Eşim ve iğrenç göbeğim:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
Konuya farklı bir Başlık bulamadım 8 ay önce doğum yaptım hiç kilom yoktu emzirme süreci 10 kilo aldım karpuz gibi göbeğim var son günlerde eşim göbeğimle hep dalga geçmeye başladı çok üzüldüm diyete başladım hedefim 38 beden olmak

Bir kadının ya da adamın evlendijten ya da dogurduktan sonra kendini salması gözüme hep cok cirkin ve nedense pis gözüküyor. Cok da korkuyorum bu durumdan. Daha simdiden hamilelik catlakları kiloları için arastırmalara basladm. Böyle korkuyorum ya insallah allah da beni korkumla sınamaz.

Buarada sevgili naz, spor ile birlikte diyet yaparsan daha çok çabuk etki görürsün üstelik sarkmalarn da az olur. Bir uzmandan yardım al, devlet hastanelerinde falan diyetisyenler var seni doğru beslenmen için yönlendirirler.

Zamanla eriyecektir göbeğiniz. Bebek tasimissiniz kolay mı? Emziriyorum diye tatlıya hamur işine yonelmeyin, biraz hareketli olun yeter.
Canım zaten gün boyu hep ayaktayım abur cubur gece yemeleri bu hale geldim

Valla ben şuan hamileyim doğum sorası böyle bişeyle karşılaşırsam kocamı hiç iplemem.sıkıyosa o doğursun ve fit kalsın , beğenmiyosada aha kapı orda şekerim..tabiki eşin için hiç bişey yapma sadece kendin için biraz fazla hareket edip yemeğinden kısabilirsin ama olmuyorsada olmuyodur ne yani manken miyiz podyumamı çıkcaz

Ah bacim ah o dert hepimizdw var ben cocuk dogurmadan gobegi saldim bi de cocuk olursa vay halime evleneli 1 sene oldu 38 bedenden 44 bedene yukseldim adam sok oldu tabi esim beni oy gobeklim sen mi geldin diye seviyo ölürmusun öldürrmüsün bende pskoloji yerlerde

Canım hamile kalınca 58 dimi doğumdan çıkınca 65 Şuan 67 ideal kilom 52 diyete başladım spor da yapacağım inşallah bu sefer kararlıyım

Şimdi 44 bedenim insanın kıyafet alası gelmiyor

gece yemek yemıyorum. emzıren bi kadın gibi hiç yemıyorum
ona ragmen hala 65 de takıldım kaldım. 15 verdım
15 kaldı gerıye. ne alıyorum ne verıyorum şuan.
tatlı abur cubur sevmem zaten. 3 ay oldu dogum yapalı 30 kilo aldım! . inşallah kısa sürede eskı kıloma dönerım.

tavsiyem; tatlı abur cubur ve gece yemeklerını kes
kilolu olanların allah yardımcısı olsun, biraz alışveriş yaptım kendıme
dünyaya yeni düşmüş bi insan misali şaşırıyorum bazı seylere; kolumun kenarındakı etler
göbegım, hayatımda ilk defa sahip oldugum basenler, ilk defa giydiğim bir türlü kendıme yakıstıramadıgım tunıkler
allah yardım etsın valla.

ama en önemlisi azim! azimle mıç betonu del

Canım hamile kalınca 58 dimi doğumdan çıkınca 65 Şuan 67 ideal kilom 52 diyete başladım spor da yapacağım inşallah bu sefer kararlıyım

Yani kilo vermek zor değil kesinlikle eger kilo vermeye engel başka bir rahatsızlık yoksa. Yani otobüse binmeyin yürüyün biyere giderken yarim saat vs.. ya da cocugu bırakma imkanınız varsa bırakıp haftada bikac gün zumba gibi kilo verdiymeye yönelik sporlara yazilin. Haftada 2 ya da 3 oluyor benim bildigim. Yahut cocukla beraber gidilebilen spor seansları oluyor haberlerde görüyorum arada. Maddi durumunuz eger elvermiyorsa da buraya girdiginiz gibi internetten egzersiz videolari açıp onları yapmaya çalışın doktora danisarak.

Uzmana danışmadan yaptığınız diyet size fazla fazla kilolar ve sağlık problemleri olarak geri döner bundan emin olabilirsiniz.

Bendede var göbek gecmicek mi acaba..benim karnim dumduzdu önce.. doğumda ebe karnıma bastirmisti napiyon ya kolunu çek acıyor demiştim bu senin iyiliğin için gobek olmasin diye olursa olsun diye kizmistim bide gobegide sarmadik kaldi iste

Eger emziriyorsan diyetini diyetisyen eşliğinde yap ki halsiz düşme. Bu arada ben de ayni durumdayim bebegin 6. Ayini doldurmasini bekliyorum. Sonra ver elini diyetisyen ver elini yürüyüş :) kanguruya koyacağım bebegimi yürüyüş yapacağım. Varsa böyle bir imkanın degerlendir muhakkak.

Ama eşim benimle dalga gecemez, 9 ay bir canli tasidim deforme olmam çok normal.

Dalga derken şaka gibi göbeklim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…