ihtimal gelenler olabilir. Ama öyle bir durum yok, eminim.
Sizce ben ne yapmalıyım? Kendi haline mi bırakmalıyım? Yoksa söylenmeye devam mı :)
BEniM esimde bekarken flort donemimizde is cikislari spor salinuna gider bazi aksamlar cikar kosu filan yapardi evlenince yapmaz oldu simdi birlikte bekarken gittigi spor salonuna yazilmayi dusunuyoruz mesela sizde onun aktivitelerine katilmaya calisin bence onun disinda gezmeyi takilmayi yine hep beraber yapiyoruz belki birbirinizden farkli zevklere sahipsiniz bundan kaynaklaniyor biz birbirimizin yapmak istedigi herseyde genelde hep hemfikiriz muhabbet olarakta cok uyumluyuz oyuzden hayati disinda kalma problemim olmadi sizde dahil olun ?
söylenerek olmaz sonra dırdırcı olursunuz.
biraz vicdandan girseniz yani üzülüyorum sıkılıyorum vakit ayırmıyorsun diye güzelce konuşsanız.
Ben olsam lesinlikle aynı şartlarda kendime alanlar yaratırdım. Örneğin spora gider ama tenis değil pilates üzerine yoğunlaşırdım. Şehrinizi bilmiyorum ama çok küçük değilse eminim birçok seçeneğiniz vardır.
eşim ve hayatı diye bir şey yok
eşim ve hayatımIZ olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?